Агентам

Інформація щодо затримки рейсу PQ 6974 Занзібар — Київ

Оновлення від 27.02.2021

Рейс SkyUp Airlines PQ 6974 Занзібар — Київ успішно приземлився в аеропорту Бориспіль. Ми забезпечили пасажирів харчуванням перед вильотом із Луксору, а також їжею та напоями на борту.

Дякуємо пасажирам за розуміння ситуації з затримкою рейсу. Безпека перельотів залишається нашим основним пріоритетом.

Оновлення:

Виліт рейсу SkyUp Airlines PQ 6974 Занзібар — Київ заплановано на 27.02.2021 о 6:30 за місцевим часом. Пасажири були забезпечені харчуванням та напоями. Найближчим часом їм буде запропонована гаряча їжа.

Рейс SkyUp Airlines PQ 6974 Занзібар — Київ, який зробив планову зупинку на дозаправку в Луксорі (Єгипет), наразі затримується в цьому аеропорту через технічні причини.

Ми щиро шкодуємо, що пасажири опинилися в такій ситуації та вживаємо всіх необхідних дій, щоб якомога швидше відправити людей додому. Відповідно до вимог влади Єгипту громадяни інших країн без щеплень від місцевих хвороб не можуть потрапити на територію країни навіть тимчасово. Наразі авіакомпанія зуміла домовитись щодо перебування пасажирів на території аеропорту та забезпечити їх гарячим харчуванням.

Ми відпрацьовуємо кілька сценаріїв щодо скорішої організації вильоту пасажирів до Києва, а також намагаємось створити комфортні умови очікування.

Як тільки ми матимемо оновлену інформацію, то одразу повідомимо її в наших інформаційних каналах.

Ще раз просимо вибачення за незручності.