Агентам

Hard Rock Hotel Riviera Maya 5*. Діти в захваті!

Вважаєте, що відпочинок з дітьми – це важко? Адже постійно потрібно думати про те, чим малюків зайняти, щоб їм було цікаво та весело, щоб вони були задоволені, смачно та здорово харчувались, були в цілковитій безпеці та дали трошки часу відпочити і батькам… Що ж, тоді у нас є хороші новини!  Якщо ви вирішили влаштувати подорож усією сім’єю до Мексики та вибрали для проживання готель Hard Rock Hotel Riviera Maya 5*, то точно можете бути впевнені, що ваші діти проводитимуть час насичено та з користю. А ще саме зараз в готелі Hard Rock Hotel Riviera Maya 5* є ну дуже приємні пропозиції на відпочинок з дітьми.

Розповідаємо детальніше:

  • Ultimate Playtime Packag – набори спеціальних послуг та іграшок для дітей до 12 років. Наразі діє акція: при бронюванні проживання від 3 ночей ви отримуєте один такий пакет безкоштовно. Ну хто ж не любить подарунки?
    Період бронювання: 25.11.2019 – 15.12.2019
    Період проживання: 25.11.2019 – 20.12.2019
  • Rockaway Bay – аквапарк для дорослих і дітей. Розташований на території сімейної зони Hacienda, працює щодня з 10:00 до 18:00. На території є снек-бар.
  • Woodward – комплекс екстремальних видів спорту для всієї родини (скейт-парк, BMX, легка атлетика, батут, подолання перешкод). При бронюванні номерів Deluxe Family діти від 7 до 17 років відвідують комплекс безкоштовно. Це точно будуть незабутні канікули!
  • Music LAB – безкоштовна гра на музичних інструментах і допомога від інструкторів для гостей від 12 років. Є барабани, гітари, клавішні, DJ-пульт. Підлітки будуть у захваті від можливості стати королями вечірок!
  • Kids Bop – дивовижна програма активностей з музичним ухилом для дітей 6-12 років: можна записати пісню і оформити обкладинку синглу, влаштувати караоке-батл або модну фотосесію на червоній килимовій доріжці. Хто знає, можливо завдяки цій програмі ваша дитина визначиться з покликанням та розкриє свої таланти?
  • Hard Rock Roxity Kids Club – міні-клуб для маленьких рок-н-рольників 4-12 років відкриває свої двері щодня з 09:00 до 21:00.

Підбір туру

Алла Шевченко

керівник напрямку Мексика

Hard Rock Hotel Riviera Maya 5* – це один з моїх улюблених готелів, який я завжди із задоволенням раджу не лише тим, хто планує відпочивати усією сім’єю, а й тим, хто вирішив влаштувати романтичну відпустку чи потусити з друзями.

«Це універсальний готель, де кожен знайде безліч цікавих розваг для себе. І ось зараз у вас є ну дуже крута можливість відпочити в Hard Rock Hotel Riviera Maya 5* з дітьми та отримати купу вигод. Отже, не проґавте!»

Ну і поки ви вирішуєте, що ж взяти з собою у відпустку, нагадаємо, що

Мексика з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма– гарантований блок на крилах Turkish Airlines з вильотами з Києва, Запоріжжя, Львова, Херсона, Одеси та Харкова. Літаємо з січня до травня.
  • Просто неймовірна та насичена екскурсійна програма. З нами ви станете справжніми експертами з Мексики.
  • Великій вибір чудових готелів на ваших улюблених курортах. Один тільки Hard Rock Hotel Riviera Maya 5* чого вартий!
  • Постійні акції та приємні сюрпризи. Тож стежте за новинами!

Насолоджуйтесь насиченим, легким та веселим сімейним відпочинком у Мексиці разом з Hard Rock Hotel Riviera Maya 5*.