Агентам

Літо-2020 у Чорногорії: Join UP! починає польоти до Тивата з Києва, Харкова і Львова

Нарешті мрія про відпустку у Чорногорії стає реальністю! Вже 18 липня перші туристи з Києва, Харкова та Львова вирушать до Тивата на крилах нашого улюбленого партнера SkyUp Airlines.

Чорногорія включила Україну у перелік країн так званої «зеленої» зони. Це означає, що для в’їзду в Чорногорію вам не потрібно надавати медичну довідку чи проходити тест на COVID-19 по прильоті.

При цьому Чорногорія станом на сьогодні залишається країною «червоної» зони для України, що означає необхідність перебувати на самоізоляції протягом 14 днів після повернення в Україну або пройти ПЛР-тестування для дострокового її припинення. Детальніше про повернення з країн «червоної» зони ви можете прочитати у нашому матеріалі тут.

Вигідні умови бронювання у липні

Для туристів Join UP! діють спеціальні умови бронювання на відпочинок у липні. Пакетний тур можна оплатити у повному обсязі за 7 днів до вильоту, при цьому перший платіж складає 0%. Анулювати мандрівку без штрафів також можна за 7 днів до вильоту*.

Загальні правила перебування в Чорногорії

Жодних довідок, ані тестів для перетину кордону з Чорногорією не потрібно.

У всіх громадських місцях і закритих приміщеннях рекомендовано користуватися масками (магазини, торговельні центри, транспорт, місця загального користування в готелях тощо).

Готелі

Готелі на курортах Чорногорії дозволено заповнювати на 100% від їхньої місткості. Після прибуття до готелю всім туристам вимірюють температуру. У кімнатах після чек-ауту проводять додаткову 4-годинну дезінфекцію. На території готелів у загальних зонах відпочинку розміщені рідкі дезінфікуючі засоби.

Ресторани

У ресторані за одним столом можуть перебувати не більше ніж чотири людини (виняток – родини). Персонал здійснюватиме обслуговування у масках і рукавичках. Їжу зі шведського столу подаватимуть офіціанти.

Екскурсії

Жодних обмежень щодо екскурсій немає. В закритих приміщеннях рекомендовано перебувати у масці та дотримуватися дистанції.

Що варто знати про страхування під час подорожей в умовах пандемії

У разі виявлення захворювання на Covid-19 під час відпочинку витрати на лікування покриває поліс медичного страхування, який обов’язково має бути оформлений до в’їзду.

Обов’язково запитайте у свого агента про додаткові можливості страхування фінансових ризиків. Окрім компенсації медичних витрат, Ви можете додатково застрахуватися на випадок скасування подорожі через хворобу, розраховувати на компенсацію квитка на зворотний рейс, якщо пропустите його через хворобу або тому, що перебували на самоізоляції після контактування із хворим, і навіть відшкодувати проживання та харчування протягом 14-денної самоізоляції. Радимо дізнатися, які ще ризики покривають додаткові договори страхування, і убезпечити себе і своїх близьких від зайвого хвилювання.

Читайте наш детальний матеріал про види полісів, умови та вартість страхування під час подорожей в умовах пандемії, тут.

Будь ласка, під час придбання пакетного туру та щонайменше за тиждень до вильоту уточніть у свого турагента актуальну інформацію щодо вимог та умов перебування у країні відпочинку і повернення звідти до України.

* Ануляції приймаються в робочий час: пн-пт 10:00-19:00, сб 10:00-17:00. Якщо сьомий день потрапляє на неробочий, ануляція повинна надійти у попередній робочий день.