Агентам

Весняна краса, античні міста та найтепліша турецька гостинність – травень по-анталійськи

Починати день з медитації на березі Середземного моря, розглядати неймовірні візерунки килимів за чашкою турецького чаю, милуватися кольоровими мозаїками квітів на вулицях та фруктів і спецій на автентичних ринках, відчувати себе героєм фільму “Гладіатор” або “Спартак”, а вже за мить переноситися в часи прекрасної Роксолани. Ласкаво просимо до Туреччини!

Коли летимо? Можна вже збиратися, перші вильоти – наприкінці квітня. Так-так, і розказуємо, чому варто їхати саме зараз.

5 ПРИЧИН ПОЇХАТИ В ТУРЕЧЧИНУ В ТРАВНІ

  • Ідеальна погода. У травні вода в Середземному морі прогрівається до 21°C, а середня температура вдень на курортах – 24-26°C. Правда, якраз те, що треба для екскурсій та прогулянок? Не дарма ж ми запрошуємо саме в цей час!
  • Номери в топових готелях за приємними цінами. Не відкладайте мрії на потім, скористайтеся можливістю нарешті забронювати той готель, де так давно уявляли свою відпустку.
  • Немає великих скупчень людей. Найвідоміші музеї та гірки в аквапарках без черг, найкращі місця в ресторанах з видом на море – у вашому розпорядженні. Не потрібно чекати, щоб сфотографуватися біля башти Хидирлик, та рано прокидатися, щоб встигнути на улюблену страву на сніданок чи зайняти місце на пляжі.
  • Найсолодші черешні та полуниця. У травні сезон цих ягід саме в розпалі.
  • Різноманіття кольорів та ароматів. Вулиці міст та парки просто потопають у різнобарвному цвіті дерев та кущів: бугенвілій, іксор, тюльпанових дерев, акацій…. Що не крок – досконала інсталокація.

У травні на гостей Туреччини чекає ідеальне комбо: прогулянки історичними місцями + свіже повітря, наповнене запахом моря і квітів + щира турецька гостинність, з якою забуваєш про всі тривоги та проблеми і просто насолоджуєшся подороЖИТТЯМ. Ви з нами?

Обіцяємо, там точно буде чим зайнятись!

ТОП ІДЕЙ ДЛЯ ТРАВНЯ НА АНТАЛІЙСЬКОМУ УЗБЕРЕЖЖІ

Ви знали, що Середземне море називають “колискою народів”, адже на його берегах за тисячі років виникли сотні цивілізацій? Чого варта лише Лікія на сучасному Анталійському узбережжі. Ці землі зберігають сліди Олександра Македонського та Марка Антонія, пірати облаштовували тут собі прихистки, а римські імператори – зимові резиденції. Підготували для вас to do list**, щоб перенестися у ті далекі часи та відчути сучасний турецький вайб.

  Відправитися в круїз найбільшою штучною водоймою Туреччини – Зеленим каньйоном. Тільки уявіть: навколо тиха бірюзова гладь і величезні скелі, покриті хвойними лісами, серед яких пробиваються гірські річки. Прямо як норвезькі фйорди!
  Спробувати рафтинг каньйоном Кьопрюлю. Дійсно маст для любителів екстриму, водних видів спорту і природи. Маршрут прокладений серед Таврських гір з неймовірною природою та автентичними поселеннями. А ще в програмі пікнік прямісінько з видом на античний міст Олук, якому майже 2000 років!
  Відчути себе героєм модного тревел-шоу на незабутньому сафарі. Подивилися на Таврські гори з води? А як щодо продовжити пригоди і підкорити схили на джипах, квадроциклах або багі? Це ідеальний спосіб отримати ще більше адреналіну та познайомитися з життям та культурою турецьких гірських поселень.
  Відвідати античні поселення Міра, Демре та Кекова. Саме тут розташовувалася справжня резиденція Святого Миколая, який був єпископом Міри. У Демре досі можна побачити храм 4 ст., присвячений Чудотворцю. А ще на цих територіях збереглися традиційні лікійські гробниці, що більше нагадують скельні міста; та величезний амфітеатр, де дотепер така прекрасна акустика, що навіть на верхніх рядах чутно, що говориться внизу. Перевірите?
  Скуштувати форель з річки Манавгат. Піймати щось цікаве у Манавгат приїздять рибалки навіть з інших країн. Пропонуємо теж спробувати або як мінімум відвідати однойменний водоспад і продегустувати форель з місцевої ферми.
  Прогулятися лабіринтом вулиць Старого міста Калеїчі в Анталії. Милуватися різнокольоровими будинками з червоними черепичними дахами, древніми мечетями часів Османської імперії і зустріти захід сонця на вершечку давньоримської башти Хидирлик.
  Випити турецького чаю з пахлавою та з’їсти кебаб чи белек-екмек (традиційний бутерброд з рибою) в ресторанчику на найдовшій набережній Туреччини – Коньяалти.
  Провести день в тематичному парку Land of Legends. Це понад 60 га атракціонів та розваг: аквапарк, луна-парк, один з найбільших циркових наметів у Європі, костюмовані паради героїв улюблених мультфільмів для дітей, польоти на повітряних кулях та захопливі шоу. Недарма його називають “турецьким Діснейлендом”.
  Піднятися канатною дорогою на Тюнектепе. З оглядового майданчика на висоті 600 метрів відкривається неймовірний краєвид на курорти Анталійського узбережжя, гори і безкінечне Середземне море.

Туреччина з Join UP!™

  • Досвід. Туреччина – в топі наших напрямків уже 10 років. За цей час ми відправили на місцеві курорти понад 1,2 млн туристів.
  • Широка польотна програма. 7 аеропортів вильоту з 3-х країн, 3 авіакомпанії, вечірні і ранкові рейси – усе, щоб можна було вибрати найзручніший варіант. Літаємо до Анталії з:
    Молдови (Кишинів) – з 20.04 до 30.10.24 на крилах Pegasus та Fly One;
    Польщі (Жешув) – з 24.04 до 30.10.24 на рідних крилах SkyUp;
    Румунії (Бухарест, Клуж-Напока, Ясси, Сучава, Тімішоара) – з 16.06 до 15.09 також на SkyUp.
  • Зручна логістика. Ми пропонуємо прямі автобусні трансфери з різних міст України до аеропорту в Кишиневі та зі Львова до Жешува.
  • Прямі автобусні тури з міст України до Туреччини. Join UP! продовжує програму комфортних автобусних турів до моря з улюбленими концепціями Celebrate your road*, Kids Friendly** та новими приємними бонусами. Пропонуємо тури до Анталійського узбережжя з:
    Києва з можливою посадкою в Білій Церкві, Умані, Одесі, Ізмаїлі – щодня з 23.04.2024 до 31.10.2024 ;
    Запоріжжя з можливою посадкою у Дніпрі, Кривому Розі, Кропивницькому, Умані, Одесі, Ізмаїлі, Татарбунарах – щосереди та щосуботи з 27.04.2024 до 30.10.2024;
    Харкова з можливою посадкою у Полтаві, Кременчуці, Кропивницькому, Одесі, Ізмаїлі, Татарбунарах – щосереди та щосуботи з 27.04.2024 до 30.10.2024;
    Одеси з можливою посадкою в Ізмаїлі – щодня з 23.04.2024 до 31.10.2024.
  • Готелі. Ми знаємося на готелях, які закохують в себе гостей з першого візиту. І завжди готові запропонувати безліч варіантів розміщення під різноманітні запити. Цього сезону в нашій колекції понад 30 ексклюзивів в Кемері, Анталії, Аланії та Сіде. А ще, новина, на яку ви так довго чекали – тепер ми пропонуємо улюблені на ринку готелі мережі Rixos!
  • Надійна приймаюча сторона. Уже не перший рік ми розвиваємо підхід Warm Hospitality***** для наших туристів у Туреччині разом з компанією Summer Tour. Чому саме вони?
    У 2022 і 2023 роках отримали нагороду Quality Management Аwards як DMC з найкращим менеджментом у Туреччині******;
    Входять до десятки найкращих приймаючих компаній Туреччини******;
    Працюють з командою досвідчених гідів, серед яких близько 30 з України. Загалом Summer Tour – це понад 200 співробітників, і середня тривалість їхньої роботи в компанії – 7-8 років;
    Постійно проводять роботу над покращенням сервісу та підвищенням професіоналізму команди, зокрема завдяки навчанню для гідів від нашого корпоративного інституту GROW UP;
    Фокусуються переважно на прийомі гостей з Німеччини та Нідерландів (75% від загальної кількості);
    Гіди Summer Tour володіють українською та англійською мовами;
    Мають п’ять власних готелів у Туреччині, які ми пропонуємо за ексклюзивними цінами.

Місцеву історію, культуру та природу можна досліджувати безкінечно. Тож почнімо вже зараз! Час відкривати нові грані Туреччини з Join UP!™.


* вартість актуальна на момент публікації
** від англ. “список справ”
*** від англ. “Святкуй свою поїздку”
**** від англ. “Для дітей”
***** від англ. “Тепла гостинність”
****** від англ. Destination Management Company – компанія з управління напрямками. За інформацією Summer Tour