Агентам

З 1 липня до Туреччини: що треба знати про відпочинок-2020. ОНОВЛЕНО 03.07.20

1 липня туристи Join UP! знову почнуть відпочивати на улюблених турецьких курортах. Країна готова приймати гостей з України без тестування та проходження самоізоляції/обсервації.

За даними туроператора, Туреччина незмінно залишається одним із найпопулярніших напрямків закордонного відпочинку серед туристів завдяки доступним за ціною туристичним пакетам, недовгому перельоту та наявності All Inclusive.

А ще цього сезону Join UP! пропонує спеціальні умови бронювання на відпочинок у липні. Пакетний тур можна оплатити у повному обсязі за 7 днів до вильоту, при цьому перший платіж складає 0%. Анулювати мандрівку без штрафів також можна за 7 днів до вильоту*.

Туреччина входить до «зеленої» зони затвердженого МОЗ України переліку країн. Отже, після повернення додому самоізоляція/обсервація не потрібні.

Країна відкриває сезон з нововведеннями для комфортного і безпечного відпочинку.

UPD від 03.07.20: для перевезення у салоні літака дозволені лише жіноча/чоловіча сумка або портфель, сумка для ноутбука і сумка з речами для немовляти. Такі обмеження запроваджені на вимогу Міністерства транспорту Туреччини і пов’язані з необхідністю зменшити контакт членів екіпажу з багажем пасажирів, а також забезпечити можливість дотримуватися комфортної дистанції в літаку.

Аеропорт

В аеропорту прибуття туристам вимірюватиметься температура. У разі виявлення підвищеної треба буде здати тест на Covid-19. Ця послуга безкоштовна. Якщо хвороба підтвердиться, лікування покриє поліс медичного страхування, що входить до туристичного пакету.

Ще одним обов’язковим заходом безпеки є заповнення інформаційної анкети під час проходження паспортного контролю. Анкета буде додана до пакету документів, який надає туроператор.

Готелі

Всі співробітники туристичної галузі — від персоналу до гідів, проходять обов’язкову сертифікацію щодо поінформованості і дотримання правил безпеки. Обмеження щодо завантаженості готелів зняті. Обов’язковими залишаються регулярна дезінфекція, контроль здоров’я персоналу, дотримання дистанції.

Після прибуття гід детально інформуватиме гостей щодо діючих правил безпеки.

Анімація працюватиме, але обов’язковою вимогою є дотримання дистанції 1,5-2 м один від одного. Дитячі клуби теж працюватимуть, але виключно на свіжому повітрі.

На пляжах, в басейнах і у парках також треба дотримуватися дистанції. В басейнах збільшать вміст хлору, але в межах норми.

Транспорт

Під час трансферів обов’язкове перебування у масці. Обмежень щодо завантаженості автобусів наразі немає. Однак під час тривалих трансферів впроваджені зупинки кожні 30-40 хвилин для провітрювання транспорту. Дезінфекція обов’язкова після кожного трансферу.

Ресторани

Ресторани і кафе відновили роботу 1 червня. У приміщеннях відвідувачі повинні перебувати у масках і дотримуватися правил дистанціювання. Бари і нічні клуби наразі не працюють.

Відстань між столиками у ресторані складатиме 1,5-2 метри. Страви на шведському столі будуть відгороджені захисними екранами, подаватимуться тільки офіціантами.

Екскурсії

Щодо проведення екскурсій обмежень немає. Гід інформуватиме туристів щодо заходів безпеки та контролюватиме їх дотримання.

Закликаємо наших туристів під час придбання пакетного туру та щонайменше за тиждень до вильоту уточнювати у свого турагента актуальну інформацію щодо вимог та умов перебування у країні відпочинку і повернення звідти до України.

*Ануляції приймаються в робочий час: пн-пт 10:00-19:00, сб 10:00-17:00. Якщо сьомий день потрапляє на неробочий, то ануляція повинна надійти у попередній робочий день.

Спеціальні умови бронювання розповсюджуються тільки на нові заявки. Для перебронювань заявок, які припали на період закриття авіасполучення, вони не діють.