Агентам

INSIDE. Check Point

Ну що ж, ось він – довгоочікуваний привід прямо зараз відкрити свій записник і великими літерами записати в плани на кінець березня: «ВІДВІДАТИ СТЕНД Join UP! на виставці UITT», де ми вже традиційно готуємо для вас дещо особливе.

У рамках виставки Join UP! вже вкотре створює закритий стенд з окремою реєстрацією і новим концептом. Але, як ви знаєте, Join UP! INSIDE – це не тільки грандіозний стенд. Ми створювали його в першу чергу як платформу для обміну інсайтами з тими, хто прагне успішно вести бізнес. Такий підхід дозволяє гостям відчути себе комфортно у вузькому колі впливових гравців туристичного ринку.

Що ж на вас чекає цього разу?

Наш концепт – INSIDE. Check Point

Скільки разів на день ви робите фотографії місць, які вам сподобались? Закладів, де любите поснідати або випити келих вина? Чи найпопулярніших місць під час поїздок до інших країв? А скільки чекінів у вас в Instagram та Facebook з кожної відпустки? Також ми впевнені, що ви легко вгадаєте за фото дуже багато місць в найрізноманітніших куточках світу, які ще не встигли відвідати.

Ми в Join UP! як ніхто бачимо, що подорожі стали популярним трендом. При цьому ми не просто подорожуємо – ми фіксуємо для себе і всього світу найяскравіші та найцікавіші моменти.

Тож продовжуючи цей тренд та спостерігаючи зростаюче захоплення подорожами європейськими країнами, ми вирішили поєднати урбаністичну магію європейських міст та найпопулярніші місця для чекінів. Так і народився наш концепт. Що ж ми отримаємо?

INSIDE. Check Point це:

  1. Спостерігаючи, як збільшується зацікавленість подорожами Європою, окрім щорічних літніх фаворитів, як от Туреччина, ми вирішили додати до переліку країн, про які будемо говорити на виставці: Туніс, Іспанію, Кіпр, Албанію, Чорногорію, Болгарію та Італію. Ух, який список! І звичайно, ми не оминули увагою ваші улюблені Weekend for U, які ми нещодавно запустили разом зі SkyUp.
  2. На нашому стенді вас чекатимуть 26 ваших улюблених турецьких готелів та представники різних європейських країн.
  3. Наш стенд буде особливим місцем на карті виставки, де всі будуть зустрічатись і спілкуватись. І ще – чекінитись, звичайно!
  4. За три дні виставки стенд компанії відвідає безліч гостей, серед яких турагенти, представники державної влади, міністерств та приймаючих компаній, преса і лідери думок. Ну і звичайно, головні герої стенду – це представники відомих готелів, до яких ви будете відправляти своїх туристів вже в новому сезоні.
  5. Ми приготували для вас дуже цікаві фотозони, про які нам кортить розказати вже зараз. Але поки зберігаймо інтригу – приходьте і побачте все самі! Скажемо тільки, що на другому поверсі буде круте місце для чекіну, з якого ви неодмінно захочете мати фото.
  6. Створюючи дизайн стенду, ми надихались ще одним трендом, який полонив популярні туристичні міста – графіті. Роботи Бенксі, Стеша, Баскії та Харінга підказали нам, яке оформлення ми хочемо зробити, тож чекайте на грандіозне графіті, яке стане ще однією популярною фотозоною.
  7. Ми знаємо, що ви – справжні експерти з найцікавіших місць у різних країнах. Тому на стенді ми щогодини проводитимемо розіграш подарунків серед тих, хто вгадає найбільш популярні місця Foursquare.

Хочете бути в курсі всіх новин INSIDE. Check Point?
Тоді вже зараз приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу: INSIDE  #checkpoint ➔

INSIDE. Check Point – це логічне продовження наших попередніх концепцій стенду на виставці UITT – адже завжди основним завданням для нас було створювати та підтримувати головні тренди туристичного ринку.

  • Багато хто досі згадує фантастичний зоряний купол і презентацію концепту Turkey Premium навесні 2017.
  • Восени 2017 ми створили тропічний сад Fresh Zone.
  • Потім був Join UP! INSIDE Terminal – коли стенд перетворився на справжній аеропорт – зі своєю зоною Duty Free, Vip Lounge і відтвореним бортом літака SkyUp Airlines.
  • На останній виставці ми запропонували гостям стенду концепт Exclusive – і дійсно, нам вдалося зібрати всі особливості за напрямками і наших надійних та улюблених партнерів.

Цього разу буде ще більш захопливо та цікаво. Тож не зволікайте і прямо зараз реєструйтесь!

Не забудьте, що це реєстрація тільки на стенд Join UP!
Для реєстрації на виставку заходьте на сайт UITT.

РЕЄСТРАЦІЯ

Дата: з 27 по 29 березня 2019
Місце: МВЦ (Броварський пр-т, 15)

Вхід тільки за реєстрацією!