Агентам

Весняні пригоди разом із Join UP!: нова екскурсійна програма в Стамбулі

Стамбул — неначе великий музей під відкритим небом, де кожна деталь — це частина величної історії, колоритної культури та незвіданих таємниць. Його магія заворожує туристів, а загадковість чарує та надихає. Досліджувати його — дійсно, справжнє задоволення! Особливо в період весни, коли ще не дуже спекотно для того, щоб довго бродити старовинними вуличками, але вже зовсім не холодно, аби годинами милуватись краєвидами з порому. Ми дуже любимо це місто та хочемо показати його вам із абсолютно нового боку та у всій весняній красі.

Саме для цього, спеціально до старту наших наземних турів у Туреччину, ми створили нову екскурсійну програму. Наш східний автобусний експрес до Стамбула готовий вирушати! Приєднуйтеся до захопливої мандрівки в місто історії, величі та кохання — зробіть вашу весну незабутньою. Пристібайте ремені, адже подорож буде насиченою!

Оновлені екскурсії = додаткові можливості для феєричних вражень

Кожна з наших екскурсій допоможе вам подивитися на місто з нового боку та відкрити для себе раніше небачені грані. Вибирайте собі пригоду до вподоби та досліджуйте кожен куточок величного міста разом із нами.

Що вас чекатиме

Під час наших екскурсій ви пізнаєте безліч таємниць Стамбула, відвідавши його важливі культурні та історичні місця. Ви зможете надихнутися духом величності та розкоші відомих турецьких палаців, вирушити у напівнавколосвітню подорож між двома континентами та побачити Стамбул як з висоти пташиного польоту, так і з палуби порому. Вам вдасться відпочити в стилі турецьких правителів, відвідати справжній стамбульський Діснейленд та зануритися в магічний підводний світ океану. Ви пізнаєте кожен відтінкок міста, побачите його вдень і ввечері, коли воно одягає на себе блискучі шати та перетворюється на справжню східну казку. Екскурсії Стамбулом у рамках нашої нової насиченої програми точно залишать кольоровий слід в палітрі ваших спогадів.

Більше деталей про кожну з екскурсій ви можете дізнатись за посиланням.

Як забронювати екскурсію

Звертаємо вашу увагу, що ціни на екскурсії можуть змінюватись, тому рекомендуємо перед бронюванням перевіряти актуальну ціну. Для цього використовуйте функцію підбору турів на сайті. Це надасть вам доступ до повного списку екскурсій та їх поточної вартості.

Одразу після вибору екскурсійного туру ви матиме можливість його забронювати. Для цього перейдіть у кабінет бронювання та додайте потрібну екскурсію в розділі “Додаткові послуги”. Таким чином, ви зможете замовити бажану екскурсію швидко та за актуальною ціною.

Стамбул із Join UP!

Вирушайте до Стамбула нашими прямими автобусними рейсами. Літня програма розпочинається зовсім скоро!

Тури до Стамбула з:

Києва (з можливою посадкою в Білій Церкві, Умані, Одесі, Ізмаїлі).

Коли: з 26.04.2024 до 30.10.2024

Запоріжжя (з можливою посадкою у Дніпрі, Кривому Розі, Кропивницькому, Умані, Одесі, Ізмаїлі, Татарбунарах).

Коли: з 26.04.2024 до 2610.2024

Харкова (з можливою посадкою у Полтаві, Кременчуці, Кропивницькому, Одесі, Ізмаїлі, Татарбунарах).

Коли: з 27.04.2024 до 26.10.2024

Одеси (з можливою посадкою в Ізмаїлі, Татарбунарах).

Коли: з 26.04.2024 до 30.10.2024

Бронюйте вже зараз!

Не впустіть шанс побачити Стамбул та написати власну східну казку під час захопливих екскурсій від Join UP!