Агентам

Яскравий календар подій: які заходи чекають на гостей Шарджі в лютому

Світло новорічних вогнів — це символ нових надій, сміливих планів та передчуття майбутніх пригод.
Однією з ваших пригод у новому 2024 році може бути подорож до дивовижного міста на узбережжі, яке завжди готове зустрічати гостей з різних куточків планети — Шарджі.
Це чудове місто ОАЕ вже приготувало програму розваг, яка дозволить гостям краще познайомитися з його найяскравішими скарбами.

Відкрийте для себе мистецтво, торкніться справжнього багатства і подаруйте собі мерехтіння вогнів цього неповторного міста вже цієї зими.

Які івенти чекають на гостей Шарджі

Watch & Jewellery Middle East Show*

Коли: 31 січня — 4 лютого

Виставка ювелірних прикрас та годинників у Шарджі приваблює багатьох естетів, які цікавляться предметами розкоші для своїх колекцій. Тут демонструють, продають і купують чудові вироби тонкої роботи, тому це не просто шанс для колекціонерів придбати нові прикраси, але й унікальна можливість для туристів доторкнутися до чарівного світу краси та розкоші.

Sharjah Classic Cars Festival**

Коли: 2 — 4 лютого

Автомобілі — це більше, ніж засіб пересування. Автомобілі — це краса та стиль, особливо коли мова йде про вінтажні машини. Якщо ви хочете оцінити красу старомодних авто, які зберегли дух свого часу, радимо відвідати фестиваль вінтажних автомобілів у Шарджі. На вас очікують лекції, активності для дітей і, звичайно ж, автошоу, де можна буде побачити рідкісні моделі і насолодитися красою старомодних автомобілів.

Xposure International Photography Festival**

Коли: 28 лютого — 5 березня

Ви професійний фотограф, аматор чи шанувальник фотомистецтва? Тоді наступний івент вас точно зацікавить. Цей щорічний міжнародний фестиваль у Шарджі об’єднує фотографів з усього світу. Тут на вас чекають чисельні виставки, де ви побачите знімки різних жанрів, лекції, присвячені секретам фахівців, можливостям нової техніки, а також інші не менш захопливі події.

Sharjah Light Festival***

Коли: 7 лютого — 18 лютого

Фестиваль світла — шоу, яке приваблює туристів із різних країн, адже саме у ці дні відомі локації міста стають ще яскравішими. Щорічно, вже 13 років поспіль, аніматори, художники та композитори створюють світлове шоу, яке за цей час стало справжньою візитівкою Шарджі, а також однією з найочікуваніших подій у році для туристів. Sharjah Light Festival — це ваш шанс побачити місто в інших фарбах і розділити яскраві емоції від пригоди зі своїми рідними і близькими.

Команда Join UP! бажає, щоб всі ваші візити в різні куточки світу були цікавими і комфортними!Шарджа приготувала для вас цілий калейдоскоп подій, який наповнить вашу подорож унікальними відкриттями та незабутніми емоціями. Приготуйтеся — лютий тут буде по-справжньому яскравим!


*англ. Близькосхідне шоу ювелірних прикрас та годинників
**англ. Міжнародний фестиваль фотографії Xposure
***англ. Фестиваль світла у Шарджі