Агентам

Франція чекає! Bienvenue!

Франція – це про особливий стиль життя. Про вражаючу багатовікову історію країни і не менш важливі та неймовірно цікаві історії її жителів.

Про таких жінок, як Коко Шанель та Катрін Деньов, по таких чоловіків, як Крістіан Діор та Борис Віан. Про келих шампанського до сніданку та цибулевий суп на обід. Про фільми «Амелі», «Леон» та окремо про кіно нової французької хвилі. Про потужні музеї та блошині ринки, де можна провести весь день. Про вміння бачити і створювати красу в кожному моменті. Як же ми скучили за Францією! І тому так раді знову сказати вам: «Bienvenue!» та допомогти з плануванням нових подорожей до цієї країни.

Франція з Join UP! це:

  • Комфортний переліт на крилах SkyUp. Літаємо до Ніцци та Парижа:
    • з Києва до аеропорту Бове у Парижі три рази на тиждень: у понеділок, середу та п’ятницю
    • з Києва до Ніцци два рази на тиждень: у четвер та неділю
  • Завжди запропонуємо вам великий вибір готелів та апартаментів на будь-який смак: номери з французьким шиком, розміщення у готелях відомих в усьому світі мереж, затишні бюджетні варіанти – вибирайте, що вам більше до вподоби.
  • Комбіновані тури. Париж чи Ніцца? Більше немає потреби вибирати, адже ми можемо запропонувати вам варіанти подорожі, під час якої ви кілька днів зможете насолоджуватись столичним шармом, а потім – відпочивати біля моря. C’est parfait. Oui?
  • Подорожі, сповнені вражень. Звісно, що ми підготували для вас великий вибір екскурсій, які покажуть вам багатогранність країни та будуть вас надихати, адже Франція – це про суцільне натхнення та красу.
  • Уся необхідна інформація. Ми хочемо, щоб кожна ваша подорож була максимально комфортною та приємною, тому зібрали для вас усю необхідну інформацію – про умови та правила в’їзду.
Іван
Лисак
керівник напрямку Франція:

Знаємо, як ви скучили за цією країною, тому приготували для вас тури з французьким шармом та витонченістю – з перельотом на стильних крилах SkyUp, з великим вибором готелів, з екскурсійними прогулянками, де поєднали для вас цікаві факти, знакові місця і найкрасивіші ракурси для фото. Тож не відкладайте і прямо зараз плануйте подорож до Франції разом з нами!

MA PETITE FRANCE

Точно знаємо, що Франція для кожного своя, адже вона кожному відкривається якоюсь своєю особливою стороною і показує те, чого прагнете саме ви. Для когось вона сповнена бутиками та магазинами з витонченими парфумами, улюбленими брендами і наймоднішим взуттям. Для когось мандрівка буде насичена секретними двориками та закладами, куди не заглядають туристи, і про які знають тільки місцеві, а для когось – дуже красивими впізнаваними місцями, омріяними ще з першої побаченої ще колись у дитинстві листівки з Ейфелевою вежею. Для когось це буде неповторний гастротур з відвідуванням мішленівських ресторанів та закладів, де подають витончене вино. Хтось знайде свої фантастичні скарби на блошиному ринку Marché Saint-Ouen. А дехто зробить свою найромантичнішу фотосесію на Лазурному березі.

Якою буде саме ваша мандрівка? Вирішувати тільки вам! А ми в Join UP! допоможемо вам запланувати саме таку подорож, як ви хотіли.