Агентам

Запалюємо з NK на Big Switch On в Єгипті!

Хочемо повідомити вам новину, від якої у нас самих дух перехоплює. І ми впевнені, що ви також зрадієте, вигукнете: «Нарешті!», а потім одразу відкриєте календар, щоб запланувати подорож до Єгипту. То що ж за крута новина така?

О! Уже зовсім скоро головна площа SOHO Square у Шарм-ель-Шейху знову засяє тисячами вогнів під час вже традиційної та такої улюбленої усіма події, як Big Switch On

А тепер розкажемо про все докладніше та допоможемо запланувати вашу яскраву подорож до Єгипту.  

ВАЖЛИВІ ДЕТАЛІ
Почнемо одразу з важливої інформації, щоб ви встигли і відпустку взяти, і кілька нових вбрань до такої події купити.

  • Цього року Big Switch On відбудеться 19.11.2021. Упевнені, що цей день стане одним з найкрасивіших та найбільш насичених у листопаді.
  • І як же без подарунку від нас! Усім нашим туристам, що відпочиватимуть у цей період у Шарм-ель-Шейху, ми надаємо безкоштовний трансфер до SOHO Square і назад!

ТИСЯЧІ ВОГНІВ 

Наприкінці осені, коли увесь світ починає потроху занурюватись в атмосферу зимових свят, єгипетська площа SOHO Square переживає неймовірні метаморфози – вдягає урочисте вбрання і заповнюється яскравими фантастичними скульптурами. Big Switch On – це свято, коли тисячі й тисячі мерехтливих вогників запалюються одночасно, щоб ознаменувати початок зимового сезону, і це та подія, яку просто неможливо пропустити. 

ЗІРКОВІ ГОСТІ 

Уже традиційно свято проходить у крутій компанії та під звуки добре знайомих вам хітів у живому виконанні. У минулі роки для нас вже співали такі знамениті виконавці, як Джамала, Макс Барських, НеАнгели та The Hardkiss. Хто ж стане хедлайнером події цього разу? Неперевершена NK.

Хто з нас не знає Настю Каменських, яка разом з Потапом радувала нас нашими улюбленими хітами ще з початку 2000-х? Зараз Настя почала успішну сольну кар’єру під псевдонімом NK і вже досягла чималих успіхів. Це саме їй 2020 року вдалося встановити рекорд, набравши більше 100 мільйонів переглядів на YouTube з кліпом на пісню Elefante. Цікаво, що цей мотив припав до смаку не тільки українським слухачам, а й меломанам з усього світу. І так, цей та інші хіти ми почуємо зі сцени під час Big Switch On!

Анастасія
Андрейченко
керівник напрямку Єгипет:

Big Switch On – завжди очікувана і така бажана подія. Організатори цього дива – Soho Square за участі наших партнерів у Єгипті, компанії Sun International, які входять у Savoy Group. Тож рівень організації та масштаб точно будуть на висоті.

« І ми хочемо, щоб якомога більше мандрівників долучилися до цього грандіозного святкування, тому з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами на SOHO Square, яка ось-ось засяє яскравими вогнями. Таке ви точно не захочете пропустити!»

МІСЦЕ

Площа SOHO Square – це справжній магніт для тих, хто хоче весело та цікаво провести час. Сюди приїжджають за красивими прогулянками під єгипетськими зорями, неймовірною багатонаціональною юрбою, в якій можна легко знайти нових друзів, різноманітними розвагами та, можливо, найкращим шопінгом в Єгипті. Ось лише кілька обов’язкових справ, які можна виконати ще до того, як увімкнеться ілюмінація. 

Помилуватися фонтаном. Великий музичний фонтан завжди привертає багато уваги з боку мандрівників. Особливо ефектно гра музики, світла та води виглядає у темний час доби.

Завітати до антикварної крамнички. Тут їх просто безліч! І їхні вітрини можна розглядати годинами, немов у музеї, навіть якщо не маєте наміру щось купувати. 

Поласувати морозивом. М’яке фруктове морозиво у хрусткому ріжку стане вашим чудовим супутником для вечірньої прогулянки. А продається воно тут майже на кожному кроці. 

Як слід розважитися. SOHO Square пропонує безліч розваг для дорослих та дітей. Це й різноманітні атракціони, і цілорічна ковзанка, і боулінг та великий кінотеатр. Вибирайте, що вам більше до вподоби.

Влаштувати шопінг. Тут на вас чекає багато бутиків, маленьких та великих крамничок. Можливо, на одному з прилавків ви знайдете те, про що так давно мріяли?

Рекомендуємо зупинитися в одному з готелів:

Ми вже дуже чекаємо на зустріч та разом з вами та NK готуємось запалювати вогні на SOHO Square!