Агентам

Нові заклади, WOW-шопінг, доступний люкс та все для дітей. Літній Дубай, яким ви його не знали

Як вам ідея відновити сили та наповнитися WOW-енергетикою Дубая влітку? Задумалися? Чому саме туди і саме в цей час? Ми, як завжди, потурбувалися, щоб зберегти ваш час та спростити момент прийняття рішень, і вже підготували низку причин, чому Дубай влітку – це чудова ідея. І щось нам підказує, що вони мають усі шанси звести нанівець будь-які сумніви. Отож почнімо.

ТОП-8 ПРИЧИН ЗАБРОНЮВАТИ ДУБАЙ НА ЛІТО

1 Люксові готелі мрії за приємною ціною

Так, зараз ми зруйнуємо ще один міф про те, що Дубай – це дорого. А що може бути кращим аргументом, ніж реальні цифри? Тільки подивіться на ці пропозиції*:

Тож можна заощадити гарні кошти й витратити їх на WOW-враження. А тут уже, ви пам’ятаєте, Дубай має чим похвалитися.

2 Режим Family-friendly** на максимум

Літо в Дубаї – ідеальний час для відпочинку з дітьми. Чому? Бо такої кількості бонусів, знижок і спецпропозицій для туристів з малюками, мабуть, не знайдеться більше ніде у світі. Крім того, по всьому місту для дітей проходить купа івентів.

“Kids go free” – під таким гаслом влітку працюють локальні готелі та атракції. Деякі навіть пропонують безкоштовні трансфери при бронюванні від 4-х квитків. Ось лише невелика підбірка місць з крутими бонусами на літній період:

Dubai Aquarium та SEGA Republic (в Dubai Mall),
парк пригод Magic Planet (в Mirdif City Centre),
Aquaventure та Lost Chambers (в готелі Atlantis the Palm),
аквапарки Wild Wadi Water Park та Legoland Water Park.

3 Пляжі та води Перської затоки – у вашому розпорядженні

Починати день із зарядки на пляжі, медитативного плавання, прогулянки на каяку або розсікаючи хвилі на водяних лижах, щоб одразу збадьоритися. Ідеальний план для літніх ранків у Дубаї. Адже температура в цей час близько 30°C, що якраз підходить для пляжного відпочинку. При цьому не потрібно переживати, чи буде місце на шезлонгах, чи вийде розміститися поближче до води і як би так плавати, щоб нікого не зачепити.

4 WOW-технології для максимального комфорту

Так, влітку в ОАЕ досить жарко, але ж мільйони людей живуть там постійно і в такій супертехнологічній країні не могли не продумати купу способів, як зробити, щоб високі температури переносилися більш комфортно. Починаючи від кондиціонування на зупинках та в транспорті, закінчуючи прохолодними басейнами, величезними льодовими аренами та критими гірськолижними комплексами. І все це – до ваших послуг.

5 Час вигідного шопінгу

Дубайські торговельні центри – завжди хороша ідея. А особливо влітку, коли там прохолодно, безліч крутих активностей і вражаючих акцій. У цей час тут починаються легендарні “Літні Сюрпризи”(Summer Surprises), коли сотні брендів пропонують знижки до 75%! Хіба можна упустити таку можливість оновити гардероб і порадувати близьких приємними подарунками? Головне, щоб місця у валізі вистачило. Зберігайте топ найпопулярніших торговельних центрів Дубая:

Dubai Mall (Financial Centre Road, Downtown)
City Walk (Al Wasl and Al Safa, Sheikh Zayed Rd).
Mercato Shopping Mall (Jumeirah Beach Rd, Jumeira 1)
Дисконт-центр Dubai Outlet Mall (Dubai Al-Ain Road (Route 66))
Стоковий центр The Outlet Village (Sheikh Zayed Road, Jebel Ali)

6 Дубай у всій красі

Улітку темп життя в Дубаї сповільнюється, людей стає менше, адже значна частина його мешканців – експати, які на цей час переїжджають. І це ідеальні умови, щоб сповна насолодитися містом. Без черг відвідувати відомі музеї та локації, зручно вмоститися на лавці в затінку в парку, робити класні фото, милуватися краєвидом марини за найкращим столиком у панорамному ресторані з келихом вина або авторським коктейлем.

Так-так, одразу розвінчаємо ще один популярний міф про те, що в ОАЕ діє “сухий закон”. Безалкогольним еміратом залишилася тільки Шарджа. У решті країни алкогольні напої цілком доступні.

7 Можливість першим затестити нові ресторани

Багато закладів відкривається в Дубаї саме влітку, щоб поступово входити в робочий ритм з меншим навантаженням. Про те, чому ОАЕ – маст для гастротуристів, ми вже розповідали: імениті шефи, топові ресторани, найвищі у світі лаунжі та супервишукані страви. А тепер уявіть, що можете стати першим, хто куштуватиме кулінарні шедеври від, можливо, майбутніх гастрозірок. Або в ресторані, де скоро столик бронювати треба буде за рік.

8 Усі відтінки манго

Вважається, що ОАЕ – одна з країн, яка імпортує найбільше сортів манго з усього світу. Тож влітку тут можна спробувати соковиті індійські Alphonsos, свіжі Langra з Пакистану та солодкі Zebdya з Єгипту.

Правда, з такими бонусами і перспективами можна й забути, що ще кілька хвилин тому сумнівалися, чи варто летіти в Дубай влітку? А ми попереджали! Тож час планувати WOW-подорож. У нас вже все готово.

ДУБАЙ З JOIN UP!

  • Досвід

Join UP! став одним із перших туроператорів, який почав працювати з напрямком в Україні. За 14 років ми відправили в ОАЕ понад 226 тисяч туристів.

  • Широка польотна програма

Пропонуємо переліт в Дубай з:
Молдови (Кишинів) щочетверга з 04 квітня до 17 жовтня 2024
Польщі (Варшава, Краків) – щоденні рейси на крилах FlyDubai
Румунії (Бухарест) – щоденні рейси на крилах FlyDubai

  • Зручна логістика. Цього сезону на додачу до прямих автобусних трансферів з різних міст України до аеропорту в Кишиневі ми пропонуємо ще й індивідуальні. Ідеальний варіант для тих, хто подорожує з дітьми, домашніми улюбленцями, хоче взяти усе необхідне і мандрувати з максимальним комфортом.
  • Великий вибір готелів на будь-який смак.
  • Надійна приймаюча сторона

Цього сезону ми знову будемо створювати WOW-подорожі з нашим незмінним партнером Desert Adventures. Чому саме вони?

29 років досвіду.
Багаторічний номінант World Travel Awards у категоріях: Найкраща DMC ОАЕ, Найкраща DMC Близького Сходу, Найкраща сафарі-компанія на Близькому Сході.
Індивідуальні трансфери до готелів.
Команда професійних гідів, які вільно володіють англійською та російською мовами.
Хороший вибір активностей та екскурсійних програм.
Цілодобова підтримка.

Відпочинок в Дубаї – завжди WOW-ідея. Бронюйте вже зараз із Join UP!

* вартість актуальна на момент публікації
** від англ. “для родин”