Агентам

Чудові новини для туристів Join UP!: самостійне бронювання додаткових послуг і онлайн-реєстрація

Чудова новина! Від 1 липня 2020 року туристи, які придбали туристичний пакет Join UP! з перельотом на рейсах SkyUp Airlines, можуть самостійно замовити будь-яку з додаткових послуг: вибрати місце в літаку, придбати додаткове місце багажу, зробити попереднє замовлення харчування на борту тощо.

Щоб замовити будь-яку з додаткових послуг, достатньо зайти на сайт авіакомпанії SkyUp Airlines у вкладку «Мій квиток» і там самостійно керувати змінами в бронюванні. Для входу введіть ваше прізвище і номер ваучеру.

Окрім цього, стала можливою реєстрація онлайн на вильоті з України. Послуга відкривається за 48 годин і закривається за 5 годин до вильоту.

Попереднє замовлення харчування можна зробити не пізніше ніж за 32 години до вильоту. Решта додаткових послуг залишається доступною для бронювання до моменту реєстрації на рейс (самостійної онлайн або в аеропорту).

Раніше такі можливості були доступні лише туристичному агенту, який вносив потрібні зміни у своєму кабінеті. З 1 липня обрати додаткові послуги можна як з допомогою агента, так і самостійно.