Агентам

Болгарія – гаряча штучка

Болгарія – країна моря, троянд, парків, соковитих фруктів і солодкого винограду. А які асоціації вона викликає у вас?

Нам здається, що це особлива країна, яку можна порівняти з чарівною незнайомкою – яскравою, привабливою, із золотистою засмагою та ароматом троянд. Вона притягує, заворожує і з нею зовсім не хочеться розлучатися. Їй підходить практично кожна характеристика, яку ми найчастіше даємо прекрасними дамам. Ось посудіть самі.

Ніжна

Цілий рік ця країна має в своєму розпорядженні все для повноцінного відпочинку, але в першу чергу ми знаємо Болгарію як чудовий літній курорт. Тепле море, м’який клімат, золотистий пісок і оксамитові хвилі – саме такою ніжністю вона готова огорнути кожного. І як справжня жінка, ця країна любить дітей і робить все, щоб вони отримували задоволення від відпочинку, веселилися і посміхалися.

☝ ПОРАДА

Святі Костянтин і Олена – курорт, що чудово підійде тим, хто відпочиває із зовсім маленькою дитиною. Просто ідеальне місце для подорожі з дітьми віком до 4-х років. Пляжі курорту дуже тихі, море мілке, тут повно невеличких заток і бухт, де дуже зручно купати зовсім маленьких туристів.

Дбайлива

Болгарія все підготувала для того, щоб поринаючи у веселощі, ви не забули про найважливіше – про відновлення життєвих сил. Для цього вона припасла аж 600 мінеральних джерел. Практично в кожному регіоні є свої бальнеологічні центри, де для повного відновлення вам запропонують гідроджети, сауни, басейни з мінеральною водою, грязьові обгортання і масажі.

Гостинна

Якщо ви любите відвідувати місця, де відчуваєте себе як вдома – то Болгарія прекрасно вам підійде. Тут вас і обнімуть, і нагодують. За традицією болгари вважають за краще готувати їжу на відкритих вогнищах – скарах. Найпопулярніші страви – це кебабче (смажені м’ясні ковбаски), шопський салат з бринзою, гювеч (тушковане м’ясо з овочами), банніца (листкові пиріжки з різними начинками). У країні багато молочних продуктів: “кисело мляко” (напій на зразок кислого молока), “айран” – солона суміш йогурту і води, і навіть холодний суп “таратор” (суміш кислого молока, огірків, часнику і горіхів). Рекомендуємо також спробувати місцеві сири – твердий жовтий “кашкавал” і м’який “сирене” з овечого молока. І, звичайно, місцеве вино Мавруд, яке є тільки в Болгарії.

Грайлива

Болгарія – батьківщина напрочуд смачних вин, які змушують забути про проблеми, заливатися сміхом і насолоджуватися життям. Місцеві вина – прекрасне доповнення до смачного обіду або вечері. Серед червоних вин можна виділити “Памід”, “Гимзу” і “Мелнік”, серед білих – “Хан Крум Трамінер”, “Галатею” і “Кадарку”. Куштуйте із задоволенням, бо грайливий настрій на відпочинку дуже доречний.

Багатогранна

Болгарію недарма називають країною контрастів, адже саме тут напрочуд яскрава і різноманітна природа – скелясті гори, золоті піщані пляжі, загадкові печери, тихі дзеркальні озера, швидкі ріки і плідні рівнини. Кожне нове місто, вулиця і поворот дороги ховають безліч сюрпризів. Тому будьте готові дивуватися і тримайте фотоапарат під рукою.

З родзинкою

Як і в кожної дівчини, у Болгарії є свої маленькі таємниці, які роблять її загадковою. Одним з таких місць справедливо вважається Диявольський міст. Як можна здогадатися з назви, це місце оповите легендами, а його походження пов’язане з таємничими потойбічними силами. Дехто вважає, що на одному з каменів цього моста видніється відбиток ступні самого диявола, а інші впевнені в тому, що майстер, який будував міст, замурував у ньому тінь своєї коханої, яка приносила йому їжу. Проте, ці містичні нотки не відлякують, а лише додають шарму та гостроти відчуттів.

☝ ПОРАДА

Курорти Албена і Золоті піски мають високорозвинену інфраструктуру і рекомендуються тим, хто звик до комфортного відпочинку. Якщо ви хочете відпочити в розкоші і тиші, вам підійде Рів’єра. Сонячний берег – один з найбільш популярних курортів Болгарії – має все необхідне для гарного відпочинку за доступними цінами. Якщо ви шукаєте недорогий відпочинок в спокійних затишних умовах і ближче до природи – обирайте Несебр та Созополь. Ваш відпочинок буде таким же повноцінним, як і на курортах північної частини узбережжя, але набагато економнішим.

Ну що, вже закортіло в Болгарію? Тоді збирайтесь у подорож. А ми нагадаємо, що Болгарія з Join UP! це:

Чудовий вибір готелів. Наприклад, радимо:

RIU PALACE 5* RIU ASTORIA 4*
SOL Nessebar Resort & Aquapark 4* GRIFID HOTELS BOLERO 4*
ASTOR GARDEN 5*

ПІДБІР ТУРУ

Зручна польотна програма з вильотами на крилах авіакомпанії SkyUp:

  • Київ – Бургас – Київ 31.05-13.09.19, вильоти щоп’ятниці
  • Київ – Варна – Київ 14.06-30.08.19, вильоти щоп’ятниці
  • Київ – Бургас – Київ 10/11 ночей 17.06-19.08.19, вильоти в понеділок і четвер

Автобусні тури:

  • З Бреста виїзд на 11/12 ночей 12.06-13.08.2019
  • З Києва виїзд 4 рази на тиждень: вівторок, середа, субота, неділя. 01.06-15.09.2019
  • З Луцька виїзд 2 рази на тиждень – середа, субота. 01.06-04.09.2019
  • З Ужгорода виїзд 2 рази на тиждень – середа, субота. 12.06-24.08.2019
  • Зі Львова виїзд 2 рази на тиждень – середа, субота. 01.06-04.09.2019
  • Через Одесу виїзд 2 рази на тиждень – середа, субота. 01.06-04.09.2019
  • З Харкова виїзд 2 рази на тиждень – середа, субота. 01.06-04.09.2019

Насолоджуйтесь всіма принадами Болгарії та відпочивайте насичено та з  комфортом разом з Join UP!