Агентам

Португалія. Uma garrafa de vinho seco, por favor!

Не знаємо, чим ви займаєтесь, а ось ми всі разом вчимо нові фрази португальською.

«Ola!» – кажемо ми одне одному при зустрічі, «Repita, por favor», – просимо ми повторити те, що не розчули. Кажемо «Obrigado» замість «Дякую», та з особливою інтонацією вимовляємо такі фрази, як «Uma garrafa de vinho seco, por favor» – «Пляшку білого вина, будь ласка», та «Pese, por favor, meio quilo de…» – «Зважте мені, будь ласка, півкіло»… Ух! Яка ж красива ця мова! Навіщо ми так активно взялися за її вивчення? Усе дуже просто – ви тільки погляньте на наші пропозиції за напрямком Португалія, і ви теж одразу почнете шукати українсько-португальський розмовник та планувати свою подорож до цієї неймовірної країни.

Що ж, доки тепер і ви тренуєтесь вимовляти «Chamo-me…» – «Мене звуть», розкажемо вам про те, що Португалія з Join UP! це:

  • Зручні перельоти на крилах SkyUp. Ми пропонуємо прямі рейси до узбережжя Атлантичного океану – у Фару. Літаємо з Києва щосуботи. Рейси до 14.09.2019.
  • Хороший вибір готелів на будь-який смак. Розміщення біля самого океану, тихі сімейні готелі, готелі біля епіцентру нічного життя – ми знайдемо якнайкращий варіант для кожного!
  • Наприклад, радимо:
    • Atismar 3* – розташований у Куартейрі – курорті з шикарною  пляжною смугою завширшки 2 км, також відомому своїм рибним базаром. Це затишний сімейний готель, в 50 метрах від океану і променади. Хороше харчування, акуратні номери.
    • Auramar 3* – прекрасне співвідношення ціни та якості, 1 лінія, економний сімейний варіант, розвинена інфраструктура.
    • Aparthotel Monica Isabel 3* – розташований на одному з найпопулярніших курортів – в Албуфейрі. Тут є все для будь-якого туриста – і мальовничі пляжі, і Старе місто, і весела вулиця барів і дискотек. Бюджетний варіант на 1 лінії від океану і в пішій доступності від центру міста. Ідеальний варіант для доступного відпочинку туристів з дітьми, оскільки всі номери обладнані міні-кухнею.
  • Насичена екскурсійна програма – адже в Португалії незліченна кількість красивих і важливих місць.

ПІДБІР ТУРУ

Анастасія Ляхоцька

керівник напрямку Португалія

Певно, перше з чим асоціюється Португалія – з океаном – безмежним та таким красивим!

«А ще – з морепродуктами, звивистими вузькими вуличками, трамвайчиками, шаленими музичними фестивалями, чудовими місцями для серфінгу… вже цього списку досить, щоб прямо зараз обрати свій тур до Португалії»


Must Visit

О, так! Португалія знає, чим вас підкорити. І це д-а-а-а-алеко не тільки океан! Тож додавайте у свій список місця, які збираєтесь відвідати у першу чергу.

  1. Почнемо з Порту. Хто ж не знає цю батьківщину портвейну! У цього міста свій особливий парфум, який йому дуже пасує – це запах океану! Тож, вдихаючи цей неймовірний запах, так приємно гуляти крутими звивистими вуличками, кожна з яких розкаже свою історію та похизується перед вами будинками з традиційною португальською плиткою «азулежу». Будинки добре збереглися з давніх часів, а деяким католицьким соборам більше тисячі років.
  2. Звичайно, Ліссабон. Чарівне, атмосферне місто, де відчуваються нотки його колишньої слави і величі. Тут ви точно зробите тисячі знімків. Особливо на відомій площі Праса-ду-Комерсіу, яку вважають однією з найкрасивіших. А як щодо прогулянки по Аугушті – центральному бульвару міста? І, звичайно, не забудьте покататись на знаменитому трамвайчику.
  3. Палац Пена. Цей красивий палац розташований над містом Сітра. Здається, що йому кілька сотень років, але насправді він був побудований не так давно – у IX столітті. Тут дуже красивий сад, гуляти яким – одне задоволення. Тут і австралійські папороті, і північноамериканські секвої, і середземноморський кипарис.
  4. Місто-музей Евора. Розташоване це містечко всього за 30 кілометрів від Лісабону. Тут на вас чекає багато цікавинок часів стародавніх римлян та маврів. Найдавніша пам’ятка – Храм Діани, що був збудований ще у II столітті до нашої ери. Найнезвичніше, що ви тут побачите – «Капелла кісток», яка складена зі скелетів. Додайте сюди ще площі, вулички, фонтани – і ось воно – містечко, яке точно заслуговує на ваш візит.
  5. Палац Обідуш. Його недаремно називають одним з семи чудес Португалії. Його було збудовано ще у XII столітті на місці античних римських бань. Тут поєднались разом мотиви і готичні, і ренесансні, і мавританські.
  6. Тропічний сад Монте. Цей сад розмістився на острові Мадейра біля палацу Монте. Тут є два штучних озера, велетенська кількість найрізноманітніших рослин, різні витончені скульптури. Тут же прогулюються павичі та індонезійські півні.

І це лише сота частина того, що ви можете побачити в Португалії. Тож плануйте подорож до цієї неймовірної країни та готуйтесь сказати:
«
Uma garrafa de vinho seco, por favor!»