Агентам

Box of Impressions. Унікальні враження від Join UP!™ в Хургаді!

Цікава історія, безліч розваг, відомі на весь світ курорти та розмаїття комфортних готелів — здавалося б, чим ще можна здивувати мандрівника, який вибере відпочинок у Єгипті?

Численні подорожі до цієї країни дозволили нашим експертам побачити як популярні локації, так і дослідити її найпотаємніші куточки. Усі ці знання вони збирали в таємну скарбничку вражень і ось нарешті готові поділитися нею з усіма охочими.

Проєкт “Box of impressions” — це вау-екскурсії від Join UP!™, що дарують унікальні емоції та новий туристичний досвід. Перша скринька неймовірних вражень відкриється в Хургаді! Туристи, що відпочиватимуть із нами на цьому курорті, зможуть краще познайомитися з Єгиптом та побачити його дивовижні локації. Не проґавте чудової нагоди наповнити ще одну сторінку свого життєпису незабутніми спогадами!

Сара Ганна
Полушина
івент-менеджерка Join UP!,
керівниця проєкту “Box of Impressions”:

Ми шукаємо ексклюзивні локації, наповнюємо їх особливим змістом, додаємо трішки естетики і продовжуємо цей творчий процес разом із туристами під час самої екскурсії.

«Я дуже люблю знаходити щось заховане від усіх, дивитися на світ під іншим кутом, створювати вау-ефект, навіть там, де люди цього не очікують. Наш проєкт “Box of impressions” саме про це!».

“Box of impressions” в Хургаді. Що на вас чекає:

Спостереження за зірками в пустелі

  Джип-сафарі пустелею

Приготуйтеся до знайомства з пустелею! На вас чекає насичена чотиригодинна екскурсійна програма, яка розпочнеться вдень із поїздки на джипах пустельним бездоріжжям — відчуття драйву буде супроводжувати вас протягом дороги до нашої першої локації!

  Чаювання посеред мальовничої оази

Після сорока хвилин джипінгу пустелею ви прибудете до оточеної пагорбами мальовничої оази. Там вас зустрінуть ароматним бедуїнським чаєм, настояним на місцевих травах.

  Приготування традиційного бедуїнського хліба

Далі ви познайомитесь із культурою бедуїнів, відкриєте для себе звичаї цього народу, дізнаєтесь про їхній побут та навіть зможете навчитися готувати традиційний бедуїнський хліб.

  Захід сонця на схилі з панорамним видом на пустелю

Після цього на вас чекає поїздка на джипі до схилу, із якого відкривається красивий панорамний вид на пустелю. Тут, серед барвистих пейзажів неба та землі, ви зустрінете захід сонця за келихом ігристого вина. Вечірні полум’яні кольори над золотавими пустельними рівнинами й пагорбами — одне з тих природних явищ, якими можна милуватися вічно.

  Вечеря-барбекю в аутентичному бедуїнському шатрі

Опісля на вас чекатиме барбекю просто неба. Та на цьому вечір не закінчиться, адже далі в програмі — знайомство з зірками.

  Спостереження за зірками разом із астрономом

Коли нічне небо засяє вогнями, ви зможете поспостерігати за ними через телескоп. Водночас астроном розповість вам усе, що ви хотіли б знати про зорі та сузір’я, а також навчить вас знаходити їх на небосхилі.

  Повернення в готель

До готелю ви повернетесь разом із яскравими емоціями, сповнені світлом зір і теплом вечірнього сонця.

Вартість: $55**.

Дні: вівторок, субота.

Інста-тур Ель-Гуною

  Підйом на вежу Ель-Гуни

Мереживо каналів, затишні вулички та блискучі хвилі Червоного моря — панорама Ель-Гуни постане перед вашими очима під час візиту до башти з оглядовим майданчиком. Звідти відкривається чудовий вид на місто та околиці. Хіба не чарівний початок вашої подорожі?

  Прогулянка каналами Ель-Гуни на човнику

Отже, після побачених з висоти прекрасних пейзажів Ель-Гуни — саме час ознайомитися з вулицями міста. Бажаєте насолодитися прогулянкою серед каналів, які пронизують містечко? Так, часом Ель-Гуна нагадує Венецію. Переконайтеся в цьому самі!

  Дослідження старого міста та гавані

Заплющіть очі й уявіть: десятки яхт на лазурній воді, затишні кафе, що ховаються під тінню єгипетських пальм, і ви, усміхнені, прогулюєтесь серед цієї краси, роблячи безліч неймовірних фото. Звучить дуже привабливо, чи не так?

  Фотозупинка в інста-локації El Gouna Festival Plaza

Неймовірна будівля конференц-центру в Ель-Гуні – це та унікальна локація, де можна провести час, просто споглядаючи місцеву архітектуру. А в період золотої години на заході сонця El Gouna Festival Plaza зодягає розкішні шати з лагідних сонячних променів та тіней. Чудове місце для того, аби побути “тут і зараз”, помедитувати та зробити оригінальне фото на згадку.

  Вечеря в ресторані морепродуктів на узбережжі

Як відомо, страви зі свіжих морепродуктів неймовірно смачні. Не відмовте собі в задоволенні поласувати місцевими дарами моря. Вечеря в ресторані морепродуктів — це також туризм, але гастрономічний. Ви матимете чудову нагоду відчути себе жителями морського узбережжя та відкриєте нові смаки.

Вартість: $40**.

Дні: понеділок, четвер, субота.

Анастасія
Андрейченко
менеджерка продукту відділу маркетингу Join UP!,
керівниця проєкту “Box of Impressions”:

Наша мета — показати Єгипет з іншого боку, відкрити туристам його нові місця, зробити звичні мандрівки більш сучасними, по-справжньому незабутніми та різнобарвними.

«Екскурсії в рамках проєкту “Box of Impressions” будуть вражати не лише своєю якістю, а й сучасним наповненням та несподіваним поєднанням звичних атракцій. Ну хто, наприклад, не мріяв роздивлятись зірки в пустелі за келихом ігристого вина? Із Join UP!™ можливо все!

Наразі ми анонсуємо запуск “Скриньки вражень” у єгипетській Хургаді, але зовсім скоро вона відкриється й на інших, не менш відомих курортах. Слідкуйте за новинами!».

Місія Join UP!™ полягає не лише в організації подорожей, а й у тому, щоб відшукувати по-справжньому цінні місця, які залишать по собі найтепліші спогади у серці кожного мандрівника. Приготуйтеся поглянути на звичні подорожі до Єгипту під зовсім іншим кутом у рамках проєкту “Box of Impressions” від Join UP!™


* з англ. “Скринька вражень” (тут і далі)
** Вартість вказана для ознайомлення, дійсна на дату публікації та може змінюватися. Щоб забронювати екскурсію, зверніться до гіда після прибуття в готель