Агентам

Join UP! зміцнює позиції на нових ринках та чекає відновлення в Україні

Український туроператор Join UP!, попри зупинку туріндустрії в країні, продовжує діяльність. Більше того, туроператор має амбітні плани розвитку на європейських ринках.

Україна: підтримка та віра в перемогу

Через війну в країні туристична діяльність неможлива. Проте Join UP! і надалі підтримує українців. Станом на 24 лютого за кордоном перебувало 7085 туристів з України. Щоб допомогти їм, ми організовували транспорт і вивозили туристів до інших місць, домовлялись за допомогою дипломатів про безкоштовне проживання, коли була така можливість, або знаходили разом із партнерами рішення про розміщення в готелях на спеціальних умовах.

Співробітники компанії доєднались до ЗСУ, тероборони та добровільних батальйонів, а також створили «Skyбат» — наш добровільний загін оборони. Спільно з рестораном TORO BLANCO ми організували приготування їжі для наших захисників.

Крім того, ми запустили програму «Як вдома» для тих, хто тимчасово виїхали з України (чи планують це зробити) і шукають комфортний варіант довгострокового проживання. Join UP! домовився про проживання за спеціальними цінами в готелях та апартаментах Чорногорії, Іспанії та Грузії.

І звісно Join UP! шукає можливості для підтримки бізнесу, адже ми розуміємо свою відповідальність перед командою та країною в цілому. Ми знаємо, що економіка не може зупинятись й робимо все, щоб бути ефективними й наближувати перемогу.

Країни Балтії: стрімкий старт на нових ринках

Join UP! планував запуск на ринках Естонії, Латвії та Литви ще до війни. Утім, зараз ми оптимізували ресурси й почали роботу доволі динамічно.

З 14 квітня працює Join UP! Baltic, а всі охочі вже можуть забронювати тури до Туреччини, Чорногорії, Албанії та грецьких островів Закинтос, Крит і Корфу. Частка гарантованих готелів за цими напрямками становить 80%, що забезпечує миттєве підтвердження навіть у активний сезон. Подальші плани також масштабні — в зимовому сезоні з країн Балтії відкриються тури до Єгипту, а також на острови Занзібар та Шрі-Ланка.

Всі польоти з Естонії, Латвії та Литви виконуємо на крилах SkyUp під сертифікатами авіакомпаній-партнерів.

Молдова: літня програма стартувала

Повномасштабна війна в Україні вплинула й на сусідні країни. Через загрозу повітряному простору Молдова прийняла рішення закрити небо. Це позначилось на завершенні зимової програми Join UP!, але не зупинило нас.

Ми працюємо в Молдові з 2017 року й поступово розширюємо діяльність. Цієї стратегії ми дотримуватимось і надалі. З 7 квітня ми запустили літню програму: цього року відправитись у подорож можна до Албанії, Греції, Єгипту, Тунісу, Туреччини та Чорногорії.

Казахстан: розширення в Азії

На початку травня відкрито продажі турів у Казахстані. Наразі Join UP! пропонує відпочинок за двома популярними напрямками — Дубай (ОАЭ) та курорти Будванської рів’єри (Чорногорія). Надалі можливостей для подорожі ставатиме більше.

Вильоти заплановані з Нур-Султана та Алмати на літаках національного авіаперевізника Air Astana.

Європа чекає!

Наразі Join UP! працює над зміцненням позицій на європейському ринку. У найближчих планах туроператора — відкриття офісу в одній з країн ЄС у Східній Європі.

Зимою 2022–2023 рр. Join UР! планує запустити чартерні рейси популярними туристичними маршрутами з Румунії, Словаччини, Угорщини, Польщі та Чехії.

Наш стратегічний партнер — авіакомпанія SkyUp — зараз займається оформленням Європейського сертифікату експлуатанта, що дозволить виконувати рейси на території ЄС. Крім того, флот перевізника скоро поповниться новими літаками. Зараз SkyUp виконує гуманітарні (евакуація українців та перевезення вантажів) та чартерні рейси (з країн Балтії).

«UP Family, яка поєднує Join UP! і SkyUp, як і раніше, продовжуватиме розвивати тревел-індустрію. Зараз ми виходимо на нові ринки, що дозволяє нам підтримувати діяльність і зберігати стійкість. Наша стратегічна мета — стати одним із найбільших гравців в Європі. Ми активно працюємо над цим, і, звичайно, залишаємось вірними Україні — чекаємо на перемогу й скоріше відновлення туризму».

Олександр
Альба
співзасновник SkyUp Airlines, Join UP!:

«UP Family, яка поєднує Join UP! і SkyUp, як і раніше, продовжуватиме розвивати тревел-індустрію. Зараз ми виходимо на нові ринки, що дозволяє нам підтримувати діяльність і зберігати стійкість.

«Наша стратегічна мета — стати одним із найбільших гравців в Європі. Ми активно працюємо над цим, і, звичайно, залишаємось вірними Україні — чекаємо на перемогу й скоріше відновлення туризму».