Агентам

Час WOW*-емоцій. Зимовий календар найяскравіших подій у Дубаї

Взимку так хочеться чогось особливого, згадуються призабуті бажання, які не наважувалися здійснювати, мрії дітей, які не бралися втілювати, бо не на часі. Пропонуємо не відкладати життя на потім і зробити собі та найближчим подарунок – зарядитися WOW-емоціями, силами та натхненням робити ще більше для перемоги. Де? На івентах, про які так давно мріяли, на концертах зірок, якими захоплюєтесь, на фестивалях, які запам’ятаються на все життя. І усе це в місті, де все най-най, місті рекордів та чудес – Дубаї.

Ми підготували підбірку найяскравіших подій цієї зими, тож зберігайте дати і…

НЕХАЙ ПОЧНЕТЬСЯ ШОУ!

Концерт Sean Paul та T.I.

Як щодо того, щоб провести передостанній вечір 2023-го на концерті реперів з Ямайки та Атланти Sean Paul та T.I. Так-так, тих чиї хіти «Cheap Thrills», «Baby Boy», «Live your Life» так часто застрягали в голові? Володарі премії «Греммі», платинових альбомів та перших місць у топових музичних чартах виступлять на сцені найбільшої арени Близького Сходу. Тільки уявіть, яке це буде шоу!

Концерт Еда Ширана

Переможець BRIT Awards, багаторазовий володар «Греммі» та докторського ступеня від Саффолкського університету за «видатний внесок у поп-музику», один із найпопулярніших музикантів світу та один із перших послів United24 – Ed Sheeran відіграє в Дубаї 2 концерти в рамках свого «Математичного туру». Окрім нього, на сцені стадіону The Sevens також виступить британська поп-зірка Calum Scott. Perfect*** вечір гарантований!

Marvel Universe live

Чи є серед ваших туристів фанати героїв Марвел? Якщо так, то вони точно мріяли про це шоу. Адже на сцені Coca-Cola Arena зберуться Залізна Людина, Людина Павук, Капітан Америка, Тор, Чорна Пантера, Халк, Зоряний Лорд та інші герої, щоб віч-на-віч битися з підступними лиходіями Локі та Зеленим гобліном. Це буде незабутнє видовище із захопливими відеопроекціями, новітніми спецефектами, фаєр-шоу та трюками.

UNTOLD Festival Dubai

UNTOLD – один із найпопулярніших фестивалів електронної музики, який раніше проводився в Румунії, а цього року вперше проходитиме в Expo City Dubai. Уже одна лише локація чого варта! Організатори пообіцяли привезти понад сотню зірок електронної сцени з усього світу. І серед хедлайнерів уже заявлені Hardwell, Timmy Trumpet, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Beba Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner та Armin Van Buuren. Про шоу останнього ви точно чули, а тепер уявіть, що все буде набагато яскравішим, адже це Дубай!

Dubai Shopping Festival

  • 8 грудня – 14 січня

Dubai Shopping Festival – це більше, ніж шанс підібрати новорічні подарунки для себе і близьких. Що ще чекає на гостей міста, окрім привабливих пропозицій та яскравих вітрин улюблених брендів?

  • світлові шоу,
  • поп-апи,
  • фешн-покази,
  • вуличні ярмарки,
  • 10-денна музична програма Tunes DXB,
  • виступ британського коміка Рассела Ховарда,
  • тематичні вистави в Дубайській опері, зокрема – виступ володарів премії «Греммі» – колективу Tinariwen, що складається з представників племені туарегів.

Новорічні шоу в Дубаї
Грудень – один із найулюбленіших місяців в ОАЕ! Адже майже кожен день у найрізноманітніших місцях тут організовують ярмарки, фестивалі, концерти та скрізь повно неймовірно гарних декорацій. Сюди обов’язково треба приїхати тим, хто хоче зловити новорічний вайб:

  1. Madinat Jumeirah Festive Market – з пишною 36-метровою ялинкою, фудкортом, ярмарком та активностями для дорослих та дітей.
  2. Winter Garden в Al Habtoor City – з більш ніж 20 ресторанами, виставами, майстер-класами, різдвяним хором та Сантою.
  3. Dubai Miracle Garden на території Global Village – з маркетом сувенірів, фотозонами та різноманітними активностями.

Не відкладайте. Вносьте собі до календаря та бронюйте WOW-відпочинок у Дубаї вже зараз! У нас усе готове.

Дубай з Join UP! – це:

  • Прямий переліт з Кишинева до Дубая

до 21.01 – у вівторок, п’ятницю, неділю
з 21.01 – у вівторок і п’ятницю

  • WOW-екскурсії, щоб яскраві емоції від відпочинку ще довго зігрівали після повернення.
  • Величезний вибір готелів на будь-який смак. Ми рекомендуємо:

Здійснюйте мрії і подороЖИВІТЬ Дубай на повну з Join UP!

* тут і далі по тексту від англ. Вау!
** курс AED на момент публікації статті – 0,27 долара за 1 дирхам
*** матеріалі використані фото з сайту https://www.visitdubai.com/en/whats-on/