Агентам

ЧайTime у травні. Додайте барв!

Ви любите яскраві кольори? Жовті соняхи, насиченого синьо-фіолетового забарвлення волошки, ніжно-рожеві бутони півоній,  яскрава зелена трава, червоні стиглі полуниці та жовтобокі персики. А ще – переливи моря – від блакитного до темно-синього, залиті сонцем сади, де вже так багато найрізноманітніших квіток, улюблені яскраві легкі сукні, фреші та коктейлі всіх кольорів веселки, незабутні помаранчево-вогняні заходи сонця… всього розмаїття відтінків просто не перелічити! Якщо ви також обожнюєте насичені кольори, то приходьте до нас на травневі зустрічі ЧайTime, де ми розкажемо про весняні і вже майже літні барви таких країн, як Франція, Україна, Домінікана, Куба, Мексика та Португалія.

Альона Орловська

event-manager

Травень – це прекрасна пора буяння всіх барв! Це час шикарних півоній і пахучого бузку…

«Час, коли ти вже по максимуму відчуваєш наближення літа. Цього місяця ми розповімо, як яскраво провести весну і підготуватися до божевільного літа. Будемо говорити про найяскравіші курорти та насолоджуватимемося пишними барвами природи»

О, Франція! Ця країна любить стильні кольори, які не кидаються в око, але створюють особливий настрій. Сірі дахи будиночків, величезні букети білих та рожевих півоній, ніжні кольори Провансу, лавандові поля, що схожі на безкінечні фіолетові килими. Додайте сюди витончені відтінки білого та червоного вина – і вуаля! Ось вона – палітра Франції.

 Україна любить теплі та насичені кольори – гори, що потопають у зелені, глибокі насичені барви морської води, золоті колосочки на полях, сотні тисяч квітів, які прикрашають кожен куточок нашої країни.  Що тут додати? Ми лише розкажемо вам про те, де в Україні на вас чекають найкольоровіші місцини.

 Домінікана, Мексика, Куба? Ось де справжній кольоровий шал! Яскраві широкі сукні та спідниці місцевих  жінок, безліч стиглих екзотичних фруктів, білосніжний пісок пляжів, ретро-автомобілі, величезні сомбреро та смугасті пончо… додайте до цього ще всі відтінки океану і скажіть нам – чи можливо взагалі відмовитись від такої кольорової гами?

 А що ж Португалія?  Різнокольорові будиночки, відомий на весь світ старенький червоний трамвай, луска риби, що яскраво виблискує на сонці і якої так багато в порту та на місцевих базарчиках, шаленої краси небо і океан, квіти гортензії, дзвоники гібіскуса, каскади бугенвілії – справжня кольорова казка, а не країна!

Дізнайтеся більше про ці країни та наш новинки за напрямками та додавайте барв у своє життя разом з Join UP!


Всі зустрічі починаються о 15:00.

Дата Напрямок Керівник напрямку Куратор
14.05.2019 Франція Іван Лисак Євген Наумов
17.05.2019 Україна Олеся Бутко Людмила Костильова
21.05.2019 Домінікана, Мексика, Куба Алла Шевченко Іванюк Олена
27.05.2019 Португалія Іван Лисак Світлана Куцеконь

 

РЕЄСТРАЦІЮ ЗАВЕРШЕНО