Агентам

Індія. Усе буде Гоа!

Індія – країна невичерпна. Тут можна жити роками і так і не знати про неї все – така вона багатогранна.

І ми впевнені, що навіть після однієї подорожі сюди ви почнете планувати нові і нові маршрути, щоб досліджувати дивовижі цієї країни. І якщо ви думаєте, наприклад, що Гоа – це лише про вечірки та фестивалі, то помиляєтесь. Гоа – це стиль життя, в який варто зануритись з головою хоч раз у житті. І ми вам допоможемо!

Гоа з Join UP! це:

  • Ми вже більше 10 років відправляємо туристів до Індії та точно знаємо, як влаштувати досконалий відпочинок у цій країні.
  • Зручна польотна програма на крилах Air Arabia з Києва. Летіти до Керали всього 10 годин – 8 годин у повітрі і 2 – стиковка.
  • Ми організовуємо тури під запит, тому просто розкажіть нам про ваші побажання, а про решту ми подбаємо.
  • Пляжний відпочинок на півночі та півдні Гоа.
  • Екскурсійна програма штатом Гоа, сусіднім штатом Карнатака, у село Хампі.
  • Можливість комбінувати відпочинок з екскурсійною програмою «Золотий трикутник» та подорожжю в Мумбаї.
  • Великий вибір готелів на будь-який смак. Наприклад, радимо:
  • Акції! Прямо зараз ви можете забронювати улюблені готелі Гоа зі знижкою у 5% на бронювання до 15.11.2019 на заїзди з 05.11 до 20.12.2019.

ПОШУК ТУРУ

a.barchuk Барчук

Альона Барчук

керівник напрямку Індія:

Гоа – це кілометри залитих сонцем пляжів, куди з’їжджаються фотографи з усього світу. Це неймовірні заходи сонця. Це історія та архітектура, яка переплелася з незайманою природою.

«Тут кожен знайде відпочинок, що відповідає його бюджету та стану душі. На півночі – запальні вечірки, тусовки, на півдні – спокій і релакс. Відкрийте для себе Гоа і казку під назвою Індія»

Must Visit

Звісно, на Гоа можна просто зовсім розслабитись та насолоджуватись нескінченними вечірками, які тривають цілодобово. Або ж можна весь час присвятити дослідженню місцевої кухні – куштувати карі, вивчити всі спеції, перепробувати всі солодощі… Ну або повністю зануритись у вивчення йоги та практики медитації – біля океану, зі справжніми йогами – це ж просто мрія! А можна пірнути в усі дивовижі Гоа та закохатись у цю частину Індії під час екскурсій.

  • Відчути на шкірі бризки водоспаду Дудхсагар. Дорога до цього могутнього красеня пролягає через рисові поля та справжнісінькі джунглі, тому вам здаватиметься, що ви потрапили на іншу планету, де на вас чекає неймовірний водоспад, висота якого – 300 метрів. До речі, назва водоспаду перекладається як «молочне море» – це через хмари білої піни, що утворюється біля його підніжжя.
  • Побувати на плантації спецій. Ну а як інакше у цій країні, яка славиться своїми прянощами? Ви станете справжнім експертом не тільки у назвах спецій і в тому, до яких страв вони краще пасують, але й у їхніх лікувальних властивостях. Упевнені, що багато з цих прянощів ви привезете з собою додому і почнете використовувати у повсякденних стравах.
  • Захопитися аюрведою. Ці стародавні оздоровчі програми не залишать байдужими нікого – приємні масажі, ароматні олії, відчуття повного релаксу – ну що може бути краще?
  • Помолитись у знакових храмах. На Гоа є два важливі індуїстські храми: Шанті-Дурга (присвячений великій богині Дурге) і Шрі-Мангеш (споруджений на честь одного з головних богів індуїстського пантеону – бога Шиви). Вони неодмінно зацікавлять вас своєю архітектурою.
  • Прогулятись Старим Гоа. Це місто було засновано у 16 столітті та зберегло дуже багато різних пам’яток, які зачаровують і своїм виглядом, і історією. Кафедральний собор святої Катерини – найбільший християнський храм Азії та базиліка Бом Хесус – це лише кілька з чудес, які вам випаде можливість тут побачити.
  • Влаштувати шопінг на нічному ринку. Цей дивовижний базар розташований в Арпорі. Він  відкривається щосуботи о шостій вечора  та працює до глибокої ночі. Спеції, чай, килими, срібні прикраси, одяг… Тут є абсолютно все!

Відкривайте всі грані Індії та отримуйте новий досвід під час мандрівки до Гоа разом з Join UP!.