Агентам

Будапешт чекає в гості!

Ця осінь точно буде дуже класною. Чому?

Хоча б тому, що все більше напрямків стають доступними для подорожей, все більше улюблених міст чекає в гості, все більше крутих моментів та вражень готує нам кожен вікенд, який з легкістю можна провести в іншій країні. І сьогодні ми допоможемо вам спланувати нову подорож до тусовочного, стильного, крутого та невичерпного Будапешта.

Ух, як же ми за ним скучили! Та й загалом за Угорщиною. І саме тому ми з такою любов’ю підготували для вас все, щоб ваша подорож сюди була особливою та комфортною.

Угорщина з Join UP! це:

  • Зручна і широка польотна програма до Будапешта. Літаємо вже з 13.09:
  • Київ – Будапешт з 13.09 у понеділок та п’ятницю, а з 31.10 у понеділок, середу, четвер, п’ятницю та неділю;
  • Одеса – Будапешт з 03.11.21 у середу та неділю;
  • Харків – Будапешт з 02.11.21 у вівторок та суботу;
  • Запоріжжя – Будапешт з 01.11.21 у понеділок та п’ятницю.
  • Величезний вибір сіті-готелів на будь-який смак. Наприклад, радимо:
  • Ми запропонуємо вам чудове доповнення до подорожі — цікаві екскурсії та тематичні тури.
Олександр
Поліщук
керівник напрямку Угорщина:

Те, що Угорщина знову відкрита для українських мандрівників — це дуже хороша новина!

«І ми радимо вам не гаяти час, а вже прямо зараз запланувати нову подорож до Будапешта, щоб по максимуму насолодитись неповторною атмосферою цього міста — з місцевим вином, прогулянками набережною, посиденьками в ресторанах з угорськими стравами, з гучними музичними фестивалями, відомими на весь світ… Будапешт точно знає, чим здивувати і зачарувати кожного!».

TO DO LIST

О, так! У Будапешті завжди є чим зайнятись — це місто немов саме пропонує 100500 варіантів, як провести час. Але ми теж долучимось і запропонуємо вам кілька ідей.

Насолоджуватись місцевим стріт-фудом. Лангош — схожа на піцу місцева національна страва, смажений сир, палачінта — млинці з різними начинками, гуляш, який тут легко знайти навіть у форматі to go… Зручно і смачно!
Пити вино. Угорщина славиться своїми винами, і навіть якщо ви про них нічого не знаєте, то точно чули, наприклад, назву «Токай». Тож радимо зазирнути до місцевої автентичної винарні, де ви поринете в особливу атмосферу: вино наливатимуть прямо з бочки великим мірним черпаком у келишок, доки ви сидітимете за столиком зі скатертинами в червоно-білу клітинку.
Ходити музеями. У Будапешті багато класних музеїв, які вам сподобаються. Радимо: Угорську національну галерею, музей шоколаду, королівський палац, музей терору та інші.
Тусуватись. Ну хто ж не чув про відомий в усьому світі фестиваль Sziget, де вже кілька десятиліть щороку виступають топові музиканти з усього світу. І, звісно, заклад Simpla, в якому можна познайомитись з людьми з усього світу і випити пару коктейлів.
Паритись. Місцеві лазні та купальні — ще одна фішка міста, яку точно не варто оминати увагою. Тож перевірте, чи кинули з собою до валізи купальник.

Що ще буде у вашому списку To Do? Насолоджуйтесь мандрівкою до Будапешта та проводьте осінь красиво разом з Join UP!.