Агентам

Мережа готелів PortoBay: відчуй Мадейру!

Португальський острів Мадейра має якусь особливу владу враз активувати всі п’ять людських чуттів.

І от ти чуєш шелест листя у заповідному тропічному саду. Вдихаєш п’янкий аромат кольорових тропічних квітів. Бачиш неймовірний краєвид з найвищого європейського мису Кабо Жирао. Відчуваєш, як шкірою проходиться легкий тропічний бриз, донесений з атлантичного океану. Дозволяєш незабутньому букету місцевого вина заволодіти смаковими рецепторами. Не дивно, що шосте чуття підказує повертатися сюди знову і знову, щоб здавати себе на милість цій нерозгаданій магії.

Для тих, кому вже пощастило побувати на Мадейрі і тепер не терпиться знов до неї повернутися, а також для тих, хто тільки збирається на одне з найяскравіших знайомств у житті — наші щирі рекомендації.

Ми хочемо познайомити вас з мережею готелів PortoBay, яка дозволяє мандрівникам пройнятися неповторним настроєм острова.

Hotel Porto Santa Maria 4*

Цей готель сам по собі схожий на окремий тропічний острівок, тільки розташований у самому серці Мадейри — в її столиці Фуншал. Майже всі номери мають розкішний панорамний вид на узбережжя Атлантичного океану. На території є великий тропічний сад з різноманітними квітами та пишною зеленню. Також тут на вас чекають: величезний відкритий басейн, SPA-центр та ресторан Arsenal, у якому подають середземноморські страви з місцевим колоритом. Приваблює те, що вранці смаколиками гостей пригощають прямо в саду, де можна задовольнити не тільки свого внутрішнього гурмана, а й естета — насолоджуючись захопливим краєвидом та співами птахів.

The Cliff Bay Resort 5*

Зовсім неподалік від Фуншала знайшов собі місце ще один готель — п’ятизірковий Cliff Bay. Тут вас вразить прямий вихід до океану з першокласним пляжем. Ще одна родзинка цього місця — можливість скуштувати страви високої кухні від шефів зі світовим ім’ям. Один з трьох ресторанів готелю, Il Gallo d’Oro, був включений до знаменитого гіду Мішлен та відзначений двома зірками. Серед розваг для гостей — власна бібліотека, великий тенісний корт та ігрова кімната.

Hotel Porto Mare 4*

Для гостей цього готелю на й без того чарівному узбережжі Атлантики виріс цілий тропічний сад. Такий бонус припаде по душі тим, хто шукає душевного спокою під час відпустки. Також це місце буде ідеальним вибором для сімейного відпочинку, адже на території передбачено чимало активностей та розваг для найменших гостей. Зокрема тут можна скористатися послугами няні або дослідити один з багатьох майданчиків чи ігрових залів. Тим часом дорослі також знайдуть чим себе потішити — наприклад, однією з багатьох оздоровчих процедур, які пропонуються тутешнім гостям — душем віші, сауною та лазнею, ароматерапією, масажем чи рефлексотерапією.

Eden Mar Suite Hotel 4*

Ще далі у бажанні злитися з природою зайшли творці Eden Mar Suite Hotel. Вони відразу ж розмістили свої будівлі посеред тропічного саду, а власний відкритий басейн органічно вписали в цю природну картину, виконавши його у виді лагуни. Таке рішення сьогодні дозволяє гостям готелю відчувати себе відстороненими від міської метушні і при цьому — мешкати неподалік від одного з найбільших та найбезпечніших міст Португалії. А якщо буде бажання, можна пішки дістатися до популярного пляжного комплексу «Лідо», який дорослі полюбляють за фантастичні басейни з океанічною водою, а діти — за розмаїття водних розваг.

Уже загорілися цим місцем? Тоді, щоб вирушити у подорож, залишилося лише вибрати зручну дату!

  • Літаємо з Києва до Фуншала на крилах SkyUp:
    • Київ – Фуншал – щосереди та щосуботи

Вибирайте один із варіантів та вирушайте у незабутню мандрівку в гості до нерозгаданої та прекрасної Мадейри разом з Join UP!