Агентам

ВАЖЛИВО! Регіональні трансфери відміняються (Оновлено)

Join UP! не буде здійснювати регіональні трансфери протягом дії обмежень на пасажирські перевезення відповідно до рішення Уряду, ухваленого з метою запобігання поширення коронавірусу COVID-19.

Про які обмеження йдеться

Постановою Уряду у період з 18 березня по 3 квітня заборонено на усій території України здійснювати регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному та міжобласному сполученні.

Як дозволено пересуватися

По країні можна пересуватися автомобілями у кількості не більше 10 осіб в одному транспортному засобі.

Через запроваджені обмеження ми змушені відмінити всі регіональні трансфери. Щоб дістатися додому, вам доведеться скористатися послугами приватних перевізників

Чи оплатить туроператор дорогу додому, якщо аеропорт прильоту був змінений

На жаль, для деяких рейсів аеропорт прильоту змінився. Таке рішення було єдиною можливістю для туроператора повернути туристів до України за настання форс-мажорних обставин, якими визнано впровадження карантину в Україні.

Скасування послуги регіонального трансферу є результатом настання форс-мажору (запровадження карантину і супутніх обмежень на пересування), який унеможливлює виконання туроператором своїх обов’язків.

Тому туроператор не виділятиме кошти на оплату дороги додому, якщо аеропорт прильоту був змінений.

Ви можете звернутися до вашого агента за інформацією щодо організації індивідуального трансферу за додаткові кошти.


ОНОВЛЕННЯ ВІД 19.03.

По прибуттю до аеропорту «Бориспіль» пасажирам, яким потрібна допомога із транспортом, необхідно підійти до інформаційної стійки терміналу прибуття.

Присутні там представник аеропорту та представник транспортної служби допомагатимуть збирати групи до 10 осіб за потрібними напрямками.

Трансфер оплачується додатково.