Агентам

Президент Зеленський подякував SkyUp Airlines за допомогу в евакуації українців із сектора Газа

11 листопада авіакомпанія SkyUp Airlines виконала спецрейс PQ 3118 для порятунку українських, молдавських та ізраїльських біженців, які евакуювалися із сектора Газа. Цим рейсом ми доправили 155 людей з Каїра до Кишинева. Для тих, хто потребував, було організовано автобусний трансфер до Одеси.

«З початку нашої діяльності ми зіткнулися з багатьма викликами. Як відповідальний бізнес, ми пліч-о-пліч з нашою державою допомагаємо громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах, – коментує Дмитро Сєроухов, генеральний директор SkyUp Airlines. – У 2020 ми евакуювали українців з Уханя, у 2022 ми допомагали людям тікати від війни. І сьогодні ми знову об’єднуємо зусилля з державою, щоб врятувати громадян нашої країни та доставити їх у безпечні місця перебування».

Цей рейс є кульмінацією скоординованих зусиль всередині нашої країни, що включає вагомий внесок її дипломатичних служб, розвідки та відповідального бізнесу. Ми переконані, що спільні зусилля та співпраця є важливими для подолання найзначніших викликів і забезпечення пріоритетності безпеки життя людей — це спільне зобов’язання держави та SkyUp. Це підкреслює нашу готовність розпочати діяльність, щойно відкриється повітряний простір України — зобов’язання, яке постійно підтверджується діями, а не лише словами.

* Джерело відео www.president.gov.ua