Агентам

Шопінг по-андоррськи. Отримуйте свою знижку!

Андорра – маленька країна, яка вміє зачаровувати та закохувати. Тут вам і неймовірні гори, які так приваблюють тих, хто полюбляє поганяти на лижах і сноубордах. Тут і особливий європейський затишок, що відчувається у кожному закладі, готельчику та крамничці.

І святкова передноворічна мішура з прикрашеними ліхтариками та ялинками вулицями та вітринами. І величезні термальні центри, де так приємно розслабитись після довгого катання та зимових прогулянок. І безмитна торгівля, яка дозволяє вигідно купувати найрізноманітніші речі. Ну що ще потрібно для чудового відпочинку? Можливо, ще невеличкий приємний подарунок* від нас?

Тож не пропустіть!

Усі туристи, які забронюють тур до Андорри в період з 01.12 до 31.12.2019, отримують знижку – 10% на покупки в найбільшому торгівельному центрі Андорри – Pyrenees.

Ось такий приємний сюрприз, який точно стане вам у пригоді під час відпочинку в цій казковій країні. І не забувайте, що подорож до Андорри разом з нами – це дуже багато переваг!

Андорра з Join UP! це:

  • Зручні перельоти на крилах SkyUp до Барселони зі швидким трансфером на курорти Андорри. З 02.12.2019 будемо літати три рази на тиждень – у понеділок, середу та суботу.
  • Великий вибір затишних готелів, де зимовий відпочинок точно буде казковим. Наприклад, радимо:
? Espel 3* ? Hotansa La Mola 2* ? Piolets Park & Spa 4*
? Hotansa Encamp 3* ? Hotansa Magic Andorra 4* ? Hotel Plaza Andorra 5*
  • Комбіновані тури Андорра + Іспанія, щоб ви змогли і покататися, і насолодитися атмосферою іспанських містечок.
  • Концептуальні тури Hola-la!. Ви вже встигли побувати в одному з них?
  • Постійні акції та приємні подарунки, як от сертифікати на знижку!

ПОШУК ТУРУ

Іван Лисак

керівник напрямку Андорра:

Те, що Андорра – це не тільки бездоганні траси для всіх закоханих у гірськолижний спорт, але й чудовий шопінг – знають усі.

«Андорра добре відома серед тих, хто любить гуляти торговими центрами та магазинчиками і робити вигідні покупки, адже це країна з безмитною торгівлею. Тож для тих, хто живе у Франції та Іспанії, завітати на вихідних до Андорри на шопінг – звична справа. Ми ж вирішили зробити для вас похід магазинами у цій країні ще привабливішим, тому даруємо* знижку у 10% на покупки у відомому торговому центрі Андорри – Pyrenees»

Time for shopping!

Так, Андорра славиться своїм шопінгом. Тут можна купити що завгодно, тому так важливо мати вільне місце у валізі, бо, найімовірніше, кількість ваших речей за час відпочинку суттєво збільшиться. А якщо ви завітаєте до торгового центру Pyrenees – то точно готуйтесь до обновок!

Pyrenees – це найбільший торговий центр країни, де ви зможете знайти абсолютно все. Тут на 20 тисяч кв. м. торгової площі на вас чекають одяг, аксесуари, продукти, побутова техніка, косметика… все, що тільки можна уявити! Родзинка центру – продуктовий супермаркет, який стане райським місцем для гурманів. Тут є і продукти місцевої кухні, і делікатеси з усього світу, і навіть винний льох! А ще в ТЦ на вас чекають фотогалерея, квітковий бар, зони відпочинку та ресторанчики.

Серед брендів ви легко знайдете, наприклад, такі: Calvin Klein, Geox, Levi’s, New Balance, Mango, Springfield, Skechers, Clarks, Emporio Armani, Geox, Lacoste, Norton, Diesel, Ferrari, Gucci, Hugo Boss, Pandora, Swarovski, Valentino.

  • Графік роботи торгового центру: пн-сб 09:30-21:00, нд 09:30-20:00.
  • Адреса: Av. Meritxell, 11, Andorra la Vella, Andorra la Vella – AD500.

Насолоджуйтесь відпочинком у зимовій Андоррі, досхочу катайтесь на лижах та купуйте речі, які будуть вас радувати, разом з Join UP!

*під подарунком мається на увазі купівля за 1 грн. Ваучер на знижку буде кріпитися до пакету документів.