Агентам

Оце так видовище! Фестиваль феєрверків у Паттайї!

Ми в Join UP! впевнені, що свято – це стан душі. Адже святковий настрій створюють не дати в календарі, виділені червоними кружечками, а красиві моменти, які ми самі собі влаштовуємо або просто помічаємо десь біля себе. Ми дуже хочемо, щоб у вашому житті  було якомога більше свят, тому запрошуємо вас на величезний фестиваль феєрверків, який вже зовсім скоро відбудеться у Паттайї.  

Фестиваль запалить свої вогні у небі вже 24-25 травня, тому не зволікайте та хутчіш обирайте тур до Таїланду! Найближчі вильоти: 19 та 22 травня!

І доки ви уявляєте, як сидите на березі, обнімаючи дорогу вам людину, та насолоджуєтесь видовищними квітами-салютами, що розпускаються у нічному небі, ми нагадаємо вам, що

Таїланд з Join UP! це:

  • Цілорічні рейси з авіакомпанією МАУ, що летять без пересадок, на комфортних літаках Boeing 777-200ER. Ці літаки порадують пасажирів індивідуальною розважальною системою, якою обладнано кожне крісло в салонах усіх класів.
  • Вильоти у середу та неділю.
  • Великий вибір готелів на улюблених курортах. Наприклад, радимо:
✔ Avani Atrium Bangkok 4*+ (Бангкок) ✔ Dragon Beach 3* (Паттайя)
✔ The Agate Pattaya Boutique Resort 4* (Паттайя) ✔ Dor-Shada Resort 4*+ (Паттайя)
✔ Ravindra Beach Resort 5* (Паттайя)

ПІДБІР ТУРУ

  • Тематичні екскурсійні та комбіновані тури, які поєднують перебування на декількох курортах країни, що дає можливість познайомитися з різними гранями відпочинку в Таїланді. Наприклад, тур Бангкок + Паттайя. Ви ж пам’ятаєте, що від Бангкока до Паттайї усього 2 години їзди?
  • Весільні тури. Адже весілля має бути саме таким, як ви мріяли!

Олександр Шевченко

керівник напрямку Таїланд

Таїланд – це завжди свято. Це можливість відзначати кожен день життя чимось особливим, красивим, новим.

«Це країна, яка ну просто завжди запропонує вам щось цікавеньке, драйвове та незвичне – таке, що ви точно запам’ятаєте. Однією з таких подій, яку неодмінно захочеться зберегти у пам’яті та на фото, буде фестиваль феєрверків у Патайї. Тож не пропустіть!»

Не життя – а феєрверк!

Масштабне шоу феєрверків називається «Pattaya International Fireworks Festival» і воно повністю виправдовує свою назву! Тільки-но уявіть, як ніжні сутінки спускаються на Паттайю, міняючи кольори неба та моря. А потім, коли стає зовсім темно – небо перетворюється на мольберт, на якому художники починають писати свої запаморочливі вогняні картини. Ну просто подих перехоплює!

Що варто знати про фестиваль?

  1. Коли? Шоу починатиметься о 20:00 24 та 25 травня.
  2. Де? Саме шоу буде влаштоване на баржах у морі, тому якщо хочете побачити абсолютно все і максимально близько, займайте місця на Центральній набережній міста.
  3. Що ж буде? На перший день для вас підготували програми різні команди, кожна з яких боротиметься за те, щоб саме їхній виступ ви визнали найбільш приголомшливим. У другий день ви побачите грандіозне 45-хвилинне шоу. Але і це не все, адже на вас також чекають виступи різних гуртів, вулична їжа та купа інших розваг.

Фестиваль феєрверків – прямо ідеальна декорація для того, щоб освідчитись у коханні, зробити пропозицію, або просто відсвяткувати ще один чудовий день вашого насиченого та яскравого життя. Робіть свято з кожного моменту та вже зараз бронюйте тур до Таїланду разом з Join UP!