Агентам

Дякуємо нашим захисникам і захисницям!

Прокинутись у своєму ліжку вдома. Неспішно випити каву на сніданок. Відвести дитину в садочок чи школу. Зайти в магазин. Спокійно попрацювати. Запланувати візит до лікаря. Замовити подарунок мамі на день народження. Приготувати смачну вечерю. Провести тихий вечір вдома з рідними… Здавалося б, це все прості та буденні речі.

Але такі неймовірно цінні зараз для кожного українця. Прості буденні речі, але заради них, заради того, щоб ми могли жити своїм звичним життям, наші захисники і захисниці вчаться використовувати зброю, щодня йдуть на величезний ризик, відвойовують клаптик за клаптиком нашу рідну землю, захищають нас інколи ціною власного життя.

Як вам подякувати, наші дорогі захисники так, щоб цього було достатньо? Адже навіть мільйона «дякую!» і донатів буде мало. Ми вдячні вам за кожен наш спокійний день, за ваші відео, на яких ви безстрашно йдете в бій, мило обіймаєте кошеня чи ділитесь з бездомними цуценятами їжею, за ваші кумедні тік-токи з танцями і піснями, за ваші повідомлення і звернення. Ми вдячні вам, що ви такі сміливі та красиві. Ми вдячні вам, що ви задаєте кожному українцю таку високу планку – бути сильним та безстрашним.

Пишаємось вами, наші титани!