Агентам

Зберіть свій пазл Хорватії

Хорватія – це як великий пазл, який дуже цікаво і захопливо складати.

Ось на цьому його шматочку видно переливи моря з невеличкими хвильками, ось на цьому вгадуються пісочок та виточені водою камінці пляжів, величні скелі, тисячі островів та білосніжні яхти, а там видніються гори, вкриті пишною зеленою шапкою. А що на цьому шматочку пазла? О, так це ж обідній стіл, на якому грильовані морепродукти, пршут – місцева гордість, бузара з креветок у томатно-винному соусі, відомий пашський сир і келишок холодного сухого вина. Тааак, а на цій частині пазлу видніються знакові місця Хорватії – ось амфітеатр Пули, а он – колони палацу Діоклетіана, а там – каскад водоспадів на Плитвицьких озерах.

Що ж буде, коли ви зберете весь пазл? Фантастичної краси зображення країни, що ідеально підходить для літнього відпочинку – як тихого сімейного, так і драйвового з великою компанією друзів. 

Хорватія з Join UP! це:

  • Дві польотні програми до Хорватії:
    • Середня, Північна Далмації. Приліт у Спліт з Києва щонеділі з 16.06, і щочетверга з 27.06 на крилах авіакомпанії «Роза Вітрів».
    • Істрія. Приліт у Пулу щосуботи з 15.06. Власна чартерна програма на крилах авіакомпанії SkyUp.
  • Величезний асортимент готелів на зеленому фоні у підборі туру. Від 2*до 5* на різних курортах країни на будь-який смак і бюджет.
  • Постійні гнучкі системи знижок від готелів.
  • Різноманітна та насичена екскурсійна програма.

Радимо готелі та вілли:

Середня та Північна Далмація:
✓ Le Meridien Lav 5*, Подстрана ✓ Podgorka Hotel 3*, Подгора
✓ Bluesun Afrodita Resort 4*, Тучепі ✓ Bluesun Hotel Marina 3*, Брела
✓ Amadria Park Ivan 4*+, Шибеник ✓ Bluesun Hotel Soline 3*, Брела
✓ Bluesun Hotel Alga 4*, Тучепі ✓ Lavica Appartments 3*, Подстрана
✓ Bluesun Hotel Berulia 4, Брела ✓ Medena Apartments 3*, Трогір
✓ Amadria Park Jure 4*+, Шибеник ✓ Hotel Niko 3*, Шибеник
✓ Amadria Hotel Jakov 3*, Шибеник ✓ Bluesun Hotel Berulia 4*, Брела

Істрія
✓ Melia Coral Hotel (Adult Only) 5*, Умаг ✓ Sol Sipar Hotel 3*, Умаг
✓ Lone Hotel 5*, Ровінь ✓ Sol Umag Hotel 4*, Умаг
✓ Grand Park Hotel Rovinj 5*, Ровінь ✓ Laguna Park Hotel, Пореч
✓ Monte Mulini Hotel 5*, Ровінь ✓ Laguna Molindrio Hotel 4*, Пореч
✓ Laguna Bellevue Apartments 4*, Пореч ✓ Villa Laguna Galijot Hotel 4*, Пореч
✓ Sol Polynesia Apartments 3*, Умаг ✓ Allegro/Miramar Sunny Hotel by Valamar 3*,Рабац
✓ Melia Istrian Villas 4*, Умаг ✓ Guest House Adriatic 2*, Умаг
✓ Sol Katoro Apartments 4*, Умаг ✓ Laguna Gran Vista Hotel 3*, Умаг
✓ Red Island Istra Hotel 4*, Ровінь ✓ Laguna Zorna Hotel 3*, Умаг
✓ Delfin Hotel Porec 2*, Умаг

ПІДБІР ТУРУ


Альона Барчук

керівник напрямку Хорватія

Щоразу, приїжджаючи до Хорватії,  я дивуюсь багатогранності цієї країни.

«Неначе людина, що починає довіряти і все більше розкривається і розкриває свої секрети, Хорватія поступово показує свої нові сторони, що полонять все більше і більше. Я дуже хочу, щоб ви побачили всю красу цієї країни і закохались в неї, так само як і ми!»


Хорватський щоденник
✓ 
Як буде виглядати ваш день у Хорватії? Ну, наприклад, десь так:

05:00
У місті на роботу в такий час вставати дуже важко. Але сьогодні ви прокинулись навіть без будильника! Відпочилі, виспані, щасливі ви повільно підводитесь з ліжка і не вірите, що зараз так рано. 

Ви виходите на балкон, дивитесь, як сонце ще несміливо піднімається з-за лінії горизонту, і вже за секунду біжите вдягти купальник та прямуєте до моря. Яка ж це насолода – купатись на самому світанку! Наплававшись, ви повертаєтесь і вирішуєте ще трошки подрімати. Чого б ні?

09:00
Прокинувшись знову – свіжі та бадьорі, ви відправляєтесь на сніданок. Сідаєте на своєму улюбленому місці на терасі, де добре видно море, і п’єте гарячу каву та їсте смачні млинці «палачінке» з фруктами.
10:00
Чим би зайнятись? Полежати на пляжі, поїхати на екскурсію до Плитвицьких озер чи на острови Бріоні? Врешті, вирішуєте не обмежувати себе і не будувати планів. Берете напрокат машину та вирушаєте майже навмання у місця, які вам подобаються. Що за краса навколо – хоч фільм знімай!
14:00
Який милий маленький ресторанчик на березі моря! Може, пообідати саме тут? Ви паркуєте машину і заходите в цей заклад, якому, здається, вже багато-багато років. Що тут у нас в меню? Оо, риба-гриль та овочевий салат! Яка ж смачна ця риба – просто тане в роті! Треба буде ще хоч раз сюди приїхати на обід!
17:00
Повернувшись до готелю, ви вирішили відпочити та освіжитись. Книжка, безалкогольний мохіто та гамак у тіні на пляжі – ідеально!
20:00
Захотілось чогось поїсти. Ну що ж, на вечерю ви йдете до місцевого ресторану, де замовляєте страву маністра – тушковані овочі, бурек – традиційний пиріг з м’ясом та сиром і, звичайно, келишок холодного вина.
22:00
Спати ще зовсім не хочеться. Може піти в нічний клуб? О-о, так! Запальні танці чекають!

Як вам такий день у Хорватії? Замовляйте тур та насолоджуйтесь відпочинком. І не забудьте потім розказати нам, як пройшла ваша подорож.