Агентам

ВАЖЛИВО! Інформація для туристів у Єгипті. Оновлено від 16.03.20

  • Туроператор Join UP! продовжить термін перебування туристів, які зараз знаходяться на відпочинку на курортах Єгипту Шарм-ель-Шейх та Хургада. Кожному відпочивальнику за рахунок туроператора буде надано перебування і харчування у тих же готелях або в альтернативних подібного класу зірковості.
  • Туристи, які мали повертатися 14, 15 та 16 березня, будуть повернені до України рейсами наступного тижня (за попередньою інформацією).
  • Туристам, які повинні повертатися в Україну після 17 березня, інформацію ми надамо додатково.

ОНОВЛЕННЯ від 16.03.20!
Готелі Reef Oasis Beach Resort 5* та Sentido Reef Oasis Senses Resort 5* у Шарм-ель-Шейху та Desert Rose Resort 5* у Хургаді закрито на карантин. Всі туристи, включно з відпочивальниками Join UP!, перебуватимуть у готелях до закінчення карантину. Якщо лабораторні тести після закінчення карантину не виявлять випадків захворювання на COVID-19 або підозр на зараження ним, наші туристи зможуть повернутися додому.

ДОПОВНЕННЯ від 15.03.20!
Туристам у Єгипті, які мали вилітати 14, 15 та 16 березня, та чий термін перебування у країні подовжено до 17 березня, буде подовжено дію страхового полісу за рахунок туроператора.

ОНОВЛЕННЯ від 14.03.20!
Готелі Reef Oasis Beach Resort 5* та Sentido Reef Oasis Senses Resort 5* закрито на карантин. Всі туристи, включно з відпочивальниками Join UP!, перебуватимуть у готелях до закінчення карантину. Якщо лабораторні тести після закінчення карантину не виявлять випадків захворювання на COVID-19 або підозр на зараження ним, наші туристи зможуть повернутися додому.


Ми просимо відпочивальників зберігати спокій. Будь ласка, залишайтеся на зв’язку з турагентами для отримання від них актуальної інформації відносно зворотних рейсів. Ми перебуваємо на постійному зв’язку зі всіма турагентами.