Агентам

Райська мандрівка: влаштуйте магічний відпочинок разом із готелем Fushifaru Maldives!

Будь-який відпочинок — це час для особливих вражень та неймовірних пригод. Мальдіви — найкраще цьому підтвердження. Адже на цих райських островах є все, аби забути про життєву рутину та поринути у світ фантастичних емоцій. Вирушайте з нами назустріч Мальдівам і втілюйте всі свої мрії в реальність.

Мальдіви — це справжня мрія, що поселилась у водах Індійського океану. Казковий архіпелаг, сповнений природною красою. Місце, де час ніби сповільнився, а кожна хвилина перетворюється на неповторний момент. Саме тут, серед безкрайньої блакиті океану та білосніжних пляжів, ви зможете зануритися у світ відпочинку та справжнього релаксу.

Пізнавати цю магію — безсумнівно, одне задоволення. Особливо, якщо на час відпустки ви вирішили зупинитись в готелі Fushifaru Maldives.

Fushifaru Maldives — Нові Відкриття та Безмежні Пригоди

Fushifaru Maldives — саме те місце, в якому ви зможете відновити душевний спокій та відшукати свій особистий зв’язок із природою, відчути та дослідити її нові горизонти. Тут на вас очікуватимуть фантастичні краєвиди, сліпучо-білі пляжі та справжній калейдоскоп нових емоцій та приємних вражень.

Готель розташований на острові посеред Індійського океану. Тому у вас буде унікальна можливість зосередитись виключно на відпочинку. А також, як бонус, щоранку й щовечора ви зможете спостерігати за фантастичними світанками та заходами сонця.

На території Fushifaru Maldives розташовані відразу кілька типів вілл: пляжні, водні, із власним басейном, із джакузі і т.д, які вражають поєднанням автентичної мальдівської естетики та сучасного дизайну.

Також Fushifaru Maldives приготував для своїх гостей розваги на будь-який смак. Ви давно мріяли спробувати себе в вейкбордингу, парасейлінгу, віндсерфінгу або кайт-серфінгу? Чи, можливо, хотіли б вирушити на підводну екскурсію, щоб побачити скатів, дельфінів і черепах? Планували дослідити коралові рифи чи неймовірну природу Мальдівських островів? Що ж, у такому разі ви розглядаєте правильний варіант для відпустки.

Відпочинок відпочинком, але про здоров’я та фізичну форму також не слід забувати. Тим паче, Fushifaru Maldives пропонує безліч можливостей для занять спортом. Відвідайте сучасний спортзал, через вікна якого можна милуватися приголомшливим видом на океан, або ж пограйте в теніс або футбол на мультиспортивному корті. Також готель організовує групові та індивідуальні заняття з йоги.

Маленькі мандрівники точно будуть в захваті від місцевого дитячого клубу Kokko Club. Адже лише тут, окрім звичних веселощів в ігровій кімнаті, вони також зможуть дослідити флору та фауну острова, навчитися плести кошики з кокосового листя, готувати традиційні мальдівські страви та навіть навчитися основам місцевої писемності — тана.

Для закоханих пар Fushifaru Maldives також має вдосталь цікавих варіантів дозвілля. Наприклад, ви зможете влаштувати романтичну вечерю біля басейну, на березі океану або за переглядом кіно під вогнями нічного неба. На цьому острові ваша історія кохання зможе заграти особливими, найяскравішими, відтінками.

І ці відтінки будуть сповнені не лише романтикою, але й справжньою феєрією смаку. Місцеві ресторани (їх тут три) пропонують на вибір цілу палітру страв інтернаціональної та мальдівської кухонь, а також спеціальні гастрономічні пропозиції.

  Вечеря в ресторані Raakani. Raakani — заклад, що відкриває своїм гостям смаки океану та дарує надзвичайну можливість провести неймовірний вечір на узбережжі. Меню ресторану, звісно ж, пропонує широкий вибір страв із морепродуктів.
  Maldivinian Breakfast* . Чудова можливість насолодитись справжнім мальдівським сніданком із видом на блакить Індійського океану, а також посмакувати екзотичними фруктами чи традиційним мас хуні.
  Handhu Dinner**. Влаштуйте вечерю разом зі своїми близькими на платформі Handhu (хандху), з якої, до речі, також відкривається неймовірний краєвид на океан.
  Floating Breakfast*** . Освіжаючий початок дня в усіх сенсах цього слова. Сніданок прямісінько посеред вашого приватного басейну. Маленька деталь: усі страви подаються на маленькому традиційному човнику доні.
  Private Sandbank Picnic**** . Справжній пікнік-ланч для гурманів, під час якого ви зможете насолодитися атмосферою острова та спробувати різні варіанти легкого обіду на приватній піщаній косі.

Райська відпустка на самісінькому краю світу — мрія чи реальність? Настав час перевірити це! Затишні бунгало з виходом до пляжу, блакитні води океану, лагідний бриз і відчуття істинного спокою — Мальдіви ніби створені для неквапливого відпочинку, так само як і готель Fushifaru Maldives.


* англ. Мальдівський сніданок
** англ. Вечеря на (платформі) хандху
*** англ. Плаваючий сніданок
**** англ. Пікнік на приватній піщаній косі