Агентам

Гаштайн – відчуйте чари зимової Австрії

Знаєте, яким надважливим питанням ми зараз займаємося? Намагаємося вибрати найкраще для кожного мандрівника з усього розмаїття, яке чекає на нас у гірськолижному регіоні Гаштайн.

Бо про те, чи їхати туди, ми вже питаннями не задаємося. Добре обладнані траси для зимового спорту, пречудові гірські панорами, термальні джерела, смачні страви – це лише кілька аргументів “за”. Відповідь однозначна. Залишилося, розібратися з деталями.

Відпустка у зимовій Австрії із Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на комфортних крилах SkyUp.
    Київ – Зальцбург 26.12.21, 02.01.22, 09.01.22 і з 15.01.22 щосуботи до 26.02.22
  • Перевезення багажу та гірськолижного спорядження вагою до 23 кг вже включене до вартості квитка.
  • Величезна готельна база. Бажаєте з видом на гори? Ближче до підйомника? З власним SPA? Маємо для вас безліч варіантів! Наприклад такі:

Увага! З 20 грудня 2021 року територію країни можуть відвідувати тільки повністю вакциновані від COVID-19 мандрівники, або ті, які нещодавно перенесли хворобу.

ПОКАТАЄМО

Обожнюєте гірськолижний відпочинок? Гаштайн – місце, в якому вам точно захочеться побувати. Цілих чотири зони для катання, що розташовані неподалік одна від одної. Безліч підйомників, майданчики для майже всіх відомих зимових видів спорту та, звісно, вражаюче природне оточення роблять це місце дрімтауном для мандрівників.

Гірськолижний відпочинок у Гаштайні

Новачок або впевнений лижний ентузіаст, лижник чи сноубордист, прихильник крутих гірок або неспішного спуску з краєвидами – у будь-якому випадку ви знайдете у Гаштайні чудове місце для катання.
Курорт вражає 200 кілометрами добре підготовлених трас та розвиненою інфраструктурою. Так, пересуватися між чотирма горами та підніматися на вершини можна, користуючись гірськими залізничними дорогами. Майже всюди у регіоні Скі-Амаде є можливість дістатися потрібного місця швидко та без пересадок.
Сімейний відпочинок запам’ятається надовго завдяки широкому вибору зимових розваг та можливості скористатися послугами досвідченого лижного інструктора.

Найкращим місцем для фрірайда вважається Спортгаштайн.
Сноупарк Гаштайн – чудове місце для відпрацювання елементів фрістайла.
У Бухебенвізе розташована одна з найкращих трас для сноубординга.

Сноупарк Гаштайн

А від цього місця точно будуть у захваті поціновувачі вражаючих спортивних трюків. Сноупарк Гаштайн пропонує величезний, доглянутий та добре обладнаний майданчик для джиберів та три запаморочливі траси з перешкодами для фрістайлерів. Для тих, хто не уявляє життя без фрістайла, або тільки починає вивчати перші прийоми, сноупарк стане прекрасною стартовою платформою. Перешкоди, встановлені на трасах, відрізняються за рівнем складності, тому можна поступово нарощувати рівень своєї майстерності прямо під час незабутньої відпустки в Австрії!

Ціни на скіпаси

РОЗСЛАБИМОСЯ

Стомилися від щоденної рутини? Час планувати велику втечу, після якої ви зможете повернутися до звичного життя із широкою усмішкою на обличчі. Зимова Австрія – це не тільки нестримні веселощі, а ще й оздоровлення. Термальні джерела, велнес-центри та ще безліч процедур зі знаком «релакс». І все це – на тлі бездоганних гірських пейзажів, які, до речі, і без того можуть миттєво поліпшити настрій та самопочуття. Тож які маємо варіанти для оздоровлення?

БАД-ГАШТАЙН

Відразу до козирів. Тихе мальовниче містечко Бад-Гаштайн – це ідеальний спот для того, щоб віднайти дзен, відпочити від метушні та відновити сили. Ось наш топ місць, на які варто звернути уваги, збираючись сюди.

Термальний комплекс Felsentherme

Комплекс належить готелю Felsentherme Bad Gastein, що розташований у місці неймовірної краси, на висоті більш ніж 1 100 метрів над рівнем моря. З усіх боків його захищають від зовнішнього життя неприступні Зальцбурзькі гори. Головна принада центру – басейни, наповнені термальною водою Гаштайн. Релакс у басейні чудово доповнюється спогляданням краєвидів через великі панорамні вікна. А ще тут можна поніжитися в сауні з бонусом у вигляді розслаблювального масажу.
Зовсім неподалік – підйомник Штубнеркогель. Завершити енергійний день катання на лижах оздоровлюючим відпочинком? Звучить як план!

БАД-ХОФГАШТАЙН

Оздоровчий центр Alpentherme Gastein

Ваше тіло не раз подякує вам після візиту до величезного велнес-центру Alpentherme Gastein, який розкинувся на площі 36 000 квадратних метрів. Він зручно розташований у самому центрі курорту, тож до нього без проблем можна дістатися майже з будь-якого готелю. Охоплює кілька зон, з яких кожен може вибрати щось до душі:

  • Сімейний світ – для різноманітного відпочинку та з активностями для дітей
  • Світ релаксу – з термальними ваннами та цілим спектром оздоровчих процедур
  • Світ саун – для поціновувачів парилень
  • Світ леді – з набором привабливих пропозицій для здоров’я та краси представниць прекрасної статі
  • Світ спорту – для активних гостей курорту, які звикли до енергійного відпочинку
  • Світ краси – бьюті-догляд екстра-класу

А у перервах між процедурами ви можете вибрати один з багатьох мальовничих пішохідних маршрутів, подихати гірським повітрям та насолодитися природою або побалувати себе смачною стравою місцевої кухні у вибраному ресторані комплексу.

Уже вирішили, чим будете займатися в зимовому Гаштайні під час неймовірної мандрівки разом із Join UP!?