Агентам

Join UP! оновив умови перебронювання та ануляції турів на період до 30 квітня. ОНОВЛЕНО 12.03.21

Пандемія нового коронавірусу змусила всіх туроператорів переглядати умови бронювань пакетних турів. В умовах суворих заходів карантину в багатьох країнах світу та частково непередбачуваного динамічного розвитку ситуації розраховувати на швидке отримання нового остаточного, єдиного і дієвого для всіх — і туристів, і туроператорів, і турагентів — рішення дуже оптимістично.

Адаптивний карантин в Україні продовжено до 30 квітня 2021 року. Для уточнення чинних умов перебронювання увійдіть як Агент 1.

Зараз цей процес безперервний. Адже подібний досвід, ще й всесвітнього масштабу, є новим для всіх нас. Відпрацьованих механік на такий випадок просто не існує.

Перед нами як туроператором стоїть подвійна задача — знайти прийнятне для туристів і турагентів рішення та разом з цим зберегти потенціал туристичної галузі. Керуючись цим принципом, 27 березня ми запропонували загальну рамку для всіх наших туристів і турагентів — здійснювати перебронювання турів, які припадають на карантин, на більш пізній період. Всім турагентам було направлено детальні інструкції щодо обробки звернень туристів.

В той же час ми продовжували аналізувати та моделювати різні сценарії розвитку подій і працювати з рекомендаціями та пропозиціями наших регуляторів і партнерів, таких як УАТА. Це досить копітка робота. Вона є невідкладною, але не терпить непродуманих швидких рішень і дій. Адже на кону — втрати, які можуть понести і туристи, і галузь. Це і кошти людей, і робочі місця.

Наразі ми удосконалили запропонований раніше механізм дій — турагент може перебронювати будь-яку заявку на послугу з подальшою можливістю перенесення сплачених коштів за цю послугу на будь-який продукт компанії. Переконані, що ця додаткова опція дозволить всім комфортно вийти із ситуації, яка склалася через запровадження карантину.

Звертаючись до ініціативної групи турагентів, хочемо нагадати, що Join UP! за 10 років у статусі туроператора став одним із найбільших та найсильніших гравців ринку саме завдяки послідовності і раціональності ухвалюваних рішень. Ми завжди думаємо на кілька кроків вперед, оцінюємо довгострокові наслідки, які можуть спричинити наші дії.

Саме тому в якихось питаннях ми йдемо на компроміси, деколи — жорстко дотримуємося обраної лінії поведінки. Однак, яка б ситуація на ринку не складалася, ми завжди виступаємо за партнерство і конструктивний діалог як ключові елементи нашої діяльності. Бо тільки у синергії можна досягти кращих результатів.

Хочемо підкреслити, що ультиматуми не є таким інструментом. Це неконструктивно і неприйнятно.

Сподіваємося на розуміння та подальшу взаємовигідну співпрацю. Розуміємо, що сили і витримка зараз потрібні всім нам. Цей досвід дуже непростий, але — унікальний. І ми маємо зробити все від нас залежне, щоб прожити його і стати ще сильнішими та дружнішими.

Оновлення від 24.02.2021.