Агентам

Join UP! Pocket Guide™ – інноваційний асистент для подорожей від Join UP!™

Ми завжди за те, щоб, максимально спрощувати вашу роботу та підвищувати рівень сервісу для клієнтів. І використовуємо для цього усі можливості. Пам’ятаєте ж, що Join UP! ™ – це про інновативність та неординарність? А ось – іще один тому доказ.

Наша команда рада презентувати результат тривалої роботи – масштабний проєкт Join UP! Pocket Guide™, аналогів якому немає на ринку України! Віримо, що він зробить досвід подорожі з нами для туриста комфортнішим і легшим, адже ще ніколи гід, якому можна поставити будь-які питання у будь-який час, не був так близько – він завжди в кишені у клієнта!

У чому унікальність Join UP! Pocket Guide™?

Ми знаємо, як важливо, щоб турист відчував постійну підтримку під час усієї поїздки і міг оперативно отримати професійну консультацію гіда за будь-яким запитом – від допомоги в екстрених ситуаціях до порад щодо вибору екскурсій чи інформації, де краще купити сувеніри або обміняти гроші.

І тут надійним помічником клієнта стане наш Join UP! Pocket Guide™, в якому є опції живого спілкування з нашим співробітником-гідом у чаті та FAQ**, де зібрані відповіді на поширені запитання. І все це – у зручному форматі та у звичному для туриста месенджері!

Персональний Join UP! Pocket Guide™

  • Дає туристу можливість поставити будь-які запитання безпосередньо нашим професійним гідам, які пройшли навчання та допоможуть у будь-якій ситуації.
  • Проконсультує рідною мовою туриста (українською) та англійською.
  • Доступний у форматі чату з гідом як окремий канал у Telegram та Viber у особистих повідомленнях з 9:00 до 21:00*.

Розділ поширені запитання

  • Миттєво знайде всі необхідні контакти для вирішення будь-яких проблем на курорті.
  • Дасть відповіді на найпоширеніші запитання перед поїздкою: о котрій годині чек-ін та чек-аут в готелі, де знайти номер рейсу, які обмеження по вазі багажу.
  • Допоможе організувати трансфер, забронювати столик в ресторані готелю, знайти втрачений багаж або гіда, якщо раптом відірвалися від групи під час подорожі.
  • Надасть повну інформацію про екскурсії з можливістю забронювати ті, які зацікавлять туриста.
Діана
Погоріла
тімлід проєкту Join UP! Pocket Guide™

Ми хочемо, щоб у туристів в подорожі була можливість спілкуватись не лише з гідом від приймаючої сторони, а і з представником від нашої компанії в будь-якому місці в будь-який час.

«Наприклад, просто відпочиваючи на пляжі за лічені хвилини за допомогою кількох кліків на смартфоні отримати від нас інформацію, щодо зворотного трансферу чи часу роботи ресторану. Туристу не потрібно нікуди йти чи самостійно перевіряти цю інформацію в готелі, варто лише скористатись чат ботом. І все це зрозумілою мовою.

Join UP! Pocket Guide™ – це про зручність, сервіс, економію часу та турботу про наших туристів і агентів».

Як працювати з Join UP! Pocket Guide™?

Усе дуже просто!

Потрібно зайти в чат одним зі зручних способів:

  • Просканувати QR-код на ваучері.
  • Через посилання на сайті.
  • Виберіть зручний для вас месенджер та мову.
  • Напишіть свій запит Join UP! Pocket Guide™ або перейдіть у розділ з поширеними запитаннями.

Використовуйте свій час та ресурси максимально раціонально з Join UP!™


* У позаробочий час ваш запит підхопить команда підтримки Join UP!™. Розділ з найпоширенішими питаннями працює 24/7
** Frequently asked questions – від англ. “питання, які часто задають”