Агентам

Ну дуже круті новини! Аlbatros Palace Resort Sharm El Sheikh 5* – наш 44-й найулюбленіший готель в Єгипті!

У нас сьогодні справжнє свято! І коли ви дізнаєтесь, які новини ми для вас маємо – то впевнені, що святкувати будете і ви! Святкувати та бронювати нові тури до Єгипту разом з Join UP!

То що ж у нас сталось? О! Новина дійсно дуже крута – у нас з’явився 44-й готель за напрямком Єгипет, з яким ми максимально тісно співпрацюємо. Ви ще в когось в Україні його бачили? Та ще й який – Аlbatros Palace Resort Sharm El Sheikh 5*! Зустрічайте!

Аlbatros Palace Resort Sharm El Sheikh 5* – це про любов!

Ми дуже раді, що відтепер можемо запропонувати вам серед наших улюблених готелів Аlbatros Palace Resort Sharm El Sheikh 5*, адже цей готель, як і вся мережа, до якої він відноситься – це вже знак якості та досконалості. Тож трошки розкажемо про нашу нову зірку:

  • Готель пройшов повну реновацію та вже невдовзі буде готовий зустрічати гостей. (Нагадаємо, що попередня назва готелю – Cyrene Grand 5*.)
  • Готель може похизуватися своїм місцем розташування – перша лінія в бухті Ras Nasrani (Montazah). Гарний кораловий риф та багатий підводний світ за кілька кроків від вашого номера!
  • З готелю відкривається вид на острів Тіран, тож впевнені – ви часто будете замріяно стояти на балконі та дивитись на запаморочливої краси пейзажі.
  • Оскільки готель входить в мережу Pickalbatros Hotels & Resort, то можемо запевнити, що він буде повністю відповідати стандартам якості мережі Albatros. Що це означає? Що на вас чекає чудовий сервіс, фантастичне харчування, хороші розважальні програми та просто досконалий відпочинок в Єгипті.

ПІДБІР ТУРУ

Pickalbatros Hotels & Resort – це 15 готелів, про кожен з яких можна розповідати дуже довго. Адже в кожен з них ми закохані через те, як в ньому ставляться до кожного гостя – з піклуванням та увагою, як дбають про те, щоб надати сервіс, який ви точно оціните, як зважають на дрібниці, що створюють атмосферу всього відпочинку, як вдосконалюються з кожним роком та як фанатично люблять свою справу – зробити вашу подорож неперевершеною!

Це одна з найпопулярніших мереж в Єгипті, що вирізняється класним сервісом, активною анімацією, великим вибором розваг. Тож не дивно, що ці готелі – фаворити у тих, хто відпочиває сім’єю або великою компанією друзів. Та й відгуки туристів і популярність саме цієї мережі говорять самі за себе!

Анастасія Андрейченко

заступник керівника напрямку Єгипет

Мережа Pickalbatros Hotels & Resort – одна з найпопулярніших і таких, що динамічно розвиваються, в Єгипті. І ми з ними в цьому дуже схожі.

«Вони зарекомендували себе як якісні готелі з прекрасним сервісом, одні з найкращих для сімейного відпочинку. Ми дуже раді такій співпраці. Готель Albatros Palace Resort Sharm El Sheikh 5 * має прекрасне місце розташування, сучасний номерний фонд і стане справжньою перлиною в нашому портфелі базових готелів»

44 – щасливе число!

Так, ми дуже пишаємось нашими партерами в Єгипті. Ми невтомно та дуже пильно вибирали всі готелі, з якими співпрацюємо, а з деякими з них нас вже багато років пов’язує тісна дружба.

Нагадуємо, що Єгипет з Join UP! це:

  • Ми пропонуємо цілорічний відпочинок у цій чудовій країні та працюємо з вашими улюбленими курортами.
  • Концепт REDISCOVER EGYPT. Ми відкриємо вам усі численні грані дивовижного Єгипту і зробимо так, щоб кожна нова подорож сюди була насиченою та особливою.
  • Надійна приймаюча сторона – Sun International, з якою ми працюємо вже 4 роки. Sun International – це більше 10 років досвіду, 180 гідів, представники, що говорять вашою мовою та доступні 24/7.
  • Головний партнер-авіаперевізник – авіакомпанія SkyUp. А це означає, що красива і комфортна подорож починається ще на борту літака.
  • Ми літаємо в Єгипет з 10 міст (трьох у Білорусі: Гомеля, Гродно, Мінська і семи в Україні: Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Херсона, Миколаєва, Львова).
  • Круїзи по Нілу. Вибирайте подорож, розраховану на 7, 3 та 4 ночі, та комбінуйте з пляжним відпочинком.
  • Завжди більше, ніж ви очікували. Цікаві акції для агентів і безліч додаткових сервісів для туристів: трансфери класу Premium, VIP-сервіс в аеропорту, екскурсійне обслуговування.

Насолоджуйтесь відпочинком в Єгипті, вибирайте улюблені готелі, в які вам захочеться повертатись знову і знову, і нехай кожна подорож буде ще приємнішою та більш надихаючою, ніж попередня!