Агентам

Допомагаємо Україні разом з UNITED24 та легендарними Imagine Dragons!

Уже майже рік минув від початку повномасштабного наступу росії на нашу рідну Україну. Уже майже рік ми всі з вами невпинно ростемо попри все, а точніше – всупереч усьому. Вчимось новому – від накладання джгутів до заправляння генераторів. З потрійною силою підтримуємо одне одного, допомагаємо всім чим можемо, стаємо сильнішими та витривалішими. Продовжуємо нашу боротьбу за Перемогу на всіх фронтах.

Ми в Join UP! також робимо все можливе і неможливе, щоб допомогти туристичній сфері України та рідній країні. І сьогодні у нас є нагода нагадати про один із проєктів, який ми підтримуємо: разом з нашим стратегічним партнером авіакомпанією SkyUp, президентською ініціативою UNITED24 та гуртом Imagine Dragons продовжуємо збирати донати для МОЗ України.

Звертаємо увагу, що збір коштів ми продовжили до 12 лютого 2023 року включно. А це значить, що у вас є ще час, щоб і зробити хорошу справу, і виграти один з дійсно крутих подарунків від наших партнерів. Серед усіх, хто зробить внесок через донорбокс до цієї дати, ми розіграємо:

  • дві брендовані валізи Have a Rest, створені у партнерстві зі SkyUp Airlines;
  • світшот Balenciaga від UNITED24;
  • п’ять браслетів «Азовсталь» від UNITED24.

А також ми додали ще один подарунок:

  • два квитки на будь-який концерт Imagine Dragons у будь-якому місті, де відбуватимуться їхні виступи до кінця 2025 року.

Список переможців ви знайдете на сайті UNITED24 вже 13 лютого 2023.

Тож переходьте на наш донорбокс та донатьте будь-яку комфортну суму від 5$.

Для участі у розіграші внески не повинні бути анонімними, а їхня кількість від одного учасника необмежена.*

Також нагадуємо, що при бронюванні будь-якої подорожі Join UP! у додаткових послугах ви можете поставити галочку “1€ donation to save Ukrainian lives”. Вона додасть до вартості туру донат у розмірі 1 євро.

Imagine Dragons за Україну!

Україна не сама у своїй боротьбі – весь світ разом з нами. Свою підтримку нам демонструють люди з усіх куточків планети, лідери могутніх країн, знаменитості, науковці, спортсмени, зірки. Бо з нами правда, світло і любов! Ми відчуваємо цю підтримку і вдячні за неї. І, звісно, нам приємно, що до нашої ініціативи доєднався культовий американський гурт Imagine Dragons.

Музиканти підтримують Україну з перших днів повномасштабної війни – вони брали участь у зборі коштів на машини швидкої допомоги, який організувала перша леді Олена Зеленська, підтримали запуск плейлиста на платформі Spotify, де був збір на медичну допомогу, розігрували гітару з підписами серед усіх, хто підпишеться на щомісячний донат для України, та розміщували qr-коди на донацію на своїх концертах. Але й це не все!

Наразі саме звернення соліста гурту Imagine Dragons зустрічає пасажирів авіакомпанії SkyUp та туристів Join UP! на борту літаків, які стали справжніми амбасадорами України в Європі. Адже всі ми об’єднались навколо однієї цілі – допомогти Україні.

Ярослава
Гресь
координаторка UNITED24

Всесвітньо відомі музиканти з Imagine Dragons стали амбасадорами UNITED24 в липні 2022 року і відтоді постійно підтримують проєкти та збори для України.

«Від фандрейзингу на автівки швидкої допомоги до розіграшу гітари з автографами за підписку на щомісячну пожертву, від участі в концерті до Дня Незалежності України до запису привітання для пасажирів літака SkyUp. Ми дуже вдячні за цю підтримку і віримо, що одного разу гурт запише особливе привітання – для пасажирів першого рейсу до Києва».

Так, ми теж упевнені, що вже скоро будемо зустрічати наші рідні літачки вдома та гучно підспівувати на концертах Imagine Dragons в їхньому турі містами України. А поки – всі разом продовжуємо щодня разом робити все від нас залежне, щоб Перемога настала якомога швидше.

*З детальними умовами участі у благодійній акції можна ознайомитися за посиланням.