Агентам

Балі. Готелі, які закохують в себе

Важко знайти людину, яка б не мріяла потрапити на Балі. Адже це місце асоціюється зі спокоєм, єднанням з природою, здоровим способом життя, пізнанням себе, легкістю, натуральністю, усвідомленістю.

Балі – це кататись на гойдалці, пурхаючи над річкою чи справжнім садом, це прокидатись вдосвіта, щоб зустріти світанок, плаваючи в океані. Це снідати екзотичними фруктами та вечеряти морепродуктами. Це відкривати щодня щось нове та щодня знову закохуватись у життя.

А ще Балі це круті готелі, які отримують світове визнання. От саме про декілька з них ми сьогодні і розкажемо. А спочатку – нагадаємо, що у нас вже готово абсолютно все, аби ви прямо зараз спланували подорож на Балі.

Балі з Join UP! це:

  • Гарантований блок місць на крилах однієї з найкращих авіакомпаній світу за версією Skytrax – Qatar Airways та на крилах а/к Turkish Airlines.
  • Вильоти з Києва у понеділок, вівторок, п’ятницю та суботу.
  • Цікавезні екскурсії для найінстаграмніших фото та величезної порції яскравих вражень.
  • Чудові ціни на ваші улюблені готелі.
  • Прекрасний вибір готелів. Наприклад, радимо:

І переможцем стає…

А ось і чудова новина про два готелі, що ми так любимо. Цього року в Лондоні традиційно пройшла церемонія нагородження найкращих у світі готелів Boutique Hotel Awards. І цього разу два готелі на Балі виграли в номінаціях:

  • Awarta Nusa Dua Luxury Villas & SPA 5* – найкращий у світі бутик-готель.
  • Hanging Gardens Of Bali 5* – готель, який пропонує найкрасивіший краєвид.

Більше про нагороди можна дізнатись тут, а у нас на сайті ви легко знайдете обидва ці готелі та зможете забронювати в них номер!

ПІДБІР ТУРУ

Дмитро Хромов

керівник напрямку Індонезія:

Індонезія – це про максимальне єднання з природою. Це про еко-тренди, здорове харчування, усвідомленість. Це про можливість не просто отримати задоволення від краси екзотичної країни, а й насолодитись спілкуванням з самим собою, дізнатись про себе більше.

«Тож немає нічого дивного в тому, що місцеві готелі отримують високі нагороди та визнання у світі, адже філософія цього острову проникає скрізь, і, звісно, у те, як тут будують готелі, оформлюють їх та яких принципів дотримуються у стосунках з гостями. Я вітаю наших партнерів Awarta Nusa Dua Luxury Villas & SPA 5* та Hanging Gardens Of Bali 5* зі знаковою перемогою та запрошую вас вже зараз відвідати ці культові місця»

Це точно любов

Про кожен з цих готелів ми можемо розповідати дуже довго. Але вирішили виділити лише топ-5 причин у них закохатись, щоб ви не витрачали зайвий час на читання, а швидше вибрали тур та відчули все самі.


Awarta Nusa Dua Luxury Villas & SPA 5*

5 причин закохатись

  • 14 вілл, які збудували в перанаканському стилі, щоб під час всього відпочинку ви почувалися особливо та дуже затишно. Тут вам і мармурова підлога, і трояндове дерево в декорі, і величезний простір, де ви відчуватимете особливу легкість, і тераси, де так приємно полежати біля басейну в тіні рослин екзотичного саду. Ну що ще потрібно?
  • Кожна вілла має клубні переваги – доступ до ClubLounge, а це означає, що вам пропонуються закуски та напої протягом дня, а також цілодобовий консьєрж-сервіс.
  • Смачна їжа. Ви точно оціните місцеві ресторани. По-перше, головний ресторан курорту – The Long Table, що відкритий для гостей 24 години на добу. Він зроблений у форматі open kitchen. Упевнені, вас неодмінно полонять страви європейської та азіатської кухні, які тут подають. А ще тут є ресторан китайської кухні Ru Yi та бар 8 Degree, інтер’єр якого виконаний у англійському ретро-стилі.
  • Пляжний клуб Taman Bagawan Beach Club – думаємо, тут ви будете проводити багато часу!
  • Чудовий SPA. Місцевий SPA часто отримує важливі нагороди та продовжує з року в рік тримати марку. Тут на вас чекають висококваліфіковані фахівці, наднове обладнання та перевіренні століттями індонезійські рецепти краси і здоров’я.

Hanging Gardens Of Bali 5*

 5 причин закохатись

  •  Величезний панорамний басейн, який так логічно вписався у краєвид, що здається його природною частиною. Басейн має два рівні, тож вибирайте, де вам буде приємніше відпочивати на шезлонгу.
  • «Висячі сади», що оточують готель – це справжнє диво, яке розробили архітектори Уільям Воррен та Джон Петтігрю. Більш ніж впевнені, що ви звернете на них увагу. Усі ці орхідеї, заквітчані дерева, бамбук… Неймовірна краса!
  • Бар Bukit Becik Bar стане вашим улюбленим місцем для спостереження за заходом сонця. Красивий пейзаж, келих вина чи шампанського, шелест пальмового листя та ніжне дзюрчання води річки Аюнг. Це буде незабутньо!
  • SPA-центр Ayung. Це три вілли, виконані у національному стилі. Тому тут ви точно зможете відпочити і тілом і душею. Обов’язково спробуйте національний балійський масаж!
  • Можливість відвідати майстер-клас з приготування страв місцевої кухні. Так, це ті знання та навички, які залишаться з вами на все життя, і одні з найяскравіших спогадів. Та і як вам ідея влаштувати потім удома балійську вечірку?

Насолоджуйтесь красою Балі, відпочивайте у визнаних та відомих на весь світ готелях, пориньте у дивовижний світ Індонезії разом з Join UP!.