Агентам

Інформація для туристів Join UP! в Єгипті

Коронавірус став найбільшим викликом за останні десятиліття і для мільйонів людей, і для бізнесу. Ми вчимося жити у новому світі, де ситуація змінюється чи не щогодини — надзвичайно швидко. Ми щиро шкодуємо, що ваш відпочинок затьмарили хвилювання щодо вашого повернення додому через новини про закриття кордонів та підігрівання цього питання у медіа.

Хочемо вас ще раз з усією відповідальністю запевнити, що ми наразі спільно з урядом кинули всі свої зусилля на те, щоб забезпечити ваше безпечне та якнайшвидше повернення до України. План евакуації погоджується, і вже цього тижня — 17 березня, ми розпочинаємо повертати додому всіх вас — 12 452 туриста Join UP!, що перебувають у Єгипті. Деталі щодо повернення ви отримаєте від ваших готельних гідів.

За нашими попередніми розрахунками, на повернення всіх піде 3-4 дні. В аеропорту прибуття співробітники аеропорту спільно з представниками МОЗ проводитимуть огляд пасажирів відповідно до затверджених інструкцій, розроблених згідно з рекомендаціями ВООЗ.

Спалах та поширення коронавірусу COVID-19 став надзвичайною ситуацією для всього світу. Ніхто не був готовий до цього, бо з подібними ситуаціями такого масштабу сучасний світ ще не стикався. Всі ми разом — цілі країни, галузі та звичайні громадяни — опинилися у нестандартній ситуації, змушені вдаватися до незвичних нам заходів, дотримуватися нових правил. Ситуація дуже непроста, по суті ми зараз разом з вами здобуваємо новий досвід, тому найважливіше — діяти спільно і зберігати спокій.

Просимо всіх вас контактувати з вашими турагентами. Ми передаємо їм всю інформацію, якою володіємо. Якщо на якесь ваше питання вони одразу не можуть дати відповідь, будь ласка, запасіться терпінням. Відсутність негайної відповіді означає, що ми ще над цим працюємо і повідомимо вам одразу, як тільки матимемо конкретне рішення. Крім того, ми оперативно публікуємо всі оновлення на нашому сайті у розділі «Прес-Центр — Важливо». Будь ласка, слідкуйте за інформацією та звертайтеся за уточненнями до свого турагента.

Ми дбаємо про те, щоб ви були повністю забезпечені харчуванням, засобами особистої гігієни, ліками. Якщо комусь чогось не вистачає, звертайтеся будь ласка з приводу харчування та засобів гігієни до вашого гіда або персоналу готеля, якщо ви перебуваєте на карантині; з приводу ліків та якихось специфічних потреб — до представників консульства України.

Ми знаємо і поділяємо ваше бажання повернутися до України якнайшвидше, розуміємо, що вам може бути морально важко сприймати  поточну ситуацію. Ми щиро співчуваємо всім вам і робимо все від нас залежне, аби пришвидшити процес вашого повернення.

А доти — закликаємо реєструватися у створеній МЗС України електронній системі ДРУГ. Це допоможе координувати повернення, а посольствам та консульствам України — підтримувати з вами зв’язок.

Також може стати в пригоді:

Дякуємо за терпіння. Ми робимо все можливе, щоб до кінця цього тижня ви всі були вдома.