Агентам

Летімо! Регулярні рейси до Шарджі на крилах SkyUp

Чудовий сьогодні день! Чому? Та хоча б тому, що він наповнений чудовими новинами!

Одна з них – тепер розкішний відпочинок в ОАЕ стане ще ближчим, адже зовсім скоро стартують перші рейси на крилах SkyUp з різних міст України. Готові до нової красивої подорожі?

Відпочинок в ОАЕ з Join UP! це:

  • Вектор «Arabian world». Ми відкрили двері в арабський світ і продовжуємо розвивати концепції, що допомагають краще зрозуміти тонкощі кожної країни. Ми відриваємо для вас Єгипет заново, ми тамуємо спрагу пригод у Тунісі, ми робимо все, щоб відпочинок у найбагатшій країні світу – Катарі, а також у шикарному ОАЕ був для вас розкішним та вигідним. Ми максимально розширюємо польотну програму з регіонів. І це лише початок!
  • Комфортні перельоти у Шарджу та Дубай. Ми літаємо:
    • На крилах SkyUp до Шарджі з різних міст України:
      • Львів–Шарджа – 26.10.19 – 28.03.20 середа, субота
      • Запоріжжя–Шарджа – 27.10.19 – 29.03.20 четвер, неділя
      • Харків–Шарджа – 25.10.19 – 31.03.20 вівторок, п’ятниця
    • На крилах flydubai до Дубая:
      • З Києва до 30.09.19 – у вівторок, середу, п’ятницю та неділю, а з 01.10.19 – щодня
      • З Одеси – вівторок, субота, а з 01.10.19 – ще й четвер
    • Нагадуємо, що дорога з Шарджі до Дубая – всього 20 хвилин.
  • Великий вибір готелів у різних еміратах. Просто скажіть нам, що б ви хотіли. Радимо:
? Le Royal Meridien ? Grosvenor House
? The Westin Mina Seyahi 5* ? Le Meridien Mina Seyahi 5*
? Mandarin Oriental Dubai 5* ? Atlantis The Palm
? Double Tree Marjan Island
  • Насичені та цікаві екскурсійні тури.
  • Комбіновані тури – ви можете поєднати за одну подорож відпочинок у кількох еміратах.
  • Приймаюча сторона, що піклується про вас 24/7 та допоможе з будь-якими запитами для VIP-гостей – від оренди авто до купівлі квитків на заходи, що вас цікавлять.

ПІДБІР ТУРУ

Анастасія Ляхоцька

керівник напрямку ОАЕ

Ми хочемо, щоб ви не зупинялись у вивченні ОАЕ і відкрили для себе чудеса кожного емірату.

«А ще ми активно працюємо над тим, аби ви могли легко злітати до Еміратів у відпустку чи просто на вихідні – випити кави на терасі Burj Khalifa, завітати до місцевого Лувру чи розважитись всією родиною в одному з численних крутих парків атракціонів. Саме тому ми пропонуємо широку польотну програму з різних міст України, обираємо для вас наші улюблені перевірені готелі та стежимо за всіма новинками, щоб розказати про них вам. Тож на коли плануєте наступну подорож до ОАЕ разом з Join UP!?»

Чим займемось?

Ми завжди ретельно та зацікавлено вивчаємо всі новини з ОАЕ – адже тут вміють вразити! То відкривають новий концептуальний заклад чи музей, то готують виступ світових зірок, то проводять масштабні фестивалі… Життя тут вирує і не зупиняється ніколи! Ось лише кілька новин з цієї дивовижної країни, які ми сприймаємо одразу як To Do List:

  • Випити келих холодного вина у найвищому лаунджі у світі. Так, у Burj Khalifa відкрився найвищий лаундж у світі – The Lounge Burj Khalifa. Нова зона відпочинку чекає на вас на висоті 585 метрів і займає три поверхи (з 152 по 154). Напоями та закусками відвідувачів забезпечує кухня ресторану готелю Armani Hotel Dubaі. Просто голова обертом!
  • Сфотографуватися з імперським штурмовиком із «Зоряних війн». У вересні в Дубаї відкриється музей тривимірного мистецтва 3D Trick Art. Величезна площа залу поділена на тематичні зони, де буде продемонстровано 160 робіт на різні теми. Ви зможете приміряти на себе незвичні аксесуари, побувати в пряничному будиночку і зробити ну дуже круті фото!
  • Покататись на водному таксі. В ОАЕ тепер можна замовити і водне таксі, що вперше пов’язує два сусідніх емірати – Дубай та Шарджу. Таксі курсуватиме між станціями Al Ghubaiba і Aquarium. Час у дорозі – 35 хвилин.
  • Здивуватись на світловому шоу у LEGOLAND. Тепер відвідувачі LEGOLAND Dubai можуть завершити свій день у парку танцювальною вечіркою зі світловим шоу за участю персонажів LEGO. На початку програми світлові промені освітлюють більш ніж 15 000 моделей LEGO, а потім починається світломузичне шоу – старовинні вулиці Дубая оживають, мініатюрна копія мечеті Шейха Зайда наповнюється ілюмінацією, спалахують вогні на енергійній Sheikh Zayed Road, яка веде до 17-метрової моделі знаменитої вежі Burj Khalifa, зібраної з 439 000 кубиків LEGO і занесеної до «Книги рекордів Гіннеса» як найвища модель з конструктора LEGO. Цікавий факт – для створення цього шоу інженерам знадобилося більш ніж 800 джерел світла та 12 000 годин роботи.

Так, ОАЕ дивує. І ми хочемо, щоб ви побачили всі дива цієї країни. Тож обирайте свій тур вже зараз!