Агентам

Подорожуємо онлайн!

Подорожі… це те, чого ми завжди з нетерпінням чекаємо, про що мріємо, детально плануємо, смакуємо, святкуємо, уявляємо та з любов’ю й теплом згадуємо.

Це те, що нас наповнює, надихає, дарує ідеї та нові знання, надає сенсу, закохує в життя і в цей світ, змінює нас та відкриває в нас самих нові цікаві сторони. То як же можна відмовитись від мандрів? Для тих, хто закоханий в подорожі, ніколи не стоїть вибір – їхати кудись чи ні. І зараз, в період коли подорожі тимчасово недоступні, усі ми – люди, які не уявляють свого життя без мандрів, вже готуємося до нових пригод – обмірковуємо маршрути, складаємо список місць, які хочемо побачити, дізнаємось більше про улюблені країни та чекаємо з нетерпінням, коли вже знову будемо пити каву в аеропорту перед вильотом.

Тож, сьогодні почнемо наші онлайн-прогулянки містами, музеями, знаковими місцями в різних країнах, щоб вже зовсім скоро насолоджуватись новими подорожами. Гуляйте з насолодою та плануйте нові мандри!

Єгипет

О, ця країна завжди манить своїми таємницями, легендами та секретами. То чому б не спробувати розгадати їх для початку онлайн. Ну що, прогуляємось? Вибирайте та сміливо клікайте, щоб дізнатись більше про фараонів та стародавню цивілізацію.

  • Катакомби Ком-еш-Шукафа. Історичний археологічний комплекс, розташований в Александрії. Побудовані наприкінці І століття н.е., вони є найвідомішими римськими похованнями в Єгипті.
  • Гробниця фараона Рамзеса VI. Ледь не єдиною пам’яткою царя, яку він встиг завершити, є його гробниця у Долині царів.
  • Бені-Хасан – скельний некрополь епохи Стародавнього і Середнього царства в Єгипті, розташований на східному березі Нілу поруч із стародавнім містом Менат-Хуфу.
  • Червоний монастир – монастир Коптської православної церкви, один з найвідоміших християнських монастирів в Єгипті.
  • Мечеть-медресе султана Баркука – це релігійний комплекс в історичному ісламському середньовічному районі Каїра.
  • Синагога Бен-Езра – одна з найдавніших синагог старого Каїра.
  • Гробниця Мересанх ІІІ – цариці стародавнього Єгипту.

ОАЕ

Ця країна вражає, навіть якщо просто прогулюватись нею, сидячи вдома на дивані – так багато тут цікавої архітектури і справжніх рукотворних чудес. Тож насолоджуйтесь!

  • Платформа Dubai 360. І ось весь Дубай – немов на долоні! Прогуляємось у Dubai Mall, піднімемось на Burj Khalifa, насолодимось видами Atlantis, the Palm?
  • Sharjah VR. Скучили за Шарджею? Тоді скачуйте додаток та гайда гуляти!

Португалія

Гуляючи Португалією навіть онлайн відчуваєш подих океану, запах грильованих морепродуктів і звук, з яким відкорковується пляшка місцевого вина, яке так приємно випити, сидячи на мисі Рока. А скільки ж у Португалії атмосферних місць! Чого один тільки трамвайчик №28 вартує!

Греція

Мандруючи Грецією навіть в такому форматі, дуже яскраво відчуваєш подих історії та давню велич цієї країни. Так і здається, що зараз за колонами Акрополя можна буде побачити задумливу постать Сократа або Аристотеля.

  • Віртуальні тури. Роздивіться в деталях Халкідікі, Корфу, Дельфи, Крит, Елевсіну, Афіни, Епідаврос, Мессен, Стародавню Олімпію, Мікени, Марафон, Лавріон-Суньон, Містрас. Оце так список! Вистачить на тиждень як мінімум!
  • Акрополь. Ну як без нього? Найважливіше місце Давньої Греції і досі притягує немов магніт.

Франція

Хрумкі круасани та багети, смачнезні сири, стильні парижанки, парфуми від Шанель, заквітчані сади, лавандові поля… Ах, шарман, шарман! Як же цього не вистачає, правда? Тож давайте погуляємо і тут – улюбленими місцями!

  • Ейфелева вежа. Тут вам і панорамні види, і креслення вежі, і ретро-фото і ще багато цікавого.
  • Сади Версалю. Ох, ці величні сади! Тут можна блукати годинами, насолоджуючись ландшафтнім дизайном і видами на палац.

Австрія

Фантастична архітектура, віденська кава, цікава історія, безліч замків, Моцарт, неймовірної краси природа… Як усе умістилось в одній невеличкій країні? Гуляти тут можна ну дуже довго. Тож почнемо!

Чехія

О, ці чеські вулички, червона черепиця на дахах, місцеве пиво та дивний десерт трдло… Як же хочеться знову погуляти Карловим мостом, зайти до Празького граду, пройтися Староміською площею та роздивитись собор святого Віта. Але, власне, навіщо сумувати за цим усім, якщо можна прямо зараз там опинитись?

  • Онлайн екскурсії Прагою вже чекають!

Польща

Затишний Краків з прогулянками в кареті з конями, неймовірний Вроцлав – місто, в якому так і хочеться перерахувати всіх гномів, фігурки яких можна зустріти на вулицях, драйвова Варшава, в якій вирує нічне життя і яку так люблять студенти, Гданськ з його атмосферою та морськими пейзажами… Скучили за цими містами? Тоді нам є що вам запропонувати!

Словаччина

Природа Словаччини настільки неймовірна, що від неї просто голова обертом! Усі ці неймовірні гори, озера, ліси… Не вистачить слів чи кадрів на фотоапараті, щоб передати всю її красу!

Мексика

Колоритна, палка, запальна, незвична… Цей список слів, якими ми хочемо описати Мексику, неможливо вичерпати. І доки ми плануємо подорож сюди, давайте прогуляємось її столицею, щоб отримати велику порцію натхнення.

  • Мехіко чекає! Тож дізнавайтесь про його історію, людей, які тут жили і живуть, культуру та мистецтво. Ух, як захоплює!

Туреччина

Одна з найгостинніших країн світу гостинна у всьому! Тому готуйтесь до крутих і дуже надихаючих подорожей онлайн.

  • Official Travel Guide of Turkey. Не сайт, а справжній скарб для тих, хто любить Туреччину. Тут і про її культуру, і про історію, і про ваші улюблені турецькі речі – місцеві солодощі, одяг, килими… і, звісно, панорами найкрасивіших місцин.
  • Liveturkey. Ще одна скарбничка! Тут і рецепти місцевих страв, і відео з різних куточків країни, і історичні та культурні екскурси. Упевнені – на цьому сайті ви проведете не одну годину!

Мальдіви

Омріяні острови… Дивитись відео з ними – це справжня медитація, що розслабляє, заспокоює та надихає. Тож насолоджуйтесь!

Танзанія

Дикі тварини, неймовірної краси природа, велична гора Кіліманджаро, місцеві племена, традиції та звичаї яких так цікаво досліджувати… Танзанія полонить раз і назавжди кожного, хто сюди потрапляє! Тож готуйтесь до невеличкої мандрівки онлайн!

  • Серенгеті. Віртуальний тур одним з найвідоміших національних парків.
  • Уся Танзанія! О, так! Тут на вас чекає крутий ресурс з цікавезними віртуальними турами всією країною.
  • Більше Танзанії. На цьому сайті ви знайдете ще кілька турів країною, зокрема – до дуже популярного готелю Diamonds La Gemma dell’Est 5*, що зараз перейшов під керівництво відомого вам RIU.

Насолоджуйтесь онлайн прогулянками та плануйте свої подорожі ще ретельніше – додаючи нові місця, які хочеться відвідати, страви, які варто скуштувати, речі, які хочеться купити. А ми тим часом готуємо для вас велику прогулянку музеями. Тож не пропустіть!