Агентам

Дубай з Join UP! – місця та моменти, які захочеться згадувати

Передивлятися фото з подорожей – окремий вид задоволення. Зараз ми особливо розуміємо, наскільки важливо зберігати в пам’яті красиві і радісні моменти; як сонячні світлини з минулих відпусток зігрівають і дають мотивацію продовжувати боротьбу; і як необхідно час від часу поповнювати цю безцінну колекцію.

Join UP! знає для цього ідеальне місце. Запрошуємо з нами в Дубай – місто, яке було створене, щоб вражати і надихати, сяяти в об’єктивах фотокамер та дарувати емоції, які хотітиметься згадувати знову і знову.

ІДЕАЛЬНІ МІСЦЯ ДЛЯ ФОТО В ДУБАЇ

ADDRESS SKY VIEW

Заради таких фото у програму подорожі точно потрібно включити готель Address Sky View у Дубаї. Головна особливість цієї розкішної будівлі – величезний infinity pool*, звідки можна помилуватися панорамою міста. Басейн з прозорими перегородками створює відчуття того, що ви літаєте над хмарочосами та жвавими дубайськими вулицями.

Ідея для фото: Тут не доведеться особливо напружувати фантазію, адже локація наче створена для ідеальних фото! На фоні таких міських панорам позувати можна безкінечно.

МУЗЕЙ МАЙБУТНЬОГО

Музей майбутнього – одне з архітектурних “WOW”** Дубая. Це своєрідна машина часу, яка переносить відвідувачів на роки або ж цілі століття вперед. Тут цілих 7 поверхів, присвячених різним сферам у майбутньому. Знайомтеся з досягненнями штучного інтелекту, технологіями доповненої реальності та читання думок. А після мандрівки в часі не забудьте зробити кілька знімків на згадку. Фото на тлі металевої споруди незвичайної форми, прикрашеної арабською в’яззю, схожі на кадри із фантастичних фільмів. Недарма ж National Geographic включив її до 14 найкрасивіших музеїв світу!

Ідея для фото: Особливо ефектними виходять кадри, зняті всередині отвору будівлі, коли її частина простягається за вами до самого горизонту. Ласкаво просимо у майбутнє!

ДУБАЙ МАРИНА

Один із новітніх районів Дубая, що розвивається шаленими темпами і має круту локацію – навколо однойменної штучної затоки. Тут можна відпочити на пляжі JBR, що входить до п’ятірки найкращих у країні, а також помилуватися найдорожчими яхтами світу, пришвартованими біля берега. До речі, планується, що саме ця пристань стане найбільшою з побудованих людиною у світі. І чомусь ми не здивовані, адже це Дубай!

Ідея для фото: Фотографуючись на пляжах Дубай Марина, можна зловити в кадр не тільки найвідоміші хмарочоси міста, але й найбільше оглядове колесо у світі – Ain Dubai, розташоване на острові Bluewaters Island. Його назва перекладається як “око Дубая”, адже з висоти 250 метрів відкривається панорама найголовніших пам’яток міста. Ідеальний «реквізит» для небанальних фото в купальнику.

РУБ-АЛЬ-ХАЛІ

У подорожі до сонячних Арабських Еміратів екскурсія в пустелю – абсолютний must take***! Щоб покататися з вітерцем на баггі чи квадроциклі, побачити каравани верблюдів, влаштувати пікнік прямо серед гарячих пісків або завітати на гостинну вечерю до бедуїнів – кочового народу, що століттями мандрує пустелею і досі зберігає автентичні звичаї та традиції. А ще це класна нагода зробити приголомшливі фото, які хотітиметься переглядати знову і знову, згадуючи ці прекрасні миті.

Ідея для фото: Як щодо перевтілення у справжню принцесу пустелі, прикривши голову легкою накидкою, що майорітиме на вітру? А навколо – лише піщані дюни та небо.

QASR AL WATAN

Нова пам’ятка в Абу-Дабі (усього півтори години їзди від Дубая), яка точно подарує WOW-емоції, що потрібно запам’ятати. Сяючий президентський палац з білого мармуру, щедро прикрашений золотим розписом та ажурними вітражами. Його інтер’єри переносять в арабську казку, мультимедійні шоу знайомлять з історією ОАЕ, а дивовижна колекція подарунків арабських правителів вражає розкішшю.

Ідея для фото: Один із залів палацу прикрашає масштабна золота інсталяція у вигляді еліпса. Здається, саме всередині неї – епіцентр величі, спокою, невагомості та відчуття іншої реальності, які пронизують усі кімнати палацу.

ПОВІТРЯНА КУЛЯ ДУБАЯ

Мріяли побачити Дубай з висоти пташиного польоту? Цього року в місті з’явилася ще одна неймовірна нагода це зробити. І зараз ми не про новий оглядовий майданчик на одному з хмаросягів, а про можливість піднятися на 300 метрів над Дубаєм на повітряній кулі (The Dubai Balloon) перед готелем Atlantis!

Ідея для фото: Куля здіймається на висоту 100-го поверху, а звідти весь пальмовий острів – як на долоні. Не зробити фото на такому фоні просто неможливо!

КРИЛА МЕКСИКИ

Це місце встигло полюбитися мандрівникам з усього світу. Скульптура з велетенськими крилами авторства мексиканця Хорхе Маріна прикрашає площу перед знаменитим хмарочосом Бурдж Халіфа. За словами автора, вона символізує людські мрії та потенціал. Такі ж інсталяції прикрашають вулиці Мехіко, Лос-Анджелеса, Сінгапуру, Мадрида, Нагої та Берліна.

Ідея для фото: Сам Марін стверджує, що його робота створена для взаємодії з людьми. Тож вперед “приміряти” на себе крила перед фотокамерою та візуалізувати своє найважливіше бажання. І нехай, коли ви згодом дивитиметеся на ці фото, вас щоразу тішить те, що воно нарешті здійснилося.

Дубай із Join UP!

А ми вже все підготували для WOW-подорожі до міста мрії – Дубая.

Створюйте щасливі моменти у подорожах разом з Join UP!


* від англ. безкінечний басейн
** від англ. Вау!
*** обов’язково спробувати