Агентам

Hola-la – 5! Найзатишніший промотур до Каталонії

Коли ми говоримо про Іспанію, то завжди беззаперечно сходимось у тому, що це країна, де чари та магія немов витають у повітрі. Саме цей куточок нашої планети вважається одним з найпопулярніших для відвідування, і ми чудово розуміємо чому – схоже, в Іспанії є свої секрети, які допомагають приваблювати мандрівників! Ця країна надихнула нас на створення  концепції турів Hola-la, що полонять одразу і назавжди.

Так, промотури Hola-la – ну зовсім особлива подія, яка стала однією з найулюбленіших у наших агентів.  Люди закохуються в них, стають під час цих турів справжніми друзями і з нетерпінням чекають наступних. Тож приєднуйтесь! А новий промотур – дещо зовсім неймовірне, адже раніше ми ще такого не робили! Це буде найзатишніший та найбільш душевний тур з усіх, які ми проводили!

Ні, ніяких шумних місць, де через величезну кількість туристів навіть важко вирізнити місцеву мову чи підійти до чогось, що вас зацікавило.

Ні, ніяких місцин і пам’ятників, з якими обов’язково потрібно сфотографуватись, адже вони розтиражовані на кожній листівці та у кожному путівнику. Наш новий (важко повірити – але вже п’ятий!) промотур Hola-la  буде дуже особливим та незвичним. Цього разу  ми разом будемо досліджувати і насолоджуватись найзатишнішими місцями Каталонії, яка відкриє нам усю свою красу, душевність та традиційність через свої казкові провінції. Тож готуйтесь і хутчіш приєднуйтесь, щоб разом з нами сказати: Hola-la!

Важливі деталі:

  • Дати: 21.10 – 26.10.2019
  • Вартість: 450 євро
  • Діють знижки для агентів категорії Winner – 20 %. Але поспішайте – кількість місць з такою пропозицією обмежена!
  • Що входить у вартість туру:
    • Проживання у готелях категорії 4-5*
    • Харчування HB (FB) 
    • Авіапереліт
    • Страховка
    • Усі активності та трансфери за програмою
  • Повна програма туру

Підбір туру

Hola-la, Catalunya!

О, ця чарівна Каталонія! Вона відкриває свої таємниці, щедро пригощає та радо ділиться найдорожчим зі своїми гостями! Цього разу ми оминатимемо торовані доріжки і відходи від основного маршруту та зосередимось на вивченні справжньої Каталонії, що позбавлена туристичної мішури та чекає на нас у своїй непідробній красі – душевна, традиційна, проста, така домашня і… рідна!

Тільки уявіть… Запах осінніх трав на полях та квітів у численних букетах на підвіконнях, терасах закладів, у квіткових крамничках. Ніжне осіннє полуденне сонце, від якого одночасно примружуєшся і посміхаєшся. Трошки терпке вино, яке місцеві жителі зробили минулого року і тепер пригощають гостей, пишаючись своїм напоєм та розповідаючи історії про те, як вони збирали виноград та робили з нього вино за особливим рецептом, що передають з покоління в покоління. М’який домашній сир з травами, який зробили лише зранку – їси його на веранді з  хлібом із хрумкою скоринкою і свіжим, ще теплим молоком, а потім навіть питаєш у господаря цього маленького магазинчика-кафе, чи це не його овечки пасуться ось там зовсім поруч і чи не з їхнього молока зроблений цей чудовий сир. Старий каталонець посміхається і ствердно киває головою – так, його красунечки! Підкріпившись, вирушаємо далі – до нових пейзажів і місць каталонських провінцій, від вигляду яких перехоплює подих. Що чекає на нас сьогодні? Майстер-клас з приготування місцевих страв, маленька сімейна виноробня, прогулянки новими місцинами, де ви ніколи не бували, але які чомусь трохи нагадують радісні спогади дитинства?

Іван Лисак

керівник напрямку Іспанія

Ну нарешті, я дуже щасливий що можу вже зараз анонсувати п’ятий, ювілейний промотур «Hola-la»!

«Це концепт, який так полюбили наші друзі-партнери і вже давно очікували на цей анонс. Ювілейний «Hola-la» ми вирішили провести там, де все починалося – у чарівній Каталонії. Однак це буде зовсім інша Каталонія, не така туристична, але така ж неймовірна!»

Ігор Пономарьов

менеджер по роботі з агентствами

На мою думку, «Hola-la» – це найкращий концепт туру від JoinUP! 

«Більшість учасників, які взяли участь у турі хоч одного разу, з нетерпінням чекає можливості відвідати його знову! Це не просто тур, а подорож, яка все більше і більше закохує в країну, дає можливість повністю відчути колорит місцевої культури і гастрономії!»

Усі знають, що у Франції є Париж з його лоском і стилем, а є Прованс – з полями лаванди та затишними будиночками. Ось дещо схоже, але з каталонською душею ми побачимо з вами під час промотуру – неймовірні провінції Каталонії, які відкриються нам у своїй справжній нетуристичній красі. Так, під час промотуру ми поживемо з вами не як туристи, а саме як справжні каталонці і навіть навчимось говорити «Catalunya» з місцевим акцентом – трохи виділяючи ось це «lu» в середині слова та розтягуючи звуки.

Не пропустіть наш особливий промотур та сміливо і з насолодою досліджуйте провінції Каталонії – Барселону, Таррагону, Жирону та Льєйду. Приєднуйтесь, доки ще є місця!