Агентам

CRM, знижки, програми лояльності та тренди.
Чеклист суперагента від Join UP!

Пам’ятаєте цитату з “Аліси в Країні чудес” Льюїса Керролла: “Треба бігти з усіх ніг, щоб тільки залишатися на місці, а щоб кудись потрапити, треба бігти як мінімум удвічі швидше!”? Так то ж він про роботу в туризмі! І скажіть, що ця постійна динаміка – це не те, що так драйвить нас усіх у галузі! Знаємо, адже завжди ростемо і розвиваємося разом з вами.

Не лише встигати за туристичними тенденціями, а й постійно стежити за новими бізнес-інструментами та стратегіями ведення бізнесу, прокачувати команду та механізми роботи, експериментувати та креативити. І це далеко не повний список справ суперагента. Що з цього – серед ваших щоденних задач, а над чим навіть не задумувалися?

Команда Join UP! підготувала невеличкий тест, який стане своєрідним чек-листом для всіх нас. І водночас дасть змогу отримати круту винагороду. Перевіримо, який ви агент?

Який ви агент

Хтось із наших агентів створює затишок в офісі, а хтось вражає шаленими креативами в соцмережах, хтось знає все про своїх туристів, а хтось передивився уже всі можливі вебінари з літніх напрямків. Ми всі вчимося, всі розвиваємося, опановуємо нові навички і знаходимо напрямки нашого бізнесу, які потрібно прокачати, але всі – по-різному. Команда Join UP! регулярно спілкується з багатьма агентами та колегами про їхні звички, принципи роботи та секрети успіху – і ось зібрала все це в одному тесті. Так кожен зможе перевірити себе, почерпнути якісь ідеї та запланувати апгрейд деяких процесів.

За кожну відповідь ви отримуєте певну кількість балів. Їхня сума й покаже, який ви агент, і визначить, які бонуси ви отримаєте від Join UP!, щоб розвиватися ще ефективніше.

Почнімо!