Агентам

Україна закрила пасажирське авіасполучення — як діятиме Join UP! Оновлено

З 17 березня в Україні повністю припиняється пасажирське авіасполучення. Join UP! передчасно повертає тих, хто відпочиває за кордоном, та переносить вильоти, які припадають на період дії заборони.

Що буде з туристами, які зараз на відпочинку за кордоном

Українців, які зараз перебувають на відпочинку за кордоном, Join UP! повертає додому спеціальними рейсами. Ці рейси виконають SkyUp Airlines.

ОНОВЛЕННЯ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ! Тим, хто не встигне повернутися до 16 березня 23:59, держава рекомендує звернутися до українських консульств.

ОНОВЛЕННЯ 2! Також закликаємо українців, які перебувають за кордоном та не встигають повернутися до 16 березня 23:59 включно, зареєструватися у створеній МЗС України електронній системі ДРУГ. Це допоможе координувати повернення українських громадян, а посольствами та консульствами України підтримувати з ними зв’язок.

Туристам Join UP!, які є громадянами інших держав, буде запропоновано скоротити тривалість їхнього відпочинку та повернутися до своїх країн 14 березня. У разі відмови від пропозиції вони будуть зобов’язані повернутися до своїх країн самостійно.

Що з компенсаціями для туристів, які зараз на відпочинку за кордоном

Компенсація втрат туристам — українцям та іноземцям, чий відпочинок буде передчасно перервано, буде здійснюватися відповідно до чинного законодавства.

Що з туристами, які придбали тур на період дії заборони на пасажирські авіаперевезення

Вильоти туристів Join UP!, які припадають на період дії заборони, переносяться на невизначений строк. Після відновлення авіасполучення туроператор матиме можливість розпланувати та запропонувати туристам оновлений графік. Зміна дат на чартерні рейси SkyUp відбуватиметься за цінами, вказаними на сайті на момент зміни дати. За туристами залишається право скасувати свій тур.

Що з компенсаціями для туристів, чиї поїздки припадають на період дії заборони

У разі скасування тура виплата компенсацій не здійснюється. Обмеження авіасполучення через розповсюдження епідемії нового типу коронавірусу COVID-19 є форс-мажорною обставиною. Тому Join UP! пропонує всім своїм туристам дочекатися нормалізації ситуації та скористатися можливістю перепланувати свій відпочинок.

Контактуйте зі своїми агентами для отримання актуальної інформації. Ми постійно на зв’язку з ними та оперативно інформуємо їх про будь-які зміни.