Агентам

Зима з присмаком Болгарії

 Зима – це той час, коли хочеться дива. Пухнастого снігу, який рипить під ногами, святкових гірлянд, що прикрашають вулички та заклади, великих порцій гарячого шоколаду, який так приємно пити разом з друзями під час прогулянки.

Гірських схилів, що так і запрошують покататись ними на лижах чи сноуборді. Хочете всіх цих простих затишних чудес? Тоді вже зараз бронюйте тур до зимової Болгарії та насолоджуйтесь усіма принадами цього сезону!

Зимова Болгарія з Join UP! це:

  • Автобусні тури з Києва та Одеси на новорічні та різдвяні свята 28.12 – 04.01 та 03.01 – 09.01, а далі щосереди та щосуботи до 05.03 (курорти Банско та Боровець).
  • Авіатур в Софію з Києва (регулярний рейс) (під запит).
  • Груповий трансфер від 2-х осіб під всі авіатури на регулярних рейсах у сезоні «Зима 2019/2020». При бронюванні пакетного туру в Боровець, Банско або Пампорово груповий трансфер включений у вартість туру.
  • Ski-сервіс. Ми попіклувалися, щоб ви лише насолоджувались відпочинком. Усе інше доручіть нам!
  • Великий вибір готелів. Наприклад, радимо:

Анна Самсоненко

керівник напрямку Болгарія

Зимова Болгарія – це як улюблена казка. Затишна, красива, гостинна, смачна, надихаюча… не можу зупинитись, перераховуючи всі її принади!

«Узимку тут ну зовсім особлива атмосфера – все вкрите снігом, приємна тиша та спокій навколо, краса природи зачаровує… Неможливо відмовити собі у задоволенні відвідати зимову Болгарію!»

Зимовий To Do List

Зима має безліч цікавинок та особливостей, які причаровують та закохують у неї раз і назавжди. І додайте до цього ще всю новорічну та різдвяну мішуру – з прикрасами, святковою музикою та подарунками. Ух! Ну ідеальна ж пора року! Тож не ховайтесь на зиму під ковдру з серіалами та піцою, а насолоджуйтесь кожним її днем! Ось, наприклад, кілька дуже важливих зимових справ, які потрібно зробити, якщо ви вирішите провести цей сезон у Болгарії:

  • Почати новий рік красиво. Ану, зізнавайтесь, скільки разів ви обіцяли собі у Новий рік почати нове життя? Спорт, режим дня, здорова їжа, більше прогулянок, менше соцмереж… І скільки разів ваш план провалювався? Що ж, цього разу все буде інакше! Адже у вас є змога почати рік неймовірно – з самого ранку кататись на лижах, наприклад. А потім – записати всі свої плани на рік у новий щоденничок, сидячи десь на терасі з видом на засніжені гори та попиваючи какао. Саме так варто починати рік, еге ж?
  • Насолодитись болгарською кухнею. Певно, цей пункт ми пишемо ледь не у кожній новині про Болгарію, тому вже просто зізнаємось – ми фанати місцевої кухні! Тож ось вам наше улюблене меню: баніца – листковий пиріг (наш улюблений з бринзою та яйцями), гювеч – м’ясне рагу, сармі – фаршировані виноградні листочки, капама – традиційне болгарське блюдо з регіону Південно-Західної Болгарії, пататник з картоплею та сиром… смакота!
  • Познайомитись з Болгарією ближче. Зима – не перешкода для насиченого відпочинку, під час якого можна познайомитись з усіма знаковими місцями країни. Як вам ідея побачити, наприклад, Рильський монастир, що почав свою історію у Х столітті, купу музеїв, традиційне селище, термальні джерела, Рупіте, Пловдив чи Бачковський монастир, дивовижне місто Софію, зайнятись зимовою риболовлею тощо?
  • Прокачати свої навички у катанні на лижах або сноуборді. Звісно, взимку можна насолоджуватись і не ганяючи весь день з гір, але таку розвагу точно варто спробувати. Тим паче що в Болгарії для цього є все – чудові траси, багато шкіл та професійних інструкторів, які навчать кататись з нуля як дітлахів так і дорослих. Коротше, у вас немає жодної відмовки, щоб не покататись!

Обирайте свій тур до Болгарії та насолоджуйтесь кожним днем вашої неймовірної зими разом з Join UP!.