Агентам

Grand Bavaro Princess у Домінікані: мрії збуваються

Ми дуже любимо особливі готелі – з цікавою історією, продуманим до дрібниць концептом, зі своїм характером, впізнаваними рисами, філософією. А ще такі, щоб могли похвалитися ідеальним розташуванням – наприклад, десь прямо на пляжі. І, звісно, в одній з улюблених країн – наприклад, у неймовірній Домінікані.

Після всього цього ви, певно, вже здогадались, що сьогодні ми будемо говорити про Grand Bavaro Princess. А точніше, ми підготували для вас ціле інтерв’ю з представником готелю.

Giovanni
Monsalve
Director de Ventas,
Sales Director

 

ОСОБЛИВЕ МІСЦЕ

Grand Bavaro Princess – готель рівня 5 зірок, що пропонує фантастичну атмосферу та точно вразить своїм розташуванням: в оточенні дивовижних пейзажів Пунта-Кана – мангрових заростей, чудових садів та неймовірного пляжу. Ви одразу закохаєтесь у дику місцеву флору та фауну. Тут легко побачити павичів, фламінго, качок – вони часті гості готелю.

До речі, курорт є одним з небагатьох готелів у Пунта-Кані, який зберігає та піклується про навколишню природу і екологічність, що є його важливим пріоритетом.

ГОТЕЛЬ З ІСТОРІЄЮ

Princess Hotels & Resorts – це мережа, яка спеціалізується на готелях для відпочинку та міських готелях, розташованих у першокласних туристичних локаціях. Вона була заснована 1967 року і посідає восьме місце на іспанському ринку – має у штаті понад 5 300 співробітників, охоплює 22 заклади та пропонує клієнтам понад 10 000 номерів. Наше керівництво – професіонали туристичного сектору з великим міжнародним досвідом роботи на різних ринках. Вони є командою, що добре знає цю сферу і наділена підприємницькими навичками та вмінням прогнозувати. Для нашої мережі готелів характерні філософія ведення бізнесу та методологія управління саме великими готелями.

З ТУРБОТОЮ ПРО ГОСТЕЙ

Grand Bavaro Princess є вдалим вибором для сімей, друзів, пар та всіх людей, які хочуть насолодитися приємним відпочинком на узбережжі Карибського моря з дуже хорошими та зручними номерами, активною розважальною програмою та чудовою гастрономічною пропозицією – усе це охоплює ідеальна концепція «Усе включено».

У готелі на вас чекають різні категорії номерів: стандартний номер називається Bungalow Suite, оскільки такі номери розташовані в бунгало або віллах по всій території, вони обладнані всіма зручностями, що забезпечують комфорт наших шанованих гостей, такими як: сейф, кавоварка, кондиціонер тощо. Також існують інші категорії номерів, наприклад – Platinum Suite та Honeymoon Suite – з додатковими послугами та чудовими приватними зонами.

Як і належить готелю, що працює за системою «Усе включено», Grand Bavaro Princess пропонує своїм гостям великий вибір страв та закладів: 10 ресторанів («шведський стіл» та a la carte), 2 закусочні, 1 кав’ярню, 1 піцерію, 4 бари, 1 цілодобовий спортивний бар, басейни для дорослих та дітей, дитячий клуб, денні та нічні розваги по всьому комплексу, альтанку для весіль та заручин, базовий Wi-Fi, повністю обладнаний тренажерний зал, тренування з дайвінгу в головному басейні, немоторизовані водні види спорту, зону розваг, корт у спортивному центрі, тенісні корти, внутрішні перевезення, екологічну стежку через мангрові зарості, нічний клуб, приміщення для проведення засідань та конференцій, весільні пакети, Spa-центр.

ДОСКОНАЛІ КОНЦЕПЦІЇ ВІДПОЧИНКУ

У готелі є дві абсолютно різні зони з приємними концепціями для гостей. У чому різниця між цими двома зонами? Кому яку варто вибрати? Розповідаю детально.

Платинова зона у Grand Bávaro Princess

Це ексклюзивна зона. Гості номерів Platinum Suite отримують усі загальні послуги за системою «Усе включено», а також додаткові зручності, такі як: халати та капці під час усього перебування, гідромасажна ванна, цілодобове обслуговування номерів, бар із напоями преміум-класу в номері після прибуття, можливість відвідувати ексклюзивний пляжний клуб та басейн, де офіціанти запропонують напої, вечеря з омарами, приватна стійка реєстрації та лаунж, 3 ексклюзивні ресторани, 5 ексклюзивних барів.

Princess Family Club Bávaro ***** (нова)

Як видно з назви, ця концепція орієнтована на сім’ї та здебільшого на дітей. Гостям сімейного клубу пропонуються дві різні та дуже зручні категорії номерів: Family Club Junior Suite і Family Club Junior Suite Swim Out, в яких є усі стандартні зручності Grand Bavaro Princess, а також додаткові послуги для сімей, як-от: мікрохвильова піч та підігрівач пляшок (за попереднім запитом), 1 ліжко розміру “king-size” та потрійне двоярусне ліжко, міні-бар з шоколадним молоком та соками для дітей, а також звичайними безалкогольними напоями, водою та пивом для дорослих, спеціальні зручності для дітей, халати та капці для дорослих і дітей. Гості сімейного клубу також мають доступ до ексклюзивного ресторану/закусочної, 1 бару, 1 басейну, 1 дитячого басейну з водними іграми та гірками, ексклюзивного дитячого клубу тощо.

ВІДПОЧИВАТИ СМАЧНО

Grand Bávaro Princess може похвалитися великим різноманіттям продуктів харчування та напоїв. Тут пропонується 2 типи шведського столу на сніданок, обід і вечерю, 8 ресторанів подають по меню вечерю з різними делікатесами: стейк-хаус, італійський, ресторан морепродуктів, теппаньякі, суші/ф’южн, мексиканський, індійський та піцерія, де готується піца на дровах. Гості також можуть користуватися послугами зони з фудтраками, цілодобової закусочної та кав’ярні. Усі ці заклади готують дивовижну їжу, яка обов’язково вам сподобається.

ВІДПОЧИВАТИ ЦІКАВО ТА НАСИЧЕНО

Grand Bavaro Princess пропонує насичену розважальну програму, що триває з самого ранку і до кінця дня. Удень розваги проводяться переважно в головному басейні та на пляжі. Це заняття танцями, волейбол, стрільба з лука, петанк, настільний теніс. Спортивний центр (поруч із вестибюлем) пропонує пограти у волейбол, баскетбол та футбол, є у нас тенісні корти, немоторизовані водні види спорту, а також тренування з дайвінгу. Увечері ви знайдете багато розваг у барах, у головному театрі з живим щовечірнім шоу, у лобі-барі та клубі можна послухати живу музику. Пам’ятайте, що ви перебуваєте на Карибах, тож вам ніколи не буде нудно!

Ось таке неймовірне місце, яке ну точно треба відвідати. Тож не втрачайте час та прямо зараз бронюйте тур до Домінікани та насолоджуйтесь відпочинком у готелі Grand Bavaro Princess разом з Join UP!