Агентам

Греція: твій мікрокосмос

Інколи за рутиною та клопотами ми забуваємо про те, наскільки красивий та неймовірний світ, у якому ми живемо. Як багато місць, які можуть нас наповнити, перезавантажити, зробити трошки кращими, втамувати жагу пригод, нових відкриттів, свіжих вражень. Як багато країн, до яких ми приїздимо і дивним чином відчуваємо себе там немов вдома – затишно, спокійно, з відчуттям тихого глибокого щастя. Подорожі – це те, що дуже потрібно кожному з нас. Тож чому не запланувати прямо зараз мандрівку до Греції? Тим паче що ми з такою турботою, знанням та любов’ю підготували для вас багато нового та цікавого на літній сезон.

Греція з Join UP! це:

1 Усі переваги раннього бронювання «Подорожі 2021. Перезавантаження 2.0»:

  • Дуже приємні ціни на готелі – адже знижки можуть сягати 40%!
  • Вигода, що досягає 16%
  • Передоплата – 0% з можливістю анулювати заявку без штрафів за умови бронювання до 25.12.2020

2 Концептуальний відпочинок. Ми розробили для вас 5 концепцій, де врахували зовсім різні потреби мандрівників. Адже ми хочемо, щоб ваш відпочинок був не просто хорошим, а саме таким, про який ви мріяли.

3 Фантастичний вибір готелів. І мова не лише про їхню кількість – ми вибирали для вас незвичні місця, найцікавіші варіанти, ті готелі, вілли та апартаменти, в які ви захочете повертатись рік за роком та із захопленням будете радити іншим.

4 Курорти. Без перебільшення – ми дуже добре знаємо Грецію завдяки нашим експертам, тому допоможемо вибрати для відпочинку найкрасивіші, найнеймовірніші та найзатишніші місця.

МІКРОКОСМ

Сьогодні ми детальніше зупинимось на одній з розроблених для вас концепцій відпочинку: «МІКРОКОСМ» (від грецького Μικρός – малий, та Κόσμος – порядок, світ, всесвіт).

Що ми маємо на увазі? Курорти, що підпадають під такі критерії:

  • Майже завжди затишно розміщені в затоці.
  • Готелі та апартаменти з маленьким номерним фондом: від 5 до 50 номерів. Завдяки цьому мандрівники будуть почувати себе як вдома, адже господарі готелів, апартаментів (а це майже завжди – сімейний бізнес) ставляться до гостей як до членів родини.
  • Щоб ті, хто тут відпочиває – відчували себе відокремлено, адже бажання бути ближче зі своєю родиною, друзями або з самим собою (в період COVID це – величезна перевага) – важливий критерій вибору.
  • Завдяки бутиковості житла більша частина номерів має безкоштовний sea view і максимальну наближеність до моря. Вийди з номера, і другий крок – вже в морі. Хіба це не те, що ми так часто уявляємо собі як ідеальну картинку?
  • На таких курортах є все: таверни, ресторани, кафе, кондитерські, супермаркети, свої суботні ринки, на яких наші туристи можуть купити овочі, фрукти, свіжу рибу, мед, домашню оливкову олію, ранкові яйця і все, що душа забажає, дискотеки, пункти прокату велосипедів, автомобілів, а також автобусна зупинка.
Євгенія
Крижановська
керівник
напрямку Греція

«Упевнена, що кожен мандрівник, який вибирає саме такий курорт у Греції, ретельно вивчає і приміряє на себе розкішний «гардероб» одного з островів, де планує провести свою довгоочікувану, омріяну відпустку. Це мандрівник, який точно знає, чого хоче, і який він – рецепт щастя. Зізнавайтесь, ви ж теж так робите? Ми наведемо приклади для вашого занурення в матеріал, а вибір значно ширший! Пам’ятайте: ви виберете острів, курорт, а потім – готель, який вам сподобався»

PERFECT PLACE

А ось і місця, які ми вам із задоволенням радимо в рамках концепції «мікрокосмос»:

КУРОРТ АРГАССІ НА ОСТРОВІ ЗАКІНТОС

До сказаного вище можна додати, що цей курорт славиться своєю грецькою кухнею «haute couture».

Mimoza Beach Hotel 3* HB

Iliessa Beach 3* BB

Krinas Studios Apartments 3* RO

КУРОРТ БАЛІ НА ОСТРОВІ КРИТ

Затока, що оточена пагорбом. А пагорб каскадно «нарізаний» на рівні, від чого створюється враження театру: партер, бельетаж, гальорка. Майже всі готелі дивляться на море («жайворонки» зустрічають сонце, а «сови» його проводжають).

Bali Mare 4* AI

Manos Palace 4* BB, HB

Niriides Beach 4* HB

Sofia Mythos 3* HB

Amalia Apartments 3* BB

Troulis Apartments 3* BB

Sarlot Studios 3* RO, BB

КУРОРТ ХАРАКІ НА ОСТРОВІ РОДОС

Мініатюра мініатюри. Апартаменти на 4-5 номерів, усі дуже стильні і зі смаком декоровані. Абсолютно унікальний курорт Родосу.

Porto Haraki Apartments 3* RO

Tommy’s Studios 3* RO

Harriet Studios 3*

Haraki Sand Beach 3*

КУРОРТ ПЕФКІ НА О. РОДОС

Курорт, який справедливо вважається найзеленішим, оскільки готелі та апартаменти розташовані в оточенні хвої і оливкових дерев (яке романтичне і здорове поєднання: синє море і зелені сосни).

Illyssion Hotel 4* AI

Sunrise Hotel 4*+ AI

Stella Hotel 3* HB

George Beach Studios 2*+ RO

Насолоджуйтесь кожним днем життя! Відкривайте для себе нові місця, наповнюйтесь враженнями, захватом, красою. Закохуйтесь в Грецію разом з Join UP!.