Агентам

Буковель, мольфари та гуцульський колорит: запрошуємо на “Карпатські вечорниці”

Знаємо, ви так само, як і ми, обожнюєте Карпати: ловити вітер на гірських вершинах, збирати дорогою яфини та гриби, розглядати колоритні подвір’я в гуцульських селах, вчитися новим ремеслам, про які раніше навіть не чули…

О, а як ми всі завжди чекаємо обіду чи вечері в місцевих колибах з автентичними стравами! Правда, від таких спогадів знову хочеться з головою зануритися в ту магічну атмосферу? А ми вже підготували ідеальний спосіб це зробити. Запрошуємо в авторський тур “Карпатські вечорниці” з Join UP!

Перший виїзд уже 22 квітня!

ДЛЯ КОГО ЦЕЙ ТУР

Для всіх! Адже Карпати – це калейдоскоп ландшафтів та активностей. І в цьому турі ми зібрали найрізноманітніші з них, щоб кожен міг скласти свій особливий візерунок. “Карпатські вечорниці” – ідеальний спосіб провести час:

  • з родиною – уперше показати дітям чи батькам гори з найвищого оглядового колеса;
  • з друзями – ловити адреналін на родельбані чи зіплайні та згадувати прекрасні спільні моменти за вечерею;
  • з найкращою подругою – влаштувати шопінг та фотосесію на місцевому колоритному ринку і ділитися секретами за чашкою карпатського чаю після СПА;
  • з колегами – ставати згуртованішими, разом долаючи кілометри гірських маршрутів та опановуючи нові ремесла;
  • з коханими – насолоджуватися теплим чаном під зоряним небом та романтичними прогулянками серед гір;
  • з собою – наповнюватися новими силами та енергією, знаходити гармонію з природою, знайомитися з людьми, що так само обожнюють свою країну та її традиції.

Просто подивіться на програму і все зрозумієте!

Що в програмі?

На 4 дні “Карпатських вечорниць” ми запланували стільки різноманітних та крутих активностей, що здаватиметься, за цю відпустку ви прожили ціле гуцульське життя. Ось лише кілька із них:

  • Дізнаємося про життя та побут горян Українських Карпат, відвідуючи автентичні столітні хати та майстерні в етнопарку “Гуцул Ленд”.
  • Порелаксуємо на березі найбільшого штучного озера в Україні.
  • Милуватимемося гірськими краєвидами з найвищого в Україні колеса огляду.
  • Дегустуватимемо крафтове гуцульське пиво.
  • Медитуватимемо під шум водоспадів Женецький Гук та Нарінецький.
  • Злітатимемо над горами на величезній гойдалці.
  • Частуватимемося вишнівкою та полонинськими сирами біля 300-літньої смереки «Валах». Для дітей гостинці теж, звичайно, будуть.
  • На кілька годин загубимось на неймовірно колоритному Косівському ринку народних ремесел. Ви точно не вийдете звідти без сирного коника, кількох сувенірів і десятків яскравих фото в галереї.
  • Створимо власний керамічний виріб у гончарній майстерні-кав’ярні. Вам колись доводилося пити каву чи чай з горняток зі справжнім косівським розписом?
  • Влаштуємо фотосесію у традиційному гуцульському одязі.
  • Випробуємо усі можливі варіанти розваг у “Буковелі”: екстремальний родельбан, зіплайн, знайомство з хаскі, прогулянку на велосипеді, розслаблення у СПА, гастротури. Тут є все, щоб подороЖИТИ на повну.
  • Зануримося у містичну атмосферу мольфарського вечора зі стародавніми українськими обрядами.

Детально з програмою туру “Карпатські вечорниці” можна ознайомитись тут або ж на нашому вебінарі.

Де будемо жити

Пропонуємо розміщення в комфортному готелі рівня 3*+ на території комплексу “Буковель”. Тільки уявіть: ви прокидаєтеся, ніжитесь у зручному ліжку, відкриваєте вікно, а там сонце викочується з-за гірських вершин… Потім неспішна ранкова кава і цілий день нових яскравих вражень та емоцій. Хіба не відпустка мрії?

Як добиратися

Наш тур починається на залізничному вокзалі с. Татарів, звідки о 9:30 усі разом вирушимо до готелю. До Татарова зручно дістатися потягами:

  • 055К Київ-Пасажирський – Рахів,
  • 095К Київ-Пасажирський – Рахів,
  • 194П Кривий Ріг-Головний – Ясіня.

Чому з Join UP!

У чому переваги бронювання туру Карпатами у Join UP!?

  • Унікальний продукт. Ми ідеально вивчили карпатські курорти, перевірили локальних операторів туристичних послуг і створили авторський пакетний тур, який допоможе з різних боків відкрити цей край і максимально яскраво зануритися в атмосферу Українських Карпат.
  • Усе включено. Ми хочемо, щоб туристи насолоджувалися відпусткою, а не витрачали час на планування логістики, бронювання трансферів чи екскурсій, тому заклали у вартість туру максимум опцій та послуг. До того ж, так простіше спланувати бюджет поїздки і не потрібно розраховувати багато додаткових коштів.
  • Цілодобова підтримка. Ми знаємо, який стрес ви переживаєте щодня, і хочемо, щоб під час подорожі ви максимально відпочили та набралися сил. Тому завжди допомагаємо оперативно вирішувати проблеми під час подорожі та дозамовити додаткові послуги.
  • Гарантія якості. Бронювання туру через агента у престижного оператора дає впевненість, що це перевірений продукт і поїздка точно принесе позитивний досвід.

АГЕНТИ РЕКОМЕНДУЮТЬ

Перед тим як запускати “Карпатські вечорниці” для туристів, ми організували подібні тури для кількох груп наших агентів, і всі вони в захваті!

Хроленко
Ірина
“Поїхали з нами” ФОП Хроленко І.С.

Я їздила на “Карпатські вечорниці” з подругою в жовтні 2023 року і хочу сказати: “Якщо ще думаєте, то не вагайтесь!”.

«Тур сподобається навіть тим, хто вже був у Карпатах не один раз. Для нас це були чудові 4 дні відновлення та перезавантаження.

Екскурсійна програма насичена і добре продумана організаторами. Ми встигли і на шопінг сходити, і спробувати себе в гончарстві, і приміряли національні гуцульські наряди, і нафотографувались на різних чудових локаціях, і на мольфарському вечорі побували.

У вільний час тут можна легко знайти цікаве заняття: сходити в чани, покататися на родельбані, відвідати хаскі-хаус і багато іншого.

Із задоволенням рекомендую такий відпочинок своїм друзям».

Людмила
Магдаченко
Баттерфляй Кременчук ФОП Доля Т.В., м. Кременчук

”Карпатський вечорниці” – це про подорож до себе, до наших традицій, до нашої неймовірної природи. Зараз відпочинок у Карпатах – не тільки найближчий з доступних, а ще й найрідніший!

«У цьому турі я вперше нічого не планувала, не очікувала, вирішила пливти за течією і довіритися досвідченим організаторам – Join UP! І це було правильне рішення.

Щодня на нас чекали нові локації, враження, зустрічі та здивування!

Дякую за таке перезавантаження! Сьогодні це дуже важливо і необхідно кожному».

Островська
Катерина
“Поїхали з нами” ФОП Чебан О.І.

Була зі своїм улюбленим туроператором Join UP! на “Карпатських вечорницях”, чудово провели 3 дні.

«Відмінно організована зустріч, розміщення в хорошому готелі, дуже насичена та правильно спланована екскурсійна програма. Команда Join UP! просто❤️

Дякую за такі яскраві події у моєму житті!».

Якименко
Анастасія
“Поїхали з нами” АТП ФОП Єфімова І.В.

Дякую Join UP! за Карпатські вечорниці. Це було неймовірно!

«Мабуть, один з найяскравіших турів! Організація на вищому рівні, починаючи від трансферу і закінчуючи гала-вечерею. Дякую велике!».

Тетяна
Бондарчук
Join UP!, м. Кропивницький

Гори – це втілення могутності і сили. Опиняєшся серед вершин, і наповнюєшся енергією: черпаєш її із рідної землі, із всюди розкиданих струмків, із невгамовних водоспадів, із стрімкого гірського вітру!

«“Карпатські вечорниці” – універсальний тур, який дає змогу поринути в автентичність та історію нашої країни, спробувати її на смак, опанувати традиційні ремесла, власними руками виліпити з глини свічника, якими освітлювалися домівки десятки років тому; насолодитися посиденьками біля вогню, під ясними зорями і закінчити вечір народним ворожінням та варінням зілля з карпатських цілющих трав.

Пишу і бачу, як десь на деревʼяному ґанку, під густою тінню сосен дівчина, вбрана в український одяг, йде до криниці. І ця дівчина – я, бо ми в музеї, де гості – головні герої, де можна вдягнути українське вбрання і поринути в нашу історію. А далі згадую, як вітер куйовдив волосся, коли мчали гірським схилом і милувалися панорамою могутніх гір з величезної гойдалки.

Таке вдале поєднання сучасних розваг, краси природи та історичних мотивів дають змогу за короткий вікенд поєднати максимум відчуттів і вражень від подорожі. Це тур, який наповнює, дає сили рухатися далі, до найвищих вершин!».

Уже багато років ми досліджуємо Україну, щоб разом з нами ви могли подороЖИТИ рідними землями, глибше пізнавати своє коріння та культуру, ще сильніше закохуватися в нашу країну та пишатися її людьми. І саме зараз це так на часі. Тож гайда на “Карпатські вечорниці” з Join UP!