Агентам

Зміни у розкладі рейсів 27-28 січня 2020. Оновлено

Шановні пасажири, у зв’язку із несприятливими погодними умовами в Запоріжжі відбулися зміни аеропорту прильоту/вильоту у таких рейсах:

  • PQ7152 SSH – OZH Шарм-ель-Шейх – Запоріжжя 27 січня
  • PQ7153  OZH – SSH Запоріжжя – Шарм-ель-Шейх 28 січня

Літак із Шарм-ель-Шейху прибув до аеропорту Харків.

Пасажири рейсу PQ7153 OZH – SSH Запоріжжя – Шарм-ель-Шейх будуть перевезені до аеропорту Харків, звідки відбудеться виліт до Шарм-ель-Шейху.

Також у зв’язку з пізнім прибуттям літака з попереднього рейсу відбулися зміни у розкладі рейсу: 

  • PQ7202 – Шарм-ель-Шейх – Київ (Бориспіль) 28 січня

У зв’язку із несприятливими погодними умовами в аеропорту Бориспіль відбулися зміни аеропорту прильоту/вильоту у таких рейсах 28 січня:  

  • PQ7120 – Шарм-ель-Шейх – Київ (Бориспіль)
  • PQ7004 – Хургада – Київ (Бориспіль)
  • PQ7103 – Київ(Бориспіль) –  Шарм-ель-Шейх

Літак рейсу PQ7120 із Шарм-ель-Шейху прибув до аеропорту Одеса. Як тільки будуть покращені погодні умови в аеропорту Бориспіль, буде здійснено переліт з Одеси до Києва. 

Літак рейсу PQ7004 з Хургади прибув до аеропорту Жуляни. Пасажири рейсу PQ7103 KBPSSH Київ (Бориспіль) – Шарм-ель-Шейх будуть перевезені до аеропорту Київ (Жуляни), звідки відбудеться виліт до Шарм-ель-Шейху.      

Увага! Актуальну інформацію про час вильоту зазначених рейсів туроператор  повідомляє турагентам та туристам у смс-повідомленнях.

Також інформацію про актуальний час вильоту зазначених рейсів можна перевірити на онлайн-табло на сайті Join UP!

Туроператор Join UP! вживає всіх заходів для забезпечення комфорту туристів, час виконання рейсів яких було змінено. Авіакомпанія надає туристам всі послуги, передбачені правилами перевезень пасажирів у разі затримки авіарейсів.

(0800) 30 97 97 | +38 (044) 303 9 303

контакт-центр

Facebook     Instagram

запити в особистих повідомленнях

*Час вильоту орієнтовний. Актуальну інформацію про час вильоту можна дізнатися зателефонувавши своєму турагенту або на сайті Join UP! у розділі Online-табло.


Просимо вибачення за незручності.