Агентам

Тільки один такий. One & Only The Palm, Dubai

Ми знаємо, що ви – людина непересічна та особлива. Зі своїми звичками, талантами, захопленнями та стилем життя.

А особливій людині пасує особливий та незабутній відпочинок. Стильний та красивий, безтурботний та розкішний, цікавий та насичений. І ми точно знаємо, де на вас такий чекає – у відомому готелі Дубая One & Only The Palm. Тож знайомтесь ближче та обирайте тур вже зараз. Тим паче що готель приготував для вас приємний подарунок.

Для початку нагадаємо, що загалом відпочинок в ОАЕ з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах авіакомпанії flydubai.
  • Вильоти з Києва 5 разів на тиждень та з Одеси 2 рази на тиждень.
  • Ми пропонуємо вам ну дуже приємні ціни на ваші улюблені готелі.
  • Ціла купа розваг! Улітку в ОАЕ – безліч фестивалів, крутих подій, відкриттів нових закладів та цікавих місць.
  • Мегарозпродажі в торгових центрах. Тож підозрюємо, що з відпочинку ви привезете не одну валізу з новими речами та подарунками.

ПІДБІР ТУРУ

One & Only The Palm – Only for You

Тепер же розкажемо про один з наших улюблених готелів у Дубаї – One & Only The Palm. Хоча, якщо чесно, його навіть готелем назвати важко – це якийсь окремий світ, що переносить у арабську казку з її магією, розкішшю та колоритом. Щоб казка була вже зовсім неймовірною, ми одразу розкажемо про сюрприз!

При бронюванні номерів категорії Suite в період з 01.08 до 25.12.2019 на заїзди до 25.12.2019 ви отримуєте в подарунок  процедуру у відомому Guerlain SPA*.

Ось така чудова можливість поринути у світ краси та гармонії від всесвітньовідомого бренду Guerlain. Як вам пропозиція?

Доки ви обираєте дати подорожі, ми нагадаємо вам, за що так любимо цей готель:

  1. Місце. Хочете чогось особливого? Тоді вам точно сюди, адже готель затишно розмістився на легендарному острові Пальма Джумейра. Тож тут на вас чекає чудовий пляж і запаморочливі краєвиди з дубайськими хмарочосами. Ну і відчуття, що ви перебуваєте на штучному острові також додає відпочинку певного шарму.
  2. Їжа. Ми просто стримували себе, щоб не почати всю новину саме з цього пункту! Страви, які тут на вас чекають, стануть справжнім відкриттям! Чому? Ну, хоча б тому, що шеф-кухарем в готелі працює Яннік Аллено, чию майстерність підтверджують мишленівські зірки. А ще тому, що тут вам запропонують незвичне та улюблене всіма, хто його куштував, десертне меню Pastry Library.
  3. SPA-центр Guerlain. Теж місце, яке варто виділити окремо. Досвідчені лікарі і сучасні та ефективні процедури з догляду за обличчям і тілом – ось безпрограшна комбінація, яка неодмінно порадує вас результатом!
  4. Ані хвилини без розваг. Зручне розміщення готелю дає можливість, наприклад, відправитись на водному таксі до аквапарку Також ви зможете політати на повітряній кулі або насолодитись подорожжю в пустелю. Усе продумано для того, щоб ви відпочивали максимально насичено та цікаво.

Олена Нєфьодова

керівник VIP-відділу

Для мене особисто ця назва завжди асоціюється з високим рівнем сервісу, а коли ми говоримо про One & Only The Palm, Dubai, то відразу ж перед очима постає розкішний палац з неперевершеними краєвидами міста з вікон.

«Бренд One & Only не потребує реклами. Дивовижне місце: для досвідчених гурманів – приголомшливий ресторан Stay знаменитого шеф-кухаря Янніка Аллено, для любителів побалувати своє тіло і душу – неймовірний SPA-центр Guerlain. Цей готель підійде як для усамітненого, спокійного відпочинку, так для відпочинку сім’єю. Але на мою думку саме в One & Only The Palm варто провести незабутню та таку важливу подію у житті – весільну церемонію – і перетворити її на справжню казку. Мрія у чистому вигляді!»

Ну що, готові до стильної подорожі? Тоді One & Only The Palm чекає на вас!


* Акція діє при бронюванні від 5 ночей. Процедура надається на кожну людину в номері. Готель залишає за собою право скасування акції без попереднього повідомлення.