Агентам

За райським відпочинком — на Занзібар вже у жовтні зі SkyUp. ОНОВЛЕННЯ 12.03.2021

Якщо ви мріяли про подорож у тропічний рай — швидше бронюйте квитки до Занзібару. Безкраї білосніжні пляжі, ласкаві лазурні води теплого Індійського океану, екзотична незаймана природа поєдналися тут з комфортом сучасних курортів — все що треба для незабутнього відпочинку. З 24 жовтня починаємо літати на казковий острів на крилах SkyUp.

У зв’язку із проведенням президентських виборів з 26 жовтня на території острова триває комендантська година. Після 20:00 і до ранку заклади будуть зачинені, туристам слід залишатися у готелях. Також в цей період на острів заборонено ввозити та користуватися професійними габаритними відеокамерами і дронами.

Поки діятимуть ці обмеження, екскурсії до Стоунтауну скасовуються. Заброньовані екскурсії будуть перенесені на інші дати1.

Занзібар — дивовижний острів в африканській глибинці, став туристичним відкриттям останніх років. Він належить Танзанії й з усіх боків омивається Індійським океаном.

Після прибуття до країни в аеропорту треба оформити візу. Її вартість — $50 з людини, тривалість — до 90 днів.

Переліт зі SkyUp за маршрутом Київ — Єгипет (технічна посадка) — Занзібар не потребує ПЛР-тестування для в’їзду*. У разі перебування Танзанії в «червоній» зоні на момент перетину кордону під час повернення до України туристам Join UP! робитимуть ПЛР-тестування в аеропорту «Бориспіль» безкоштовно**.

Занзібару є що запропонувати і тим, хто цікавиться активними пригодами, і тим, хто шукає спокійного і розслабленого відпочинку — прогулянки джунглями, кайт- та віндсерфінг, дайвінг, екскурсії островами архіпелагу або усамітнена і спокійна пляжна відпустка один-на-один із тишею та океаном.

Графік перельотів та умови турів

  • На крилах SkyUp починаємо літати до Занзібару з 24 жовтня. Рейси виконуватимуться двічі на тиждень: у середу і суботу.
  • Тривалість пакетного туру — 10-11 ночей.
  • До пакетного туру входить: авіапереліт і трансфер в обидві сторони, проживання і харчування на вибір, поліс медичного страхування.
  • Анулювати мандрівку**** можна за 7 днів до вильоту без штрафу (подробиці тут)2***.

У ЛІТАКУ

Харчування і відпочинок

Пасажири можуть придбати гаряче харчування і алкогольні/безалкогольні напої. Зробити передзамовлення меню можна не пізніше ніж за 32 години до вильоту за посиланням. Більше дізнатися про харчування на борту SkyUp — у новині.

Більше про оновлені правила поведінки в аеропорту та під час перельоту.

Багаж

Пасажири зможуть перевозити багаж вагою до 23 кг та одну одиницю ручної поклажі розміром не більше ніж 55х40х20 см (сума параметрів 115 см) та вагою не більше ніж 7 кг.

Готель

І в готелях, зокрема рекомендованих***** туроператором, і в громадських місцях діє масковий режим, виконується вимога дотримуватись дистанції, всюди є санітайзери.


ЩО СПРОБУВАТИ І ПОДИВИТИСЯ НА ЗАНЗІБАРІ

Морські прогулянки та екскурсії. Познайомитися з 200-літньою історією вирощування спецій і лікувальних трав на плантаціях Кізімбані та попірнати на острові Мнемба чи поплавати в затоці з дельфінами. Або ж просто погуляти на сусідніх островах Занзібарського архіпелагу та дізнатися історію острова Прізон, на якому колись побудували в’язницю, а тепер він є однією з найпопулярніших туристичних принад і відомий завдяки гігантським столітнім черепахам, які тут оселилися, неймовірним кораловим рифам і незайманій природі.

Джунглі та сафарі для любителів дикої природи. На території Танзанії розташовані 12 національних парків, 13 заказників, 38 природоохоронних територій. Вони займають близько 30% всієї території країни. Одним із найвражаючих є національний парк «Ліс Джозани» — прогулянка тропічним лісом з велетенськими рослинами та милими червоними колобусами нікого не залишає байдужим.

Поринути в історію, прогулюючись Стоунтауном. Кам’яне місто є найдавнішою частиною Занзібару. Воно перебуває під охороною ЮНЕСКО. Гуляючи серед стародавніх будівель, варто завітати до Будинку чудес (колишньої резиденції султана Занзібару), побачити колишній ринок рабів та побувати у будинку, де народився і зростав легендарний Фредді Мерк’юрі.

Більше про екскурсії та екскурсійні тури від Join UP! можна прочитати тут і тут.

Нагадуємо всім нашим туристам, під час придбання пакетного туру та щонайменше за тиждень до вильоту уточнюйте у свого турагента актуальну інформацію щодо вимог та умов перебування у країні відпочинку і повернення звідти до України.


1Інформація додана 27.10.2020
2Інформація додана 12.03.2021

*Інформація актуальна на дату публікації

**Послуга ПЛР-тестування додана як послуга до бронювання

***Ануляції приймаються в робочий час: пн-пт 10:00-19:00, сб 10:00-17:00. Якщо сьомий день потрапляє на неробочий, то ануляція повинна надійти у попередній робочий день. В період бронювання туру на Новорічні свята (з 25.12.20 – 07.01.21) – умови аннуляції згідно договору.

****Крім вартості страховки від невиїзду у разі, якщо заявка була оплачена повністю