Агентам

Вели-и-и-и-ка порція Греції! Подарунки чекають!

«Жити на повну» – це, здається, девіз Греції. Якщо обідати – то на красивій терасі з краєвидами моря, величезними порціями морепродуктів, сирів та фірмового грецького салату.

Якщо пити вино – то тільки з місцевих виноробень та в хорошій компанії. Якщо вийти на прогулянку – то, звісно ж, так, щоб пройтись біля величних та знакових місць, які породжують в голові сотні думок та завжди слугують ідеальними фотозонами. Якщо веселитись – до з піснями та танцями і звісно – до самого світанку! Якщо відпочивати – то у наймальовничіших куточках Греції, де є чудові пляжі і красиві пейзажі. Ну що, готові вчитись у греків черпати щастя великою ложкою? Тоді гайда до цієї неймовірної країни разом з нами! Тим паче що ми підготували для вас не тільки все-все, що потрібно для чудового відпочинку, але й багато приємних подарунків!


Греція з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах авіакомпанії SkyUp. Вильоти з Києва до Іракліона у четвер та неділю.
  • Великий вибір готелів. Про деяких наших улюбленців на острові Крит ми розкажемо трошки згодом.
  • Насичена екскурсійна програма, яка покаже вам усю багатогранність цієї фантастичної країни.
  • Постійні приємні сюрпризи та подарунки! І ось нова порція приємностей для вас:

Ви точно прямо зараз забронюєте тур до Греції з вильотом на Крит 18.07.2019! Чому? Тому що на вас чекає просто купа подарунків! Тож обирайте:

На туристів, які забронюють один з цих готелів, чекає суперзнижка на екскурсії або пляшка смачного грецького вина. Звісно, сухого!
✓ Kavros Beach ✓ Kavros Garden
✓ Apollon Kavros ✓ Sarlot Studios
✓ Manos Apartments  ✓ Hermes hotel 
✓ CHC Galini Sea View  ✓ Asterion Luxury Beach Hotel and Suites 
Туристам, які оберуть один з цих готелів, у подарунок – пляшка «рідкого золота Греції» – високоякісної оливкової олії!
✓ Anthoula Apartments ✓ Blue Aegean
✓ Evelyn Beach ✓ Sergios Hotel
✓ Blue Island hotel ✓ Bella Beach
✓ Diogenis Blue Palace ✓ Mistral Bay
І для туристів, які оберуть ці готелі – у подарунок 50% знижка на екскурсію на острів Спіналонга з барбекю, яка відбудеться 22.07.2019.
✓ D&D Hotel ✓ Felicity Hotel

Ну що, який готель оберете?
І не забудьте подивитись, які ми приготували до вас екскурсії!

ПІДБІР ТУРУ


Приємний сюрприз для тих, хто з 16.07.2019 забронює тур до Греції з вильотами у дати: 21.07.2019, 25.07.2019, 28.07.2019 і 01.08.2019:

  • при бронюванні 3 * НВ туристи будуть розміщені в 4 * НВ = accommodation upgrade

Щоб взяти участь в акції, обов’язково при бронюванні пишіть в коментарі “СЮРПРИЗ!” Кількість номерів обмежена – тому не зволікайте!

І ще один подарунок для тих, хто забронює тур до Греції з 16.07.2019 з вильотами: 25.07.2019, 28.07.2019, 01.08.2019, 04.08.2019 в одному з перерахованих готелів – велика і приємна знижка на одну з обраних екскурсій.

✓ Kavros Beach 3 * ✓ Manos Apartments 2 *
✓ Kavros Garden 3 * ✓ Hermes hotel 3 *
✓ Apollon Kavros 4 * ✓ CHC Galini Sea View 5 *
✓ Sarlot Studios 3 * ✓ Asterion Luxury Beach Hotel and Suites 5*

ПІДБІР ТУРУ

Євгенія Крижановська

керівник напрямку Греція

Греція як привітна господиня зустрічає гостей не тільки з відкритим серцем, а й подарунками!

«Ми дуже старались, щоб під час відпочинку ви зовсім ні про що не хвилювались, а лише насолоджувались комфортним та продуманим відпочинком. А ще нам хотілось вас порадувати чимсь особливим, тому серед наших подарунків – такі відомі продукти Греції, без яких цю країну просто неможливо уявити. Тож вам залишилось лише забронювати тур!»

Якщо описати Крит в декількох словах, то це буде: міфи, море, сонце, гори, оливки і трави. А ще Крит – це запах ароматної кави, смачних морепродуктів, які тут готують, щедро додаючи оливкову олію і спеції. Це звуки веселих пісень і народної музики, що так і кличе піти в танок. Крит – це посмішки, тепло, захопливі історії і тільки приємні враження.

Якщо ви хочете влаштувати собі гарну подорож, наповнену стародавніми легендами, вражаючими відкриттями і пам’ятками та чудовим пляжним відпочинком – то вам точно сюди! Тож не зволікайте!